وقاحت نارنجی! محمد ایمانی نوشت: وقاحت دولت‌های غربی، حد و مرز نمی شناسد. هم بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشرند و هم طلبکاران آن. هفته گذشته، یک کانال غربگرا، با انتشار تصویر وسط و توییت مشترک سفیران فرانسه و انگلیس نوشت: "سفارتین بریتانیا و فرانسه از نشست دیپلمات‌ها در تهران، برای پایان دادن به خشونت مبتنی بر جنسیت خبر دادند. آنان برای مقابله با این خشونت، رنگ نارنجی را انتخاب کرده‌اند". برخی مزدوران چشم و گوش بسته هم، روبان نارنجی را در یکی از دانشگاه ها پخش کردند؛ بدون این که نه دو سفارت و نه مزدوران شان، به ماهیت رنگ نارنجی اشاره کنند. نارنجی، رنگ لباس بیش از 800 زندانی بیچاره ای بود که از زمان دولت بوش و سپس در دولت های بعدی، در بازداشتگاه آمریکایی گوانتانامو، تحت شدیدترین و فنی ترین شکنجه ها نگهداری شدند! نارنجی، ضمنا نماد کودتای رنگی در اوکراین و روی کار آوردن مُهره‌ای به نام یولیا تیموشنکو است که بعدها به خاطر فساد مالی بازداشت شد. «رفراندوم تشییع حاج‌قاسم» و مشکل جریان چپ محمود میرلوحی، فعال چپ در بخشی از یک مصاحبه که سایت جماران آنرا منتشر کرد، گفته است:"اخیرا تعدادی از چهره‌های اصلاح‌طلب، با آقای اژه‌ای و آقای شمخانی دیدارهایی داشتند. بالاخره مشخص شود اگر صحبتی بوده، نتایج‌شان چه بود؟ مقامات، نتایج‌شان را مطرح کنند، نشست‌های گسترده‌تری با دبیران کل احزاب و چهره‌های سرشناس و کسانی که در جامعه مقبولیت داشتند، برقرار کنند. به طور مثال آقای روحانی دیدارهایی با مطبوعات، شخصیت‌ها و هنرمندان داشت. اینها باید شکل بگیرد و گفت وگوها شروع شود. اینها از مقدمات بحث گفتگو است که متاسفانه در دهه اخیر همواره انکار شد و حاکمیت همواره احساس کرد مردم همراه هستند. بعد از شهادت سردار سلیمانی و حضور آن جمعیت، باعث احساس بی‌نیازی شد که همه این موارد مؤید سیاست‌ها و برنامه‌های آقایان است که نتیجه آن را امروز می‌بینیم." از صحبت‌های میرلوحی پیداست که حضور میلیونی مردم ایران در تشییع شهید حاج‌قاسم سلیمانی؛ رفراندوم ناخواسته و البته پیروزی بوده که اصلاح‌طلبان را وادار به کنایه و طعنه کرده است.

شبکه نمایش خانگی، چگونه چرخه خشونت و پلیس‌کشی را عادی‌سازی کرد؟

قبل از انتشار سریال «قورباغه»، به صورت مکرر از سوی نهادهای نظارتی و حتی قضایی، هشدار داده شد که در قسمت اول این سریال، "موضوع پلیس‌کشی" اثرات وضعی بسیار نامطلوبی را در پی خواهد داشت.
به گزارش پرتو به نقل از مشرق، در آشوب‌های اخیر برخلاف اغتشاشات سال‌های ۱۳۸۸، ۱۳۹۶ و آبان ۹۸، مسئله حمله به نیروهای انتظامی، به چالشی امنیتی بزرگتری تبدیل شده است و به صورت گسترده، حمله‌ به سوی نیروهای امنیتی توسط رسانه‌های معارض تبلیغ می‌شود.

ادامه مطلب

رنجنامه‌ای خطاب به فرزند شهید مطهری

این نوشته، رنجنامه ای است به پیام دکتر مطهری، فرزند شهید مطهری که اخیرا گفته بود: «عمامه پرانی به لحاظ جامعه‌شناختی و در ادبیات غرب تحت عنوان «prank» قرار می‌گیرد؛ رفتاری که در دهه هفتاد، برای خنده در رسانه ها هم پخش می شد، ولی به مرور، زشتی این کار آنقدر عیان شد که اکنون فقط در میان قشر بی¬فرهنگ (Lowbrow) دیده  می‌شود.»
برادر عزیزم، چه زیبا و چه به جا فرمودید که: «دشمن، دشمن است و در حال دشمنی»!
اما آنچه ذهن را در این برهه آزار می‌دهد، همان است که آن شاعر می‌گوید:
هرکس به طریقی دل ما می‌شکند/ بیگانه جدا، دوست جدا می‌شکند

ادامه مطلب

صفحه جوان 1102

۱۰ دلیل عمده‌ی هجمه به مسئولین نظام
محسن سنجری

ادامه مطلب

دنباله‌ی «کاغذ باد» نباشیم

[1]. یکی از مواهب خدادادی، «آزاداندیشی» است. در وصف آزاداندیشی، گاهی تلقی می‌شود که در تحقق آن، بنیان‌های اصیل در هم می‌شکند؛ بدین ترتیب عده‌ای برای نجات بنیان‌ها، شیوه‌ی مقابله و عده‌ای دیگر، به عشق آزادی، روش نابودی اصول را اتخاذ می‌کنند. به‌طورقطع هر دو گروه، به آزاداندیشی که شرط لازم برای رشد فرهنگ و علم است، اجحاف می‌کنند و این‌چنین است که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «آزاداندیشی در جامعه‌ی ما، یک شعار مظلوم است». (۸ بهمن ۱۳۸۱ در دیدار جمعی از اعضای انجمن قلم)

ادامه مطلب

پاسخ به شبهه اي در باره عدم وجوب نهي از منکري به نام بي حجابي

اشاره: يکي از افرادي که عناد خاصي با فلسفه و مباحث فلسفي و عقلي دارد هر از چندگاهي براي اثبات ديدگاه هاي ضد ديني خود به فلسفه و استدلال هاي خنده آور روي مي آورد در اين فايل ابتدا استدلال هاي ايشان مبني بر عدم ضرورت و عدم وجوب نهي از منکر نسبت به پديده بي حجابي ملاحظه بفرماييد و در پايان پاسخ به اين استدلال هاي سخيف يا به عبارت ديگر شبهه بافي هاي ايشان ملاحظه کنيد. 
ادامه مطلب

صفحه‌ها