شاید تا پیش از این برخی افراد به کارآمدی مجامع بینالمللی باور داشتند و میپنداشتند در فجایع انسانی، کاری از آنها برمیآید؛ اما فجایع غزه به خوبی نشان داد که سخن از سازمان ملل، نهادهای بینالمللی و... بیمعناست. سازمانهای بینالمللی در تسلط جنایتکاران آمریکایی و صهیونیستیاند و بدون اراده آنها هیچ تصمیم و اقدامی انجام نخواهند داد.
السیسی رییسجمهور مصر خطاب به پزشکیان رئیس جمهور ایران در لحنی مداخلهجویانه گفت: تلاش کنید تصویر نادرستی را که در ۴۰ سال گذشته از ایران در منطقه و جهان ارائه شده است، اصلاح کنید!
پاسخ السیسی را فهوی حسین روزنامهنگار مصری که گرایش ناسیونالیستی عربی دارد و از پیروان جمال عبدالناصر است و اتفاقاً مشی ضد ایرانی دارد در یک مقاله مفصل در مقام مقایسه مصر و ایران میدهد:
میتوانیم عوامل بسیاری را برشماریم که توسعه دهنده توافقی موقت بین ایران و آمریکا باشد. چراکه دو طرف نیازمند ایجاد یک توافق، ولو محدود میباشند. این توافق با هر چارچوب محتوایی و زمانی، یک بیِّنه بدیهی بر آن مترتب است. اینکه هر گونه توافق با آمریکا پایدار و با ثبات نخواهد ماند. حداقل، رفتار امریکا از زمان شروع دور جدید مذاکرات غیر مستقیم (اوایل آوریل) که مبتنی بر سه نوبت تحریم نظامی، سه نوبت تحریم بخش انرژی و یک نوبت تحریم بخش هستهای ایران میباشد، این ادعا را به صورت ضمنی تایید میکند.