بی شک یکی از راهها، همان «پرورش تفکر انتقادی» است و راه دیگر «کسب سواد رسانهای». سواد رسانهای (Media Literacy) در تعریف بسیار کلی؛ عبارت است از یک نوع درک متکی بر مهارت که براساس آن، میتوان انواع رسانهها و انواع تولیدات آنها را شناخت و از یکدیگر تفکیک و شناسایی کرد.
ایران، امروز تنها 30 درصد از آن ناحیۀ وسیعی است که در تاریخ با نام های ایران زمین، ایران بزرگ، ایران شهر و در جغرافیا با نام فلات ایران شناخته می شود. این سرزمین کهن در 200 سال گذشته، با روی کار آمدن پادشاهان بی کفایت قاجار و پهلوی نقشه های استعماری، تکه تکه شد و در گذر زمان به یغما رفت. در این دوران سیاه، سرزمین های وسیعی از پیکر ایران جدا شدند که این مقدار تجزیه از خاک یک کشور؛ جزو نوادر تاریخ سیاسی جهان محسوب می شود! سرزمین هایی که طبق قراردادهای ننگین گلستان، ترکمنچای، پاریس، آخال و پیمان های منطقه ای مستشاران انگلیسی از ایران عزیز جدا شدند، عبارت بودند از:
منافقین با سابقۀ ۱۷ هزار ترور، هم پیمانی با صدام و نوکری سرویسهای امنیتی غرب، همواره پای ثابت دشمنی با انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران بودند. آنها در چهار دهۀ گذشته، به هر تار عنکبوتی چنگ زدند تا بلکه بتوانند غباری بر چهرۀ انقلاب انداخته و آن را با مشکلاتی روبرو سازند؛ اما هر بار دست از پا درازتر، به خانۀ خود برگشته و در انتظار فرصتی دیگر، به صیقل دادن شمشیرهای خود پرداختند. دشمنی با انقلاب اسلامی، اساس ماهیت و علتالعلل وجود بیمار گونۀ آنهاست، و لذا هیچگاه نمیتوانند به انکار هویت خود پرداخته و به تطهیر خود بپردازند.
"فتنه" سدّی است که همواره بر سر راه این کشور واقع میشود و سعی در توقف حرکتی را دارد که سالیانی است، عزّت را دگرباره به اهالی ایران برگردانده است. شاید لازم باشد بار دیگر وصیتنامه آن سردار دلها را بخوانیم، تا بلکه چیزی بیابیم.
«جو بایدن» به صورت رسمی ترور ایمن الظواهری رهبر القاعده در افغانستان توسط نیروهای آمریکایی را تایید کرد. اما درباره این ترور دو نکته مهم ذیل قابل گفتن است.