امام حسین علیه‌السلام:  بخشنده‌ترین مردم کسی است که به آنکه امید ندارد و درخواست یاری نکرده، کمک کند و ببخشد. (کشف الغمه، ج ۲، ص۳۰) 

صفحه یک 1123

استفاده ی ابزاری از واژه جمهوری!
سید ابراهیم میرپورفرد
محمد خاتمی در جمع روزنامه نگاران حامی جریان غربگرای داخلی اخیرا گفته است: «من ابتدا از تعبیر «مردم سالاری دینی» استفاده کردم، اما بعدا آن را به «مردم سالاری سازگار با دین» اصلاح کردم که منظور از مردم سالاری، همان دموکراسی و از دین، دینی سازگار با عرف بود. اما متأسفانه امروز شاهدیم جمهوری اسلامی به سمت حکومت اسلامی تمایل پیدا کرده است. »
در خصوص این اظهارات توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
1.محمد خاتمی چون همیشه در آستانه  برگزاری انتخابات از دخمه ی خود بیرون آمده و تراوشاتِ فکری خود را که در واقع عاریت گرفته شده از فرهنگِ متعفن غربی است را به نام روشنفکری دینی به جامعه تزریق می نماید.
2. این جریان، جریانی است که بدروغ خود و مجموعه اش را نمادِ جمهوریتِ نظام می داند؛ هنوز فراموش نکرده ایم که وی، به عنوانِ حامی میر حسین موسوی و حسن روحانی، پس از شکست از جمهوریتِ مردم در انتخاباتِ سال 1388 دستور شورش بر علیه جمهوریتِ مردم را صادر نموده و کشور را بیش از 8 ماه در گردابِ ناآرامی ها فرو برد.
3. التهاباتی که نتیجه آن تنگ تر شدن تحریم های دشمن بر علیه ملت ایران بود، تحریم هائی که در نهایت باعث گردید یکی دیگر از نیروهای غربگرا و همفکر وی ( روحانی) بیش از 8 سال بر اریکه قدرت قرار گیرد.
4. در نهایت باید گفت: امثال این جریاناتِ سیاسی همانگونه که خود معترف هستند، نه تنها به حکومتِ اسلامی اعتقادی نداشته بلکه جمهوری اسلامی را هم در صورتی مشروع می دانند که خود و یا همفکرانشان در رأسِ حاکمیت قرار داشته باشند!
 
جنگ آمریکا با ما برای حفظ حاکمیت دلار است نه تسخیر لانه جاسوسی
دکتر محمدجواد  توکلی
دکتر غنی نژاد در مناظره با دکتر درخشان وانمود کرد که ریشه دشمنی آمریکا با ما تسخیر لانه جاسوسی بوده است. این برداشتی بسیار سطحی از اقتصاد بین‌الملل است. آمریکا با ما و امثال ما در دنیا می جنگد چون منافعش را به خطر انداختیم، چون جهان روایی دلار به مثابه ابزار چپاول جهان به خطر افتاده است. داستان از  کنفرانس برتون وودز بعد از جنگ جهانی دوم آغاز می شود که در آن آمریکا علیرغم مخالفت‌های جان مینارد کینز دلار را  جهان‌روا  کرد. با این اقدام «نظام پرداخت دلار» در تمام دنیا جاری شد و  بانک مرکزی آمریکا چند دستاورد مهم کسب کرد:
١) امکان رصد نقل و انتقال پول و در نتیجه تجارت بین‌المللی کشورها و در صورت لزوم محدود کردن آن!
٢) توان مسدود کردن دارایی‌های  کشورها!
٣) صدور تورم به سایر کشورها با انتشار  دلار بدون پشتوانه.
در صدور کالا از چین به روسیه، تاجر چینی روبل روسیه را قبول ندارد و یوآن چین یا دلار آمریکا را می‌پذیرد؛ از سوی دیگر تاجر روس، یوآن در اختیار ندارد و ناچار است به دلار معامله کند. دولت روسیه به فراخور میزان واردات کشورش همواره به مقدار قابل توجهی «دلار مبادلاتی» نیاز دارد؛ اما آمریکا این دلارها را مجانی در اختیار کشورها قرار نمی‌دهد، بلکه در ازای آن کالا یا خدمات وارد می‌کند. آمریکا با این حربه علاوه بر مبادلات داخلی، به اندازه‌ی کل مبادلات بین‌المللی برای دلار تقاضا به‌وجود می‌آورد، که این به معنای ورود بدون زحمت همین اندازه ثروت به این کشور است.