«اِعْلَمْ اَنَّهُ لاوَرَعَ اَنْفَعُ مِنْ تَجَنُّبِ مَحَارِمِ اللهِ وَ الْکَفِّ عَنْ اَذَی الْمُؤْمِنِ»   هیچ خویشتنداریای سودمندتر از دوری  از حرام و پرهیز از آزار مؤمنان نیست.  (فقه الرضا علیهالسلام / ص356)

گفت ولی نگفت

 
قابل‌توجه آقای زیباکلام؛
رضاخان در آخر عمر: از آمریکایی‌ها، بیشتر از روس‌ها و انگلیسی‌ها بترسید!
چرا قابل‌توجه آقای زیباکلام؟ چون ایشان از یک سو می‌گوید: حاضرم چکمه‌های رضاخان را ببوسم و از سوی دیگر معتقد است اگر با آمریکا رفاقت کنیم و از روس‌ها بترسیم و دوری کنیم، دیگر مشکلات بزرگ ما حل خواهد شد! البته بایستی از بیگانگان سودجو، ترسید و از منافع ملی و اسلامی، به جد صیانت کرد؛ ولی ایشان نمی‌داند که یکی از آخرین حرف‌های رضاشاه در واپسین روزهای عمرش، هشدار نسبت به امریکا بود. این نکته را به نقل از مطبوعات سال ۱۳۲۳ خورشیدی در ایران می‌آوریم. اما عمیقاً جای این سؤال باقی است که اگر  رضاخان چنین حرفی به فرزندانش گفته، پس چرا جانشین وی محمدرضا شاه، بیش از همه به امریکایی‌ها باج داد؟!
 
چاپ متد شورش خیابانی در روزنامه اصلاح‌طلب!
هم‌افزایی رسانه‌های اصلاح‌طلب با ضدانقلاب، در روزهای اخیر بسیار بیشتر از قبل است. سرمقاله روزنامه اعتماد به قلم آصف بیات، کارشناس رادیوفردا (ارگان سازمان سیا) نشانه‌ای روشن بر این ماجراست. بیات نویسنده کتاب شورش‌های خیابانی است.
این عنصر ضدانقلاب در اعتماد نوشته است: فرض کنید که خیزش کنونی استمرار بیابد و مثلاً پس از چند ماه، وضعیت به‌صورت قدرت دوگانه درآید، مثل اواخر ۱۳۵۷. در این زمان یک اصلاح‌طلب قرار است چه تصمیمی بگیرد؟ در کجای این معادله قرار است بایستد؟ یا که اصلاً قرار نیست کاری بکند؛ چون اصلاح‌طلب است؟ دراین‌رابطه یک واقعیت سیاسی بسیار مهم را باید مدنظر قرار داد؛ اینکه بسیاری از اتفاقات سیاسی بزرگ، نظیر خیزش‌های سیاسی و انقلابی، انتخاب من و شما نیستند و با برنامه‌ریزی و تصمیم این‌وآنن به وجود نمی‌آیند، بلکه به همین «سادگی» اتفاق می‌افتند.