امام حسین علیه‌السلام:  بخشنده‌ترین مردم کسی است که به آنکه امید ندارد و درخواست یاری نکرده، کمک کند و ببخشد. (کشف الغمه، ج ۲، ص۳۰) 

زن ایرانی؛ گرداننده تاریخ در عصر ظهور

راضیه شعبان

به برکت انقلاب اسلامی، زن مسلمان بیدار شد، با تنفّس در سرای انقلاب، جانی دوباره یافت و با درک اندیشه‌های ناب درباره‌ی جنس خود، به رشد فکری رسید.

ادامه مطلب

تاریک‌ذهن‌های مدعی آزادی

[1]. شصت روزی می‌شود که کوردلانِ همه‌ی تاریخ، امنیت ما، یعنی گوهر نایاب دنیا را که معتقد و بی‌اعتقاد به نظام، همه از آن متنعم هستند، مورد هدف کین قرار دادند. در این مدت هر کاری کردند، هر دروغی را ساختند، هر حیله‌ای را به کار بستند تا از مردم یارگیری کنند؛ اما وقتی بی‌اعتنایی مردم را به خود دیدند، به سیم آخر زدند ... آخرین نقطه اتصال تروریسم ... خشونت مسلّحانه و ایجاد رعب عمومی. دست زدن به عمل تروریستی و خرابکارانه، ازآن‌روست که حامیان و دستوردِهان آن‌ها، هرچه تحریم کردند، جواب نداد. هرچه به زور متوسل شدند، جواب نداد. هر چه خواستند با دست دوستیِ مخملین وارد شوند، جواب نداد.

ادامه مطلب

صفحه‌ها