یکی از مهمترین موارد استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای، تولید برق از طریق نیروگاههای اتمی است. کارشناسان با توجه به پایانپذیر بودن منابع فسیلی و روند رو به رشد توسعه اجتماعی و اقتصادی، استفاده از انرژی هستهای برای تولید برق را امری ضروری و لازم میدانند و ساخت چند نیروگاه اتمی را دنبال میکنند.
پروژه «باور ۳۷۳» را بدون هیچ شکی میتوان یکی از پیچیدهترین پروژههای نظامی و حتی صنعتی کشورمان و البته پیچیدهترین پروژه پدافندی تاریخ ایران به حساب آورد. وارد شدن به باشگاه کشورهای دارای فناوری ساخت موشک ضد هوایی با برد نزدیک به ۲۰۰ کیلومتر، فناوری پرتاب عمودی گرم و... از جمله برخی دستاوردهای آشکار این پروژه است و البته بسیاری دستاوردهای کوچک و بزرگ دیگر که پرداختن به هر کدام از آنها به تنهایی نیازمند نوشتن گزارشها و مقالاتی بسیار طولانی است.
این وضعیتی است که به اعتقاد کارشناسان از سوی محور مقاومت به رهبری جمهوری اسلامی ایران بر رژیم جعلی اسرائیل تحمیل شده و با افزایش قدرت منطقهای ایران در سالهای اخیر، کنترل اوضاع برای رژیم صهیونیستی سختتر شده است
باور کرده بودم که ما میتوانیم و به چشم خود دیده بودم و خودم در صنعت هوافضای ایران، مشغول کار بودم. دلم به حال هزاران دانشجویی میسوخت که هنوز به مراحلی مثل من نرسیدهاند و با چنین سخنانی از یک جایگاه علمی، مانند استادشان، ممکن است دلسرد و پژمرده شوند...
فارس: اگر موافق هستید گفتوگو را از بهمن ۵۷ شروع کنیم.
عاملی: بله، بهمن ۵۷ آغازهای بزرگی در سطح ملی و جهانی خلق کرد، ۲۲ بهمن ۵۷، روز رها شدن از سلطه پهلوی و نظامهای سلطه جهانی غرب و شرق با مرکزیت آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی و نگاه اروپای مرکزی برترنگرانه نظام تجدد غربی بود.
اوایل اسفندماه سال ۱۴۰۱ بود که مدیرعامل شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی، از بومیسازی تعداد ۸۴ کاتالیست از ۹۹ کاتالیست مورد استفاده در صنعت پتروشیمی، خبر داد. این خبر حاکی از حرکت کشور ایران به سمت خودکفایی در ساخت کاتالیستهای پتروشیمی به کمک دانشبنیانها بود.
به گزارش فارس، صنعت نفت و گاز ایران به خصوص در سالهای اخیر که با تحریم تجهیزات نیز مواجه شده است، در حرکت به استفاده از تجهیزات داخلی و بومی، گامهای بزرگی برداشته است. تجهیزات مورد نیاز این صنایع در طرحهای مختلفی نظیر کارگروه تولید، بار اول به دانشبنیانها سپرده شده است.
دولت سیزدهم در شرایطی سکان مدیریت کشور را به دست گرفت که آمار فوتیهای روزانه بیش از ۷۰۰ نفر بود و در همان روزهای نخستین آغاز به کار دولت، برخی فعالین رسانهای وابسته به جریان اصلاحات، در کمال بیانصافی، به گونهای اظهارنظر میکردند که گویا مقصر این موج عظیم فوتیها، دولتی است که هنوز چند هفته از شروع به کارش نگذشته است!