امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

کارهایی که بر زمین ماند!

رضا زرخانی

 

بازرسی دفتر ریاست‌جمهوری و نهادهای امنیتی و نظارت دولت، دقیقاً کجای این دولت هستند؟! آیا در کنار رئیس محترم جمهور انقلابی هستند؟! یا ... 

ما برخی از منویات رهبری و شخص رییس جمهور و کارهای بر زمین‌مانده توسط برخی مدیران را، گوشزد می‌کنیم:
۱. هنوز بعد از دستور رییس محترم جمهور، مبنی بر واگذاری زمین‌های بلااستفاده و اضافی همه وزارتخانه‌ها، به وزارت مسکن و شهرسازی، بیش از یک ماه می‌گذرد و طرح نهضت ملی مسکن در بیشتر استان‌ها را، لنگ خود کرده، و ما در این زمینه فصل‌های طلایی ساخت‌وساز (بهار و تابستان) را از دست دادیم و متأسفانه به فصل‌های سرما و بارش رسیدیم! 
۲. تاکید مقام معظم رهبری (دامت‌برکاته) در دولت‌های مختلف مبنی بر رسیدن به معیشت فرهنگیان، با تعلل معنادار مدیران ارشد وزارت آموزش‌وپرورش در اجرای ناقص و لاک‌پشتی رتبه‌بندی معلمان بعد از ریل‌گذاری قانونی و تامین منابع و تعریف آن در بودجه ۱۴۰۱ چه معنایی می‌تواند داشته باشد؟ (آیا عوامل نفوذ و برخی حضرات، به دنبال تجمعاتی دیگر در این موقعیت بحرانی کشور هستند؟)
راستی، از بازنگری کتب درسی نگذریم که یکی دیگر از دغدغه‌ها و مطالبات رهبری و جامعه انقلابی بوده و هست.
۳. شنیده‌ها و واقعیت‌های میدانی، حاکی از آن دارد که برخی استاندارها و مدیران میانی، برای ایاب‌وذهاب خویش، اتومبیل‌های گران‌قیمت خارجی مثل لندکروز با پول بیت‌المال خریدند که این هم با سفارش‌های رهبری مبنی بر استفاده از کالای تولید داخل و حمایت از کالای ایرانی و نیز ساده‌زیستی یک مدیر انقلابی، همخوانی ندارد!
۴. چرا هنوز هم بین دانشگاه و صنعت، پیوند واقعی ایجاد نشده و هنوز هم باید یافته‌های دانشگاهی و نخبگان ایرانی را، صنایع دولت غربی تبدیل به محصول، و به نام خود رقم بزنند! آیا کمبود قانون داریم، یا مشکل در مدیریت‌ها و ساختارهای اداری؟!
5.چرا برخلاف منویات رهبری و خواست و اراده خود رییس جمهور، هنوز بازی‌گردانان اصلی انتصابات استان‌ها و شهرستان‌ها، نمایندگان مجلس ادوار گذشته و فعلی بوده و شایسته‌سالاری و استفاده از ظرفیت مدیران جوان را، ما بایستی در کتاب‌ها و مقالات جستجو کنیم؟! راستی از اهرم رصد و بازدارندگی شورای نگهبان و بازرسی دولت، چرا بهینه استفاده نمی‌شود؟!  
۶. وزارت جهاد کشاورزی، چرا هنوز برنامه جامع کشت محصولات راهبردی (با این وضعیت بحران آب) با مشوق‌های لازم را پیاده‌سازی نکرده و جلوی استفاده بی‌رویه و خارج از استاندارد علف‌کش‌ها و سموم آفات نباتی که از میراث دولت‌های لیبرال محور سابق است، گرفته نمی‌شود! و این امر نامیمون، باعث تخریب طبیعت ایران و معدوم و مصدوم شدن گونه‌های گیاهی و بومی منطقه و به‌تبع آن، انقراض گونه‌های جانوری گردیده!
۷. چرا وزارت راه و شهرسازی  و وزارت نیرو در احداث راه‌ها و سدها، مطالعات عمیق و راهبردی و آینده‌نگرانه به تغییرات اقلیمی و آب‌وهوایی و نیز زیست‌محیطی نمی‌کند؟! و دراین‌خصوص، نظر مشورتی کارشناس‌های محیط‌زیست کشور را در احداث پروژه‌ها، فصل الختام نمی‌داند؟! 
اما آنچه که تعصب و نگرانی دلسوزان را از این دولت انقلابی بر می‌انگیزد، این است که همه ما اهل‌قلم در کنار نهادهای نظارتی و بازرسی این دولت نو پا، بایستی نقاط ضعف را بشناسانیم و در نطفه به اصلاح امر بپردازیم و از نفوذ موریانه‌ها جهت آسیب‌زدن به این دولت انقلابی با سکان‌داری دکتر ابراهیم رییسی، بکاهیم.