روز قدس؛ روز تحقق وعده نابودی اشغالگران
محمد ملک زاده
سرگذشت پرفراز و نشیب بنیاسرائیل پر از زشتیها و عادات ناپسندی است که آیینه عبرت اقوام بعدی از جمله مسلمانان در طول تاریخ گردیده است. بی دلیل نیست که قرآن کریم بر بازگویی پر تکرار و مداوم مقاطع مختلف زندگی بنیاسرائیل اهتمام دارد تا داستان اتفاقات، رخدادها، نافرمانی ها و شکستهای این قوم عبرت صاحبان خرد و اندیشه گردد. عبرتی برای مسلمانان که از سرنوشت شوم این قوم لجوج و نافرمان درس گیرند و جز در مسیر رضای الهی گام برندارند. اما گویا امروز سران وابسته و ورشکستگان سیاسی برخی کشورهای اسلامی همچنان در خواب غفلت به سر می برند و در حضیض ذلت و خواری بازماندگان مفلوک صهیونیسم - در مقطعی که نابودی رژیم اشغالگر قدس بیش از هر زمان دیگر نمایان گردیده - دست دوستی به سوی آنان دراز نموده اند!
همه دولتها و حاکمان سیاسی کشورها باید از نتیجه شوم و سرنوشت تلخ و خفتانگیز بنیاسرائیل پند گیرند زیرا به فرموده قرآن کریم دشمنی این قوم علیه مسلمانان بیش از اقوام دیگر است. (مائده، 82) جنایتهای بیشماری که تا قرنها و بهویژه در عصر حاضر توسط پیروان این قوم علیه مسلمانان انجام میگیرد از عمق کینه و دشمنی آنان علیه امت اسلامی حکایت دارد. اگر آنان در مقطعی با به کارگیری عنصر مقاومت و صبر در مقابل موانع ایجاد شده توسط فرعونیان مستکبر و ظالم مورد لطف و حمایت الهی قرار گرفتند و به همین دلیل بر فرعونیان پیروز شدند اما امروز ماهیت و اقدامات ضد انسانی و ضد دینی پیروان ادعایی این قوم، یادآور سرکشی های تاریخی آنان علیه احکام الهی و گرایشات گوساله پرستانه آنان است.
روز قدس امسال پس از سالها ظلم و قتل و تجاوز و شکنجه مردم مظلوم فلسطین و صبر و استقامت آنان در برابر فرعونیان زمان، که بیش از هر زمان دیگر طلیعه پیروزی را نمایان ساخته است، نویدبخش تحقق یکی دیگر از پیش بینی های رهبر معظم انقلاب درباره نابودی رژیم اشغالگر و آزادی قدس شریف می باشد. وعده ای که انشالله به زودی با حمایت جبهه مقاومت و استقامت مردم مظلوم فلسطین محقق خواهد شد.
شبههای درباره عصمت پیامبران و پاسخ زیبای علامه مصباح یزدی ره به آن
شبهه :در يكي ازاستدلات قرآني براي عصمت انبيا عليهم السلام آمده است كه ايشان، از«مخلصين» هستند و شيطان را طمعي در آنان نيست در صورتي كه در خود قرآن كريم تصرفاتي براي شيطان در مورد انبياء عليه السلام ذكر شده است: از جمله در آيه (۲۷) از سوره اعراف ميفرمايد: «يا بني آدم لا يفتننكم الشيطان كما اخرج ابويكم من الجنه» كه فريفتن حضرت آدم و حواء و درنتيجه، بيرون كردن ايشان از بهشت را به شيطان، نسبت ميدهد، و در آيه (۴۱) از سوره ص از قول حضرت ايوب عليه السلام ميفرمايد: «اذ نادي ربه اني مسني الشيطان بنصب و عذاب» و در آيه (۵۲) از سوره حج نوعي القاءات شيطاني براي همه انبياء ثابت ميكند زيرا ميفرمايد: «و ما ارسلنا من قبلك من رسول و لا نبي الا اذا تمني القي الشيطان في امنيته... ».
️ پاسخ علامه مصباح یزدی ره: در هيچ يك از اين آيات، تصرفي كه موجب مخالفت انبياء عليهم السلام با تكاليف الزامي شود به شيطان، نسبت داده نشده است.
اما آيه (۲۷) از سوره اعراف، اشاره به وسوسه شيطان در مورد تناول از «شجره منهيه» است كه نهي تحريمي به خوردن از آن، تعلق نگرفته بود و فقط به آدم وحوا تذكر داده شده بود كه خوردن ازآن موجب خروج از آن «جنت»و هبوط به «ارض» خواهد شد و وسوسه شيطان، سبب مخالفت آنان با اين نهي ارشادي گرديد. و اساسا آن عالم، عالم تكليف نبود و هنوز در شريعتي نازل نشده بود.
اما آيه (۴۱) از سوره ص اشاره به رنج ها و گرفتاري هايي است كه از ناحيه شيطان، متوجه به حضرت ايوب عليه السلام گرديد و دلالتي بر هيچ نوع مخالفت آن حضرت با اوامر و نواهي الهي ندارد.
اما آيه (۵۲) از سوره حج، مربوط به كار شكني هايي است كه شيطان در مورد فعاليت هاي همه انبياء عليه السلام ميكند و اخلال هايي است كه در راه تحقق يافتن آرزوهاي ايشان در مورد هدايت مردم، انجام ميدهند و سرانجام، خداي متعال مكر وحيلههاي وي را ابطال، و دين حق را استوار ميسازد.
(کتاب حل چندشبهه پیرامون عصمت، علامه مصباح یزدی )