امام حسین علیه‌السلام: فرزندم! در مسیر حق استوار و ثابت باش گرچه تلخ و سخت باشد.   (الکافی، ج ۲، ص ۲۸) 

پیامدهای بی‌حجابی و اثرات مخرب آن بر فرد و جامعه

بی‌حجابی، مردها را تشویق به بی‌وفایی می‌کند و منجر به افزایش خیانت بین زن و شوهر و فروپاشی خانواده‌ها می‌شود!

بی‌حجابی، باعث می‌شود که بخش عظیمی از جوانان جامعه به‌جای اینکه وقت خود را صرف تفکر، عقلانیت و تولید بکنند، وقت، توان و سرمایه خود را صرف شهوت نمایند!

بی‌حجابی و خودنمایی زنان در جامعه، ضررهای گوناگونی دارد که ما در این نوشتار به نمایی از اثرات مخرب آن اشاره می‌کنیم:
   ۱. بی‌حجابی، مردها را تشویق به بی‌وفایی می‌کند و منجر به افزایش خیانت بین زن و شوهر و فروپاشی خانواده‌ها می‌شود!
   ۲. بی‌حجابی، منجر به ترویج بی‌دینی و لاابالی‌گری و بی‌اعتنایی به احکام شرعی می‌شود!
   ۳. بی‌حجابی، عامل بی‌اعتنایی به دین و ارزش‌های الهی می‌گردد و می‌تواند پایه‌های حکومت دینی را سست کند و آن را در معرض فروپاشی قرار دهد!
   ۴. بی‌حجابی، باعث توجه افراد جامعه از امور جدی مانند معنویت، تولید، عدالت‌خواهی و سازندگی معطوف به مصرف‌گرایی، مدپرستی  و امور تفننی می‌شود!
   ۵. بی‌حجابی، باعث می‌شود که بخش عظیمی از جوانان جامعه به‌جای اینکه وقت خود را صرف تفکر، عقلانیت و تولید بکنند، وقت، توان و سرمایه خود را صرف شهوت نمایند!
   ۶. بی‌حجابی و آرایش زنان، توجه و نگاه نامحرمان را به خود جلب می‌کند، و زمینه برخی از تحریکات را برای طمع‌ورزی ایجاد می‌نماید، و شخصیت زن را تا حد یک عروسک، یا یک کالای بی‌ارزش به سقوط می‌کشاند و ارزش‌های والای انسانی زن به دست فراموشی سپرده می‌شود، و تنها به‌عنوان وسیله‌ای برای کامیابی‌های جسمی موردتوجه قرار می‌گیرد!
   ۷. بی‌حجابی زنان، تحریک‌پذیری مردها را به دنبال دارد؛ به‌گونه‌ای که تحت‌تأثیر نگاه و شهوت، یک‌سوم کنترل عقلانی مرد از دست می‌رود و با هوس‌رانی و رهزنی، خواسته و ناخواسته همچون صید، دختران را به دام می‌اندازد و همچون سارق حرفه‌ای، دست به سرقت آنان می‌زند!
   ۸. بی‌حجابی زنان، عامل تحریک مردان در اجتماع می‌شود، و التهاب و هیجان روحی آنان را افزایش می‌دهد و چون ارضای غریزه در تمامی موارد دلخواه، ممکن نیست، باعث برهم‌خوردن تعادل روحی آقایان می‌گردد!
   ۹. بی‌حجابی و پیروی از مُد و آرایش، موجب می‌شود که زنان دیگری که قادر به تهیه آن نوع پوشش نیستند، دچار فشارهای روانی گردند و تعادل روحی خود را از دست بدهند!
   ۱۰. بی‌حجابی و افراط در جلوه‌گری زنان، آستانه ادراک مردان را  تغییر می‌دهد و درک آنها از زیبایی زنان را کمتر می‌کند؛ در نتیجه، اثرات زیان بخشی بر روابط خانوادگی آنان می‌گذارد و به ایجاد تنش، جدایی و طلاق می‌انجامد!
   ۱۱.‌ بی‌حجابی زنان در جامعه، آنان را با پیشنهادهای وسوسه‌انگیزی از سوی دیگر مردان مواجه می‌کند که نتیجه آن، دلسردی زن نسبت به زندگی فعلی خود می‌باشد و او را مجبور به انتخاب یکی از دو راه خیانت یا جدایی می‌نماید!
   ۱۲. بی‌حجابی زن، باعث اذیت و آزار جنسی زنان، به‌وسیله مردان و جوانان ولگرد و لاابالی است!
   ۱۳. بی‌حجابی زنان، آنها را وارد رقابت خودنمایی ای می‌کند که هیچ پایانی ندارد!
   ۱۴. بی‌حجابی زن، باعث می‌گردد که هر چه زمان می‌گذرد به دلیل افزایش طبیعی سن و ازبین‌رفتن زیبایی‌های ظاهری، احساس ضعف و عدم اعتمادبه‌نفس سراغ این افراد بیاید!
   ۱۵. بی‌حجابی، باعث می‌شود که احساس افسردگی ناشی از عدم توانایی رقابت به سراغ این افراد بیاید و زنان را ناامید و مایوس کند!
   ۱۶. بی‌حجابی، سبب می‌شود که کودکان در برخورد با چنین پدیده‌هایی، ذهنشان درگیر مسائل جنسی شود و در جامعه، سن بلوغ کاهش یابد و آسیب‌های بعدی را به وجود آورد!
   ۱۷.بی حجابی، باعث افزایش تحریک جنسی در جامعه نوجوانان می‌شود و آن‌ها به دلیل اینکه فاصله زیادی تا زمان ازدواج و امکان رفع نیاز جنسی خود دارند، تحت‌فشار سنگین شرایط روحی و روانی بلوغ قرار می‌گیرند و آسیب‌های جسمی و روحی فراوانی بر آن‌ها وارد می‌گردد!
   ۱۸. بی‌حجابی زنان در جامعه، باعث می‌شود مردان ناخودآگاه به قیاس ذهنی همسران خود با زنان دیگر بپردازند و نسبت به خانواده خود دلسرد شوند!
   ۱۹. بی‌حجابی، باعث افزایش فحشا، بالارفتن آمار طلاق، عدم احساس امنیت، فروپاشی کانون خانواده و زدودن محبّت در آن، ابتذال و سقوط ارزش زن، و انحراف اخلاقی مرد می‌شود!
   ۲۰. بی‌حجابی و آزادی بی‌قیدوشرط، عامل اساسی گریز جوانان از ازدواج و شانه خالی‌کردن آنان از زیر بار مسئولیت زندگی خواهد شد!
   ۲۱. بی‌حجابی زنان، خواسته یا ناخواسته چراغ‌سبزی به افراد بیماردل، شهوت‌ران و سوءاستفاده‌گر است و این چراغ‌سبز همیشه دردسرهایی برای این‌گونه افراد ایجاد خواهد کرد و امنیت روحی، روانی، جسمی و حتی امنیت اجتماعی آن‌ها را به خطر خواهد انداخت!
   ۲۲. بی‌حجابی زن، باعث گمراهی میلیون‌ها مرد، و به گناه افتادن افراد و پیداشدن هیولای طلاق در خانواده‌ها، و پدیدارشدن عشق مرد به زن شوهردار و روابط نامشروع می‌شود!
   ۲۳. بی‌حجابی زنان و دختران جوانی که بدون پوشش و با خودنمایی و جلوه‌فروشی‌های مسموم در جامعه ظاهر می‌شوند، باعث تحریک مردان و پسران جوان می‌گردد و آنان را به وادی هرزگی و پوچی می‌برد، به‌گونه‌ای که حتی دانشگاه و کار را رها می‌کنند و سر از زندان یا مراکز فساد و اعتیاد در می‌آورند!
   ۲۴. بی‌حجابی و دوری زنان از لباس حیا، به غیرت مردان؛ به‌ویژه نسل نوخاسته، ضربه می‌زند!
   ۲۵. بی‌حجابی، باعث نبود یا ضعف غیرت و عفت پدران یا شوهران می‌شود و دختران یا همسران خودنمای آنها را به سمت جرم‌ها و فاجعه‌هایی می‌برد که عاقبت وخیمی را برای آنان ترسیم خواهد کرد! 
    ۲۶. بی‌حجابی، باعث تصور و تخیّل منظره‌های هوس‌انگیز زنانه‌ای می‌شود که ریشه در خودنمایی عده‌ای از زنان غیرعفیف یا کم عفت دارد، و در صورت استمرار، پرده بر عقل عاقبت‌اندیش می‌اندازد و خاطرات شیطانی در صحنه‌ی نفس راه پیدا می‌کند و عنان اختیار را از کف ربوده و جوانان را از یاد مبدأ و معاد و عظمت خویشتن غافل می‌نماید و به گناه و شهوات نامشروع و در نتیجه عواقب دردناک آن‌ها می‌کشاند!
 ۲۷. بی‌حجابی، عامل زیادشدن فساد و بی‌بندوباری در جامعه می‌شود، تا آنجا که ملت‌ها قادر به حیات واقعی نخواهند بود و در مقابل هرگونه هجوم بیگانگان شکست خواهند خورد!
   لازم است همه دست‌به‌دست هم بدهیم و با درایت و دقت و حکمت، جلوی این پدیده شوم را در کشور بگیریم و از اثرات مخرب آن بر فرد و جامعه جلوگیری کنیم:
   برای گام نخست، باید جایگاه حجاب را و عظمتِ پوشش درست را برای زن و مرد تبیین نماییم.
   در گام دوم، باید فرد و افراد را از جهل خارج کنیم و با آگاهی‌بخشی، آنان را نسبت به پیامدهای بی‌حجابی مطلع سازیم.
   در گام سوم، باید افراد را با نگاه دین و اولیای الهی، و عواقب بی‌توجهی به حجاب آگاه کنیم.
   گام چهارم، تبیین درست فواید حجاب و اثرات مثبت باحجابی بر فرد و جامعه است.
   گام پنجم، تبیین فرهنگ غرب و بی‌بندوباری غربی و نگاه دشمن به پدیده زشت و نامطلوب بی‌حجابی است.
   گام ششم، ترسیم خط رشد رسیدن زن و مرد به تعالی و کمال با حفظ کامل حجاب اسلامی است.
   گام هفتم، تبیین درست فلسفه و حکمت حکیمانه و احکام اخلاقی و فقهی مربوط به پوشش زن است.
   گام هشتم، اجرای حدود الهی در برخورد با بی‌حجابی و مروجین فرهنگ غربی و بی‌بندوباری در جامعه است.