امام حسین علیه‌السلام:  اگر دنیا و مظاهر آن زیبا و دوست داشتنی به نظر می‌آید، پس خانه آخرت و بهشت خداوند خیلی بالاتر و زیباتر از آن است. (کشف الغمه، ج. ۲، ص. ۲۸) 

اگر کسی طالب وحدت است، باید گوش به فرمان رهبری باشد

آیت‌ا... مصباح یزدی، با اشاره به امر خداوند مبنی بر اعتصام به حبل‌ا...  فرمود: 
 امروز اگر کسی طالب وحدت است باید گوش به فرمان رهبری باشد. حافظ این وحدت، اوست. محوری که همه باید دور او بچرخند، اوست. اگر از او پراکنده شوند، امانی برای وحدت امت اسلامی و آبروی اسلام باقی نمی‌ماند. بی‌جهت نیست که همه تیرها به سوی رهبری هدف‌گیری شده است.
وحدت جامعه اسلامی، محور می‌خواهد. محورش، امام است و بعد از امام، جانشین «امام» است. اگر کسانی واقعاً طالب وحدت امت اسلامی‌اند و می‌خواهند که امت از هم نپاشد، باید حول محور رهبری جمع بشوند. باید او را ملاک قرار بدهند. هر کس به او روی میآورد، خودی است. هر کس از ایشانْ روی برگرداند، بیگانه است.
 (کتاب جلوه آفتاب، علی احمدی‌خواه)