در شمال ایرلند شواهد معتبری در رابطه با تعداد موارد کشتار شهروندان غیرنظامی از سوی سربازان انگلیسی موجود است. بین سالهای 1970 و 2000 پرسنل نظامی انگلیس بیش از 300 شهروند مرد، زن و کودک را به قتل رسانیدهاند. تمامی قربانیان غیرمسلح بودند و هیچ یک خطر جانی برای سربازان انگلیسی به شمار نمیرفتند. در میان کشتهشدگان، کشیشان کاتولیک، زنان مسن، کودکان و حتی دختران نوجوانی همچون آنت مکگویگان، 14 ساله که از فاصلهای نزدیک به پشت سرش شلیک شده است، به چشم میخورند.
به تازگی اسنادی از دولت انگلیس منتشر شده است که در سال 1972 به تمامی سربازان انگلیسی متهم به کشتار شهروندان غیرنظامی در شمال ایرلند، بخشودگی تعلق گرفت! از جمله قربانیان کاتلین تامپسون بود. وی در تاریخ 6 نوامبر 1971 وقتی در حیاط خانهاش ایستاده بود، به دست یک سرباز انگلیسی به ضرب گلوله کشته شد. هیچکس برای این اتفاق محکوم و مجازات نشد و پس از نه سال مبارزه شوهرش برای مجازات قاتل، تنهای کاری که دولت انگلیس انجام داد، دادن یک چک به مبلغ £84.07 بود که وی آن را پاره کرد.
یکی دیگر از این قربانیان استفان مککانومی، 11 ساله بود. وی به دست سرجوخه نایجل رابرت از پشت سر با شلیک گلوله کشته شد. این بار نیز کسی در رابطه با این قتل دستگیر و مجازات نشد.