امام حسین علیه‌السلام:  شایسته نیست که انسان با ایمان، نافرمانی خدا را مشاهده کند و با بی‌تفاوتی از آن چشم بپوشد؛ بلکه او وظیفه دارد در جلوگیری از منکر اقدامی بکند.  (وسائل الشیعه، ج ۱۶، ص ۱۲۵) 

فواید علمی ماساژ

ماساژ، ابزاری برای سلامتی بدن انسان است و مقالات بسیاری به صورت علمی فواید ماساژ را بیان کرده‌اند: از فواید مهم ماساژ؛ بهبود گردش خون و خون‌رسانی به اعضا و اندام‌های بدن است، چنانچه جالینوس و بقراط نیز برای درمان بیماری‌های مختلف توصیه به چندین جلسه ماساژ می‌کردند.
یکی از مهم‌ترین فواید ماساژ، تاثیر آن بر دستگاه عضلانی و اسکلتی است. ما در بدن سه نوع عضله داریم: 
۱- عضلات اسکلتال (اسکلتی)
۲- عضلات صاف 
۳- عضله قلب که ۲۴ ساعته و در تمام عمر منقبض و منبسط شده و خون را به تمام بدن پمپاژ می‌کند.
ماساژ در بهبود عملکرد هر سه دسته عضله موثر است. مثلاً در عضلات اسکلتی که هر کدام از آنها، منجر به حرکت قسمتی از بدن می‌شوند، خستگی ایجاد می‌شود، عضله منقبض و دچار اسپاسم می‌شود. ماساژ با رفع اسپاسم‌های عضلانی و نقاط ماشه‌ای (تریگرپوینتها) که باعث انتشار درد می‌شوند، باعث تقویت عضلات و بهبود حرکت در بدن می‌شود.
جالب است بدانید اسپاسم عضلات، گاهی بر مفاصل فشار ایجاد کرده و منجر به آرتروز می‌شود.
یا در ناحیه شکم، اسپاسم عضله‌ی صاف شکمی (که در واقع همان اصطلاح رایج افتادگی ناف است)، منجر به اختلالات هضم و گوارش و حتی ناباروری می‌شود.
یا اسپاسم عضلات بین دو کتف، عصب قلب را تحت فشار قرار داده و باعث نامنظم شدن ضربان قلب و آریتمی می‌شود.
 ماساژ و آزادسازی این عضلاتی که دچار اسپاسم شده‌اند، منجر به پیشگیری و درمان این معضلات می‌شود.
ماساژ بر غدد درون‌ریز اثر گذاشته و باعث رفع استرس و اضطراب و ترشح هورمون‌های نشاط‌بخش و ایجاد آرامش می‌شود.
قابل توجه افرادی که طب سوزنی و چینی کار می‌کنند، بدانند که ماساژ جریان انرژی را در سطح بدن متعادل می‌کند و انسداد کانال‌های انرژی را برطرف می‌کند.