وقاحت نارنجی! محمد ایمانی نوشت: وقاحت دولت‌های غربی، حد و مرز نمی شناسد. هم بزرگ‌ترین ناقضان حقوق بشرند و هم طلبکاران آن. هفته گذشته، یک کانال غربگرا، با انتشار تصویر وسط و توییت مشترک سفیران فرانسه و انگلیس نوشت: "سفارتین بریتانیا و فرانسه از نشست دیپلمات‌ها در تهران، برای پایان دادن به خشونت مبتنی بر جنسیت خبر دادند. آنان برای مقابله با این خشونت، رنگ نارنجی را انتخاب کرده‌اند". برخی مزدوران چشم و گوش بسته هم، روبان نارنجی را در یکی از دانشگاه ها پخش کردند؛ بدون این که نه دو سفارت و نه مزدوران شان، به ماهیت رنگ نارنجی اشاره کنند. نارنجی، رنگ لباس بیش از 800 زندانی بیچاره ای بود که از زمان دولت بوش و سپس در دولت های بعدی، در بازداشتگاه آمریکایی گوانتانامو، تحت شدیدترین و فنی ترین شکنجه ها نگهداری شدند! نارنجی، ضمنا نماد کودتای رنگی در اوکراین و روی کار آوردن مُهره‌ای به نام یولیا تیموشنکو است که بعدها به خاطر فساد مالی بازداشت شد. «رفراندوم تشییع حاج‌قاسم» و مشکل جریان چپ محمود میرلوحی، فعال چپ در بخشی از یک مصاحبه که سایت جماران آنرا منتشر کرد، گفته است:"اخیرا تعدادی از چهره‌های اصلاح‌طلب، با آقای اژه‌ای و آقای شمخانی دیدارهایی داشتند. بالاخره مشخص شود اگر صحبتی بوده، نتایج‌شان چه بود؟ مقامات، نتایج‌شان را مطرح کنند، نشست‌های گسترده‌تری با دبیران کل احزاب و چهره‌های سرشناس و کسانی که در جامعه مقبولیت داشتند، برقرار کنند. به طور مثال آقای روحانی دیدارهایی با مطبوعات، شخصیت‌ها و هنرمندان داشت. اینها باید شکل بگیرد و گفت وگوها شروع شود. اینها از مقدمات بحث گفتگو است که متاسفانه در دهه اخیر همواره انکار شد و حاکمیت همواره احساس کرد مردم همراه هستند. بعد از شهادت سردار سلیمانی و حضور آن جمعیت، باعث احساس بی‌نیازی شد که همه این موارد مؤید سیاست‌ها و برنامه‌های آقایان است که نتیجه آن را امروز می‌بینیم." از صحبت‌های میرلوحی پیداست که حضور میلیونی مردم ایران در تشییع شهید حاج‌قاسم سلیمانی؛ رفراندوم ناخواسته و البته پیروزی بوده که اصلاح‌طلبان را وادار به کنایه و طعنه کرده است.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور:

«اقتصاد مقاومتی» ریاضتی نیست

 
ذبیح‌الله خدائیان، در سخنانی با تأکید بر توجه به اقتصاد مقاومتی، گفت: «اقتصاد مقاومتی» به معنای اقتصاد ریاضتی و کشیدن حصار دور کشور نیست و اقتصاد مقاومتی به آن معنا است که در شرایط سخت اقتصادی، «زمینه رشد و تعالی کشور» را فراهم کنیم.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، بااشاره به ارائه راهکارهای ارائه شده از سوی مقام معظم رهبری،  تصریح کرد: اقتصاد مقاومتی، اقتصادی مردمی است و باید به مردم اعتماد کرد و از ظرفیت‌های مردمی بهره گیری شود.
خدائیان با بیان اینکه امروز دولت در زمینه کارخانه، سرمایه‌گذاری نمی‌کند؛ بلکه باید به بخش خصوصی میدان دهیم، توانمندسازی بخش خصوصی را لازم دانست و گفت: وظیفه مسئولان «رفع موانع فراروی سرمایه‌گذاری» است.
وی گفت: امنیت سرمایه‌گذار، امنیت قضائی نیست و اگر جلوی کار سرمایه‌گذاری در حین اجرا گرفته شود، سرمایه‌گذار، دیگر جرئت سرمایه‌گذاری نخواهد داشت.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور، ایجاد مراکز تجاری، اداری و مسکونی را از آن جمله بیان کرد و گفت: طبق قانون رفع موانع تولید، بانک‌ها موظف هستند سالانه ۳۳ درصد از بنگاه‌های مرتبط را، واگذار کنند و ظرف سه سال، تمامی بنگاه‌ها واگذار شود؛ اما نه‌تنها واگذار نکردند، بلکه بر تعداد آن افزوده شده است.
وی خواستار توجه بانک مرکزی به کفایت سرمایه بانک‌ها شد و گفت: میزان برداشت‌هایی که از بانک مرکزی صورت می‌گیرد، باید نظارت شود و بانک مرکزی نظارت بیشتری روی نظام بانکداری کشور داشته باشد.
وی از بانک‌ها خواست تا در خدمت «اقتصاد مقاومتی» قرار گیرند و به تولیدکننده واقعی، تسهیلات دهند.
خدائیان، حمایت از تولید ملی را ضروری دانست و گفت: نباید اجازه داد با قاچاق کالا، تولید ملی به خطر افتد و «مدیریت مصرف»، ذائقه اصلی اقتصاد مقاومتی است و برای قدردانی از مردم، باید به اقتصاد مقاومتی توجه کرد تا مقابل تکانه‌های خارجی، مقاومت کنیم.
وی حمایت از صنایع دانش‌بنیان را الزامی دانست و گفت: دستگاه‌هایی که به وظایف خود عمل نمی‌کنند، باید به مردم معرفی شوند و سازمان بازرسی به سراغ این مدیران خواهد رفت.