امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

حضور در انتخابات مصداق عمل صالح است

علیرضا کرمی
 
 
ما کانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَ مَنْ حَوْلَهُمْ مِنَ الْأَعْرابِ أَنْ يَتَخَلَّفُوا عَنْ رَسُولِ اللَّهِ وَ لا يَرْغَبُوا بِأَنْفُسِهِمْ عَنْ نَفْسِهِ ذلِكَ بِأَنَّهُمْ لا يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَ لا نَصَبٌ وَ لا مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلاً إِلاَّ كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ؛ سزاوار نیست که اهل مدینه و بادیه‌نشینانی که اطراف آنها هستند از رسول خدا تخلف جویند، و برای حفظ جان خویش، از جان او چشم بپوشند، این به خاطر آن است که هیچ تشنگی به آنها نمی‌رسد، و نه خستگی، و نه گرسنگی در راه خدا، و هیچ گامی که موجب خشم کافران شود برنمی‌دارند، و ضربه‌ای از دشمن نمی‌خورند، مگر اینکه به واسطه آن عمل صالحی برای آنها نوشته می‌شود؛ زیرا خداوند پاداش نیکوکاران را ضایع نمی‌کند.
(توبه 120)
آیه فوق، تنها برای مسلمانان دیروز نبود؛ بلکه برای دیروز و امروز و همه قرون و اعصار است.
بدون شک، شرکت مردم در هر نوع جهاد؛ خواه کوچک باشد یا بزرگ، مشکلات و ناراحتی‌های گوناگون دارد، مشکلات جسمی و روحی و مشکلات مالی و مانند آن؛ ولی هرگاه مردم، دل و جان خود را با ایمان به خدا و وعده‌های بزرگ او روشن سازند و بدانند هر گامی در این راه بر می‌دارند، گم نمی‌شود و خداوند در برابر آنها به عنوان بهترین اعمال، از دریای بیکران لطفش شایسته‌ترین پاداش‌ها را می‌دهد؛ با این حال هرگز از تحمل این مشکلات سر باز نمی‌زنند و از عظمت آنها نمی‌هراسند.
در منطق قرآن، رویکرد جامعه‌ی اسلامی باید کفرستیزی باشد. در مسیر کفر ستیزی، همه کنش‌ها و واکنش‌های ما برای استقرار و استمرار راه خدا، عمل صالح و عبادت محسوب می‌شود. از مصادیق بارز عبادت و عمل صالح  که موجب خشم و هراس کفّار می‌گردد، حضور و مشارکت آگاهانه در انتخابات است. موضوع انتخابات، همیشه برای دشمن، هراس‌انگیز و خشم‌آور بوده است. رهبر معظم انقلاب در استناد به قسمتی از این آیه می‌فرماید: «وَلایَطَئونَ مَوطِئًا یَغیظُ الکُفّارَ وَ لا یَنالونَ مِن عَدُوٍّ نَیلًا اِلّا کُتِبَ لَهُم بِه عَمَلٌ صالحٌ»؛ مضمون این دو فقره از این آیه، به طور خلاصه این است که هر عملی و اقدامی از شما که دشمن از آن ناخشنود باشد، در پیشگاه پروردگار یک عمل صالح است. می‌بینید که دشمنان دین، دشمنان اسلام، دشمنان ایران با انتخابات شما به‌شدت مخالف‌اند؛ بنابراین اقدام به انتخابات، یک عمل صالح است. همه‌ی کسانی که دنبال عمل صالح‌اند، می‌خواهند عمل صالح انجام بدهند. بدانند حضور در انتخابات، یک عمل صالح از طرف اینها است.