کاهش تجمع چربی در کبد: ترکیبات فعال هل، مانند ترپنها (Terpene) و فلاونوئیدها (Flavonoids) میتوانند از تجمع چربی در سلولهای کبدی جلوگیری کنند و منجر به پاکسازی کبد شوند. ترپنها خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارند و از آسیب سلولهای کبدی جلوگیری میکنند. فلاونوئیدها نیز منجر به کاهش استرس اکسیداتیو در کبد میشوند و عملکرد آن را بهبود میدهند.
افزایش عملکرد آنزیمهای کبدی: مصرف منظم این گیاه میتواند به کاهش سطح آنزیمهای غیرطبیعی کبدی مانند ALT و AST کمک کند.
کاهش التهاب کبد: خاصیت ضدالتهابی هل میتواند از آسیب التهابی به کبد جلوگیری کند و عملکرد آن را بهبود دهد.
سمزدایی کبد : این گیاه به افزایش تولید صفرا و بهبود عملکرد گوارشی کمک میکند و در نتیجه، سموم راحتتر از بدن دفع میشوند.
کنترل قند خون و چربی: برخی مطالعات نشان دادهاند که هل میتواند به کاهش کلسترول و قند خون کمک کند، این دو از عوامل تشدیدکننده کبد چرب هستند.
برای این منظور میتوانید چای سبز یا چای سیاه را به همراه چند عدد هل و کمی دارچین دم کنید و بنوشید. این دمنوش به تنظیم چربیهای خون و بهبود عملکرد کبد کمک میکند.