رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم):  هر کس برادر دینی خود را خالصانه دیدار کند، خدای متعال به او می‌فرماید: تو مهمان و زائر منی، پذیرایی از تو بر عهده من است و من به خاطر اینکه برادر دینی‌ات را دوست می‌داری، بهشت را بر تو واجب ساختم.  (وسائل الشیعه، ج 10، ص 457)

نمایی از دستاوردهای صنعت دفاعی ایران اسلامی (بخش سوم و پایانی)

علی شیرازی

 

۶. موشک ضد زره شفق: سامانه موشکی هواپایه ضد زره و بومی «شفق»، با افزایش بُرد عملیاتی و ارتقای هدف‌گیری اهداف دشمن تا شعاع ۲۰ کیلومتر، با امکان دقت و نقطه‌زنی بالا که قابلیت استفاده در انواع راهبردهای تاکتیکی و عملیاتی جنگ‌های آینده را دارد. از دیگر خصوصیات این سامانه موشکی، برخورداری از قابلیت Fire & Forget سر جنگی ارتقا یافته و جستجوگر مادون‌قرمز است که در تمامی شرایط بد آب و هوایی و در طول تمامی ساعات شبانه‌روز، قادر است تا در صورت نصب بر روی انواع بالگردها، به انهدام تأسیسات و استحکامات دشمن در تمامی عملیات‌ها، مورد استفاده قرار گیرد.
۷. ناوشکن دیلمان: ناوشکن دیلمان به عنوان پنجمین فروند از شناورهای کلاس موج است. تفاوت این شناور با سایر شناورهای این کلاس، فرم بدنه آن می‌باشد که رادار گریز است.
۸. ناو موشک‌انداز سپر: ناو سپر، ۴۷ متر طول، ۳ متر و ۹۰ سانتی‌متر ارتفاع، و حداکثر ۳۵ گره دریایی سرعت دارد. این ناو مجهز به انواع سلاح‌های پیشرفته بومی‌سازی شده؛ شامل سامانه موشکی سطح به سطح، توپ‌های ۷۶ و ۴۰ میلی‌متری و رادار کنترل آتش با قابلیت ردیابی جنگنده‌ها و موشک‌های کروز است.
۹. شناور تندرو ذوالفقار: شناور تندرو ذوالفقار، اولین شناور مجهز به چهار موشک عمودپرتاب پدافندی نواب با برد ۲۵ کیلومتر است. سرعت این شناور ۷۰ نات؛ حدود ۱۲۹ کیلومتر بر ساعت با طول ۱۹ متر و عرض ۵ متر است. بدنه شناور ذوالفقار از (فیبرکربن) ساخته شده که مقاومت بالاتری نسبت به فولاد دارد.
۱۰. شناور ROV: این شناور بدون سرنشین و کنترل از راه دور، قابلیت شناسایی، کشف و انهدام مین‌های لنگری و کف خواب را دارد. شناور ROV قابلیت حمل محموله جهت پاک‌سازی و انهدام مین‌ها را دارد. این شناور تا ۲۰۰ متر عمق، توان عملیات و ۲۴ ساعت مداومت دریانوردی دارد و برای انهدام انواع مین‌های دریایی به کار گرفته می‌شود.
۱۱. پرتابگر سلمان: پرتابگر «سلمان»، اولین نسخه از این کلاس پرتابگرهاست که قابلیت پرتاب کپسول‌های زیستی با وزن نیم تن را داراست. این پرتابگر ویژگی‌های متعدد و پیشرفته‌ای در حوزه پیشران، ایرودینامیکی و کنترل دارد.
۱۲. ماهواره‌بر سیمرغ: ماهواره‌بر سیمرغ، بستری برای توسعه ماهواره‌برهای بزرگ‌تر مانند سریر است. ماهواره‌بر سیمرغ از چهار موتور خوشه‌بندی (کلاستر) شده سفیر استفاده می‌کند. این ماهواره‌بر تا وزن بیش از یک تن را حمل می‌کند.
۱۳. تانک کرار: کرار به عنوان نخستین تانک پیشرفته بومی کشور محسوب می‌شود که در مدت سه‌سال طراحی و ساخته شده است. تانک کرار از موتوری جدید با ساختار بهینه شده استفاده می‌کند که توانی بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ اسب بخار از آن انتظار می‌رود.
۱۴. توپ اورلیکَن: توپ اورلیکن ۲۰ میلیمیتری، یکی از پرکاربردترین تسلیحات شناوری به شمار می‌رود. بُرد مؤثر توپ اورلیکن،  به ۲۰۰۰ متر می‌رسد و می‌تواند بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ تیر در هر دقیقه شلیک کند. برد مؤثر توپ اورلیکن،  به ۲۰۰۰ متر می‌رسد و می تواند بین ۹۰۰ تا ۱۰۰۰ تیر در هر دقیقه شلیک کند.