امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

خواص عناب(2)

ارزش غذایی عناب: میوه عناب، کالری کمی دارد؛ اما سرشار از فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.
«سارا تامسن فریرا»، متخصص تغذیه، می‌گوید: «وقتی محصولاتی مانند عناب برای اهداف خاصی در طی صدها سال استفاده می‌شوند، اغلب دلایل خوبی برای آن وجود دارد. غذاها به دلایلی شهرت پیدا می‌کنند؛ بنابراین یافتن دلیل استفاده تاریخی آن‌ها می‌تواند آموزنده باشد. با این حال، داده‌های تحقیقاتی در مورد عناب در سلامت انسان محدود است و نیاز به تحقیقات بیشتر داریم».
تامسن فریرا اشاره می‌کند که عناب منبع اصلی ترکیبات فنولیک است. ترکیبات فنولیک، اجزای شیمیایی در غذاهای گیاهی هستند که می‌توانند اثرات مفیدی بر سلامتی داشته باشند. این ترکیبات، آنتی‌اکسیدان‌های قوی هستند، به این معنی که به مبارزه با اثرات رادیکال‌های آزاد در سراسر بدن کمک می‌کنند.
تخمین زده می‌شود که هر ۱۰۰ گرم عناب، بین ۲۷۵ تا ۵۴۱ میلی‌گرم فنول دارد. بهترین منبع بعدی فنول، گیلاس است که حدود ۱۱۴ میلی‌گرم در هر ۱۰۰ گرم فنول دارد. برخی از ترکیبات فنولی، دارای پتانسیل محافظت از بدن در برابر موارد زیر هستند: • آسیب به مغز و سیستم عصبی
• سرطان • بیماری قلبی
• التهاب • آسیب کبدی
• چاقی • آسیب پوست
علاوه بر این، هر ۱۰۰ گرم عناب معادل ۳ عدد از این میوه، حاوی خواص و ارزش غذایی زیر است:
• کالری: ۷۹ • پروتئین: ۱.۲ گرم
• چربی: ۰.۲ گرم • کربوهیدرات: ۲۰ گرم
• ویتامین سی: ۶۹ میلی‌گرم (۷۷ درصد از میزان نیاز روزانه بدن) • پتاسیم: ۲۵۰ میلی‌گرم (۵ درصد از میزان نیاز روزانه بدن) • آهن: ۰.۴۸ میلی‌گرم
عناب به دلیل محتوای فیبر بالا و کالری کم، یک میان‌وعده عالی و سالم محسوب می‌شود. این میوه حاوی مقادیر کمی از چندین ویتامین و مواد معدنی است؛ اما در عوض غنی از ویتامین سی است که ویتامین مهم با خواص آنتی‌اکسیدانی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی بدن به شمار می‌آید. همچنین عناب حاوی مقدار مناسبی پتاسیم است که نقش حیاتی در کنترل عضلات دارد و با داشتن کربوهیدرات‌هایی به شکل قندهای طبیعی، انرژی بدن شما را تامین می‌کند.
عناب خشک که در بسیاری از نقاط جهان به شکل رایج‌تری نسبت به میوه تازه عناب استفاده می‌شود، دارای قند و کالری بسیار بالاتری نسبت به میوه‌های تازه است. در طول فرآیند خشک شدن عناب، قندهای موجود در میوه غلیظ می‌شوند و همچنین ممکن است شکر اضافی به آن افزوده شود.