امام رضا (علیه السلام): هرگاه برای شما پیشامد سختی روی داد، از ما کمک و یاری بجوئید.  (مستدرک‏الوسائل/ج5/ص229)  

لزوم پرهیز از دوستان ناباب (7)

امر رسول خدا (صل الله علیه وآله وسلم) به ازدواج  
پیامبر اکرم (صل الله علیه وآله وسلم) می‌فرمایند: ازدواج نمایید؛ زیرا من در فردای قیامت به فزونی شما بر امت‌ها افتخار می‌کنم، تا جایی که فرزند سقط شده با انتظار و ناراحتی بر در بهشت می‌آید به او گفته می‌شود: وارد بهشت شو. در پاسخ گوید: خیر وارد بهشت نمی‌شوم؛ مگر این که پدر و مادرم پیش از من وارد شوند.
(من لایحضره الفقیه، ج ۳، ص ۳۸۳)
 
لزوم پرهیز از دوستان ناباب (7)
آسیب‌های اجتماعی دوست ناباب
۴-شکل گیری نزاع‌های فردی و گروهی
دعواهای دسته‌جمعی معمولا از سر عرقی که افراد به گروه دارند شکل می‌گیرد و برای اثبات وفاداری به دوستان انجام می‌شود. به دلیل عشق بیش از حد به گروهی که به آن تعلق دارند، گروه‌های دیگر با دیدگاه‌های متفاوت را دشمن فرض می‌کنند و با این دیدگاه که برنده در دعوا بزرگ‌ترین امتیاز گروهی را می‌گیرد، اقدام به نزاع می‌کنند! به‌طوری‌که گروه‌های زیادی برای برنده‌شدن با هم رقابت می‌کنند تا عظمت خود را به دیگران بشناسانند. تأثیر یک نزاع بر اساس تأثیر یک دوست صمیمی و ناباب، خطرات زیادی برای شما دارد. به‌عنوان‌مثال؛ رقم‌خوردن آینده‌ای تاریک به دلیل مواجه‌شدن با عواقب قانونی آن و بدتر از آن از دست‌دادن جان خود است و اگر درخواست نزاع دانش‌آموزی را قبول کنید، ممکن است با خطرات بیشتری روبرو شوید.
۵-تشویق به قانون‌شکنی و نقض هنجارهای اجتماعی
از دست‌دادن اشتیاق برای یادگیری و تمایل به تنبلی و لذت‌بردن از چیزهایی است که هنجارهای اجتماعی را نقض می‌کنند و از دیگر عوامل آسیب‌زای وجود دوست ناباب است. آینده افراد را عادت‌هایی که در طول زندگی و طی رشد ساخته‌اند، تعیین می‌کند. اگر نسبت به یادگیری بی‌اهمیت باشید، آینده‌ی شما به‌خوبیِ کسانی نخواهد بود که سخت درس می‌خوانند و پرتلاش کار می‌کنند. بی‌انگیزگی برای تلاش و یادگیری و تمایل به شکستن مداوم قوانین حاکم بر محیط‌های آموزشی از دیگر آسیب‌های اجتماعی و سو ارتباط با دوست ناباب است. فردی که نفوذ بدی دارد به طور غیرمستقیم مغز شما را کنترل می‌کند تا از هنجارهای رایج مانند عدم موتورسواری با سرعت بالا و بستن کلاه ایمنی پیروی نکنید.