رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم):  هر کس برادر دینی خود را خالصانه دیدار کند، خدای متعال به او می‌فرماید: تو مهمان و زائر منی، پذیرایی از تو بر عهده من است و من به خاطر اینکه برادر دینی‌ات را دوست می‌داری، بهشت را بر تو واجب ساختم.  (وسائل الشیعه، ج 10، ص 457)

سایه عملیات وعده صادق ۲ بر انتخابات آمریکا

  عملیات وعده صادق ۲ صهیونیست‌ها و اصلی‌ترین حامی آن‌ها یعنی آمریکا را زمین‌گیر ساخته و معادلات منطقه و جنگ لبنان و غزه را به ضرر واشنگتن و تل‌آویو پیچیده‌تر ساخته است. در چنین شرایطی، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و معاونان آن‌ها، چاره‌ای جز تمرکز بر مناقشات جاری در منطقه در این آوردگاه سیاسی ندارند. به عبارتی بهتر، تاکتیک انتخاباتی هر دو حزب سنتی آمریکا مبنی بر تمرکززدایی از جنگ غزه و جلوگیری از تأثیرات آن در روند مبارزات انتخاباتی خود، راه به‌جایی نبرده است.
 این مسئله تبدیل به یک چالش انتخاباتی برای کمپین انتخاباتی کامالا هریس نامزد دموکرات‌ها و دونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواهان شده است. اخیراً مناظره نامزدهای معاونت ریاست‌جمهوری آمریکا در حالی برگزار شد که تنها چند ساعت از عملیات موشکی موفقیت‌آمیز ایران در عمق استراتژیک اراضی اشغالی می‌گذشت. نامزدهای موردنظر دونالد ترامپ و کامالا هریس برای معاونت ریاست‌جمهوری در همین راستا در بخشی از مناظره خود به بحث در مورد رویدادهای جاری در منطقه و اختلاف‌نظرهایشان در این مورد پرداختند. 
جی دی ونس، شریک انتخاباتی دونالد ترامپ در جریان این مناظره گفت که تصمیم‌گیری در مورد حمله پیشگیرانه به ایران، با اسرائیل است. او گفت: «آن‌ها باید فکر کنند که چه کار کنند تا امنیت (در اراضی اشغالی) برقرار شود.» در مقابل تیم والز، نامزد دموکرات‌ها برای معاونت ریاست‌جمهوری ایالات متحده از پاسخ به سؤال مجری در مورد حمله پیشگیرانه به ایران خودداری کرد. او تنها تأکید کرد که در مقابل ایران و اضلاع مقاومت، در کنار اسرائیل خواهد بود. مخرج مشترک پاسخ‌دهی معاونان ترامپ و هریس در قبال عملیات وعده صادق ۲، سردرگمی و وحشت آن‌ها نسبت به سناریوهای تحقق‌یافته در اراضی اشغالی و ناتوانی از پیش‌بینی آینده است. 
پس از ترور سید مقاومت و شهادت مظلومانه سید حسن نصرالله در بیروت، مقامات آمریکایی در تلاش برای فرصت‌سازی از این جنایت مطلق بودند؛ اما اکنون، این پرونده تبدیل به پاشنه آشیل آن‌ها شده است. فرار ترامپ، هریس و معاونان آن‌ها از پاسخگویی صریح در قبال تحولات جاری در جنگ لبنان و غزه، نه یک تاکتیک سیاسی برای گریز از مواجهه با واقعیات جاری؛ بلکه واکنشی رفتاری و روانی نسبت به پیچیده‌تر شدن صحنه بازی در تل‌آویو، بیروت و غزه است. مسلم است هر دولتی که در آمریکا سرکار بیاید، باید با این پیچیدگی‌ها و معضلات دست‌وپنجه نرم کند. فقر راهبردی و تاکتیکی واشنگتن و تل‌آویو در جنگ غزه و لبنان از یک‌سو و عزم جبهه مقاومت در واکنش به جنایات مسلم و محرز دشمنان امنیت منطقه به گونه‎ای است که قدرت مانور دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان در این عرصه را از آن‌ها سلب خواهد کرد. از ابتدای وقوع جنگ غزه تاکنون، شاهد تشدید مخالفت‌ها و حتی برپایی تظاهرات‌های گسترده اعتراضی علیه کاخ سفید، پنتاگون و سنتکام بوده‌ایم. پیوستگی استراتژیک واشنگتن و تل‌آویو و شراکت مستقیم آمریکا در جنایاتی که رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان مرتکب شده، بخش زیادی از افکار عمومی این کشور را در مواجهه با دو حزب سنتی آمریکا قرار داده و این روند، قطعاً متوقف نخواهد شد.