امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

خواص «به» چیست؟

«به» که به سیب طلایی معروف است، از خانواده رُز بوده و دارای اندازه‌ای متوسط بوده، معطر و دارای گل هستند. فصل میوه به، پاییز و زمستان است. میوه به رسیده، شبیه به گلابی بوده و رنگ آن زرد طلایی می‌شود. میوه به، ریگ مانند بوده و در مرکز خود چند هسته دارد. سطح به، کرک دارد و رنگ آن زرد است. طعم به، ترش است و معمولاً به را به صورت پخته مصرف می‌کنند یا میوه به را فریز کرده تا طعم ترش آن گرفته شود و به صورت خام مصرف نمی‌کنند. از به گاهی به عنوان طعم‌دهنده در مای سیب استفاده می‌کنند. از به برای تهیه مربا به و دمنوش به نیز استفاده می‌کنند. از جمله فواید به می‌توان به درمان زخم معده، درمان افسردگی و تقویت دستگاه ایمنی نیز اشاره کرد.
به، دارای خواص و فواید فراوانی است و به همین علت بسیاری از بیماری‌ها را تسکین می‌دهد. علاوه بر میوه به، دانه به، برای درمان گلودرد و روغن به نیز از تعریق جلوگیری می‌کند. میوه به غنی از ویتامین‌ها مانند ویتامین A، B و C، فیبر، مس، کلسیم، آهن، پتاسیم، سلنیوم، فسفر، روی و منیزیم است. در ادامه به بررسی برخی از خواص به می‌پردازیم.
• دارای ویتامین A , C , B
• حاوی فیبر، کلسیم، منیزیم، فسفر، روی، آهن، سلنیوم، مس 
• مفید برای دوران بارداری
• تاثیر مثبت بر IQ جنین
• تقویت قوای جنسی آقایان
• ضد سرطان و آنتی‌اکسیدان
• کمک به شادابی پوست 
• تنظیم فشارخون
• رشد مو و بهبود گردش خون در پوست سر
• دارای خاصیت ضد التهابی 
• آب به در درمان سردرد و جلوگیری از خونریزی و تهوع مفید است
• تقویت کننده کبد