اگر انگلیس و بهاییت میخواست انتقام تحریم تنباکو توسط زنان چادری و سرکوب فرقهها توسط قاجار را بگیرد، حتماً پویانمایی شاه و ژولیت را میساخت و در زمان انفعال مسئولین در برابر حرام شرعی سیاسی، آن را وارد جشنواره فجر میکرد.
چند نکته در باب پویانمایی شاه و ژولیت در جشنواره فیلم فجر
بااینکه قاجار جزو حکومتهای ضعیف ایران بوده و در زمان آنها جریان نفوذ و تهاجم بیگانگان به اوج میرسد و سرانجام هم توسط کودتای انگلیسی منحل شده و جایگزینش یک حکومت کاملاً وابسته به غرب میشود، دلیل نمیشود ما از حسنهای قاجار نگوییم. قاجار با تمام ضعفهایش نسبت به پهلوی چند شاخصهی مثبت داشت.
اول: قاجار، ناصرالدین شاه و امیرکبیر جزو کسانی بودند که با فرقههای بابیه و ازلیه و غیره مبارزه کرده و با آنها جنگیدند، در حالی که پهلوی سرتاپای ایران را در اختیار بهائیت قرار داد و نمونهاش هم همین وزرای بهایی پهلوی بود.
دوم: قاجار از فرهنگ تشیع صیانت کرد تا جایی که همسر شاه، انیسالدوله، روضهخوان اهلبیت (علیهمالسلام) بود؛ اما در زمان پهلوی نه تنها صیانتی نشد؛ بلکه فرهنگ غربی پهلوی، متخاصم و مهاجم به فرهنگ دینی کشور شد و سوم: در کنار اینها زنان هم در حرکتهای ضداستعماری نقشآفرینی کرده و با تحریم تنباکو، سیاست استعماری انگلیس را شکست داده بودند.
اما به یکباره انیمیشنی در میانهی زن زندگی، در جشنواره فجر رونمایی میشود که سراسر توهین به زنان چادری است! حال از توهینها به زنان چادری بگذریم، زنان ایدهآل و مورد توجه هم زنان بیحجاب غربی است.