کاهش تجمع چربی در کبد: ترکیبات فعال هل، مانند ترپنها (Terpene) و فلاونوئیدها (Flavonoids) میتوانند از تجمع چربی در سلولهای کبدی جلوگیری کنند و منجر به پاکسازی کبد شوند. ترپنها خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی دارند و از آسیب سلولهای کبدی جلوگیری میکنند. فلاونوئیدها نیز منجر به کاهش استرس اکسیداتیو در کبد میشوند و عملکرد آن را بهبود میدهند.
آشپزخانه، یکی از مهمترین قسمتهای بناست. میگویند معده خانه است و لازم است اصول فنگشویی (میکروبزدایی) در مورد آن به دقت به کار گرفته شود. آب و آتش، مهمترین عناصر در آشپزخانه هستند.
آشپزخانههای قدیم فرم بسیار سادهای داشتهاند و از وسایل جور واجور آشپزی خبری نبود، در ضمن نوع تغذیه نیز متنوع نبود.
اما با پیشرفت صنعت و فنّاوری و اختراع برق، هر روز با پدیده جدیدی مواجه میشویم که خانم خانه را در آمادهسازی و به عملآوری مواد غذایی کمک میکند و تهیه غذا را در کمترین زمان، ممکن میسازد.