امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

گفت‌وگوی حجابیه (بخش شانزدهم)

 داود مهدوی زادگان

 استدلال به حجاب و قلمرو آن - که به‌طورقطع شامل موی سر می‌شود -  آیات شریفه قرآن کریم است که در کتب مربوطه، به‌تفصیل توضیح آن آمده است. علاوه، قطع‌نظر از حکم دین، تردیدی در فریبندگی و تحریک تن در جنس مخالف نیست.

آیا شما تردید دارید که بانوی شرافتمند، مطلق ناپوششی و عریانی را خدشه بر شرافت تن می‌داند؟! یعنی می‌توان بانوی شرافتمندی را نشان داد که کاملا برهنه باشد؟! اگر تردید ندارید؛ پس اصل پوشش و حجاب را پذیرفتید. 

ادامه مطلب

گفت‌وگوی حجابیه (بخش پانزدهم)

 داود مهدوی زادگان

 زنان مسلمان و بلکه زنان دین‌دار جهان بر پایه آموزه‌های وحیانی، بی‌حجابی را خدشه بر شرافت تن می‌دانند؛ بلکه اساسا هیچ بانوی شرافتمندی نیست که مطلق ناپوششی و عریانی را خدشه بر شرافت تن نداند.

ادامه مطلب

بین‌الملل 1224

در حاشیه مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا

آزمونی دیگر برای شیطان بزرگ

داود مهدوی زادگان

 نباید دولت، مذاکره را با زندگی و اعصاب مردم گره بزند. هنوز خساراتی که در دهه نود بخاطر مذاکره برجام بر مردم وارد شد، جبران نشده است. مرحوم شهید رئیسی (ره) پیگیر مسئله مذاکره بود؛ ولی هیچگاه این مسئله را به نان و آب و آسایش مردم گره نزده بود.

ادامه مطلب

گفت‌وگوی حجابیه (بخش سیزدهم)

 داود مهدوی زادگان

حجاب است که از شرافت تن صیانت می کند و به همین خاطر است که استاد شهید مرتضی مطهری (ره) فرمودند: " حجاب مصونیت است و نه محدودیت ". 

عفاف و پاکدامنی برای انسانی که درک و حسی از گناه داشته باشد، شکل می گیرد. انسانی که حس گناه در او نباشد، حس شرم هم ندارد؛ لذا انسان و جامعه به شدت سکولار که فهمی از حس گناه ندارد، درکی از عفاف و پاکدامنی هم نخواهد داشت.

ادامه مطلب

گفت‌وگوی حجابیه (بخش دوازدهم)

 داود مهدوی زادگان

 

سوال:

ادامه مطلب

لایه‌های مطالعاتی فتنه 1401

داود مهدوی زادگان 
 
فتنه 1041 علاوه بر اینکه متضمن حوادث تلخ و جانکاهی بود، حامل حقایق سیاسی و اجتماعی و معرفتی زیادی است که نباید گذاشت این واقعه همراه با درس‌ها و عبرت‌های آن به محاق رود و مبنایی برای اصلاح کنش‌گری های سیاسی و اجتماعی و درک دشمن ملت قرار نگیرد. بویژه که از این پس، همه عوامل رسانه ای جریانات ضد انقلاب و برانداز، در تولید آگاهی کاذب (جابجایی مقام شهید و جلاد) بیش از پیش تلاش خواهند کرد. از این رو، باید در راستای ضرورت "  جهاد تبیین " همواره ساحت‌های مختلف این موضوع را مورد کنکاش و روشنگری قرار دهیم.
ادامه مطلب

گفت‌وگوی حجابیه (بخش هشتم)

 داود مهدوی زادگان

حجاب، مقتضای فهم عرفی از اخلاق است. جدای از آن که دستور شرع انور هم هست. هیچ فهم عرفی از  اخلاق، مردم را به عریان گری دعوت نمی‌کند.

ادامه مطلب

گفت‌وگوی حجابیه (بخش ششم)

داود مهدوی زادگان

حجاب، قانون است و الزام به آن هم قانونی است و از پشتوانه فلسفی برخوردار است. اگر حجاب در جامعه ما اجبار است، اجبار آن قانونی است. فقه جعفری در قانون اساسی رسمیت دارد. هیچ فقیه شیعی هم حجاب را مباح ندانسته؛ بلکه واجب می‌داند.

ادامه مطلب

پرسش از عقلانیت بی‌حجابی (بخش پنجم)

داود مهدوی زادگان

هر جا حجاب هست، باید در آنجا دارایی باشد. سارقان هم به دنبال مکان های محجوب می گردند و نه مکان مکشوف؛ زیرا مکان مکشوف چیزی ندارد.

ادامه مطلب

صفحه‌ها