امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

شهید رئیسی یک الگو برای رئیس قوه مجریه

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم، تلاش بی‌وقفه برای حل مشکلات توده‌های مردم (نه خواص و ویژه‌خواران)، اعتقاد عمیق به توانایی‌های داخلی، صراحت در اعلام مواضع دینی و انقلابی، خستگی‌ناپذیری، مأیوس نشدن، رعایت تعامل و عزت‌مندی در سیاست خارجی، اهتمام به اجرای طرح‌های بزرگ، تواضع و بردباری و معنویت و ذکر و توسل را از ویژگی‌های برجسته فردی و کاری شهید رئیسی خواندند و تأکید کردند: رئیسی عزیز، به عنوان یک الگو نشان داد می‌توان به عنوان رئیس جمهور یک کشور، از مجموعه این خصوصیات فکری، قلبی و عملی برخوردار بود و آن را در عمل دنبال کرد.
شهید رئیسی واقعاً امیدوار و به حق، به آینده خوش‌بین بود و تصمیم قاطع داشت که به اهداف ترسیم شده برسد. ایشان در تبیین ویژگی‌های برجسته آقای رئیسی، "مردمی بودن" او را خصوصیتی بسیار مهم و الگویی حقیقی برای همه مسئولان خواندند و گفتند: رئیسی عزیز به مردم احترام می‌گذاشت و با حضور در میان مردم، حقایق و نیازها را لمس می‌کرد و حل مشکلات و تامین نیازهای توده‌های مردم را محور برنامه‌ها و اقدامات خود قرار می‌داد. رهبر انقلاب ویژگی «با مردم بودن» را خواستِ اسلام از مقامات و مسئولان خواندند و با استناد به فرمان امیرمومنان (علیه السلام) به مالک اشتر افزودند: حضرت امیر (علیه السلام) به مالک تاکید می‌کند، محبوب‌ترین کارها در چشم تو باید کاری باشد که رضایت و خشنودی توده‌های مردم را جلب کند؛ چرا که در همه عرصه‌ها از جمله مقابله با دشمنی و ایجاد وحدت، همین توده‌های مردم یار تو هستند، نه خواص و ویژه‌خوارانی که توقعشان بالاست و فقط برای منافع خود کار می‌کنند و به همین علت با آن‌ها وحدتی در جامعه ایجاد نمی‌شود.
حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای با اشاره به مأیوس نشدن شهید رئیسی از مشکلات و زخم‌زبان‌ها افزودند: انسان غالباً از ناسپاسی یا انتقاد دیگران بدش می‌آید و دلسرد می‌شود؛ اما رئیسی با وجودی که رنج می‌برد و گاهی هم به من شکایت می‌کرد، هیچگاه از این مسائل، مأیوس و از پیگیری کارها دلسرد نمی‌شد.
ایشان گفتند: رئیسی به اصل ارتباط عقیده داشت و اهل تعامل بود؛ اما از موضع عزت، نه آن‌چنان تند و دورکننده بحث می‌کرد که ارتباط قطع شود و نه بیهوده خود را دست پایین می‌گرفت و امتیاز می‌داد.
حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای در جمع‌بندی این بخش از سخنانشان گفتند: این ویژگی‌ها برای تبیین یک الگو و ثبت در تاریخ بیان شد تا معلوم شود رئیس قوه مجریه می‌تواند مجموعه‌ای از فضائل فکری، قلبی و عملی داشته باشد و آنها را در عملکرد حاکمیتی و فردی خود دنبال کند.
همچنین رهبر انقلاب به مناسبت انتخابات ریاست‌جمهوری، پیامی منتشر کردند که در بخشی از این پیام آمده است:
اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همه‌ی فعالان این صحنه‌ی حساس، مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیک‌اندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه می‌کنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات، به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود، برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
به جناب آقای دکتر پزشکیان، رئیس جمهور منتخب نیز توصیه می‌کنم با توکل به خداوند رحمان به افق‌های بلند و روشن، چشم بدوزند و در ادامه‌ی راه شهید رئیسی از ظرفیت‌های فراوان کشور به ‌ویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور، بیشترین بهره را ببرند.