رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم):  هر کس برادر دینی خود را خالصانه دیدار کند، خدای متعال به او می‌فرماید: تو مهمان و زائر منی، پذیرایی از تو بر عهده من است و من به خاطر اینکه برادر دینی‌ات را دوست می‌داری، بهشت را بر تو واجب ساختم.  (وسائل الشیعه، ج 10، ص 457)

خاتمیت پیامبر(ص)

۱ - قرآن کریم
«مَا کَانَ مُحَمَّدٌ اَبَا اَحَدٍ مِنْ رِجَالِکُمْ وَ لَکِنْ رَسُولَ اللّهِ وَ خَاتَمَ النَّبِیِّینَ وَ کَانَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْ ءٍ عَلِیما؛ 
محمّد، پدر هیچ یک از مردان شما نیست؛ بلکه فرستاده خدا و خاتم پیامبران است و خدا همواره بر همه چیز داناست»
۲- سخنان پیامبر اکرم
«ایُّها النّاسُ، (انّهُ) لا نَبیَّ بَعدی، و لا سُنّةَ بَعدَ سُنَّتی، فمَنِ ادَّعی ذلکَ فدَعواهُ و بِدعَتُهُ فی النّارِ، و مَنِ ادَّعی ذلکَ فاقتُلوهُ؛ ‌ای مردم! بعد از من پیامبری نیست و پس از سنّت (قانونِ) من سنّتی وجود ندارد. پس هرکه ادّعای نبوّت کند، ادّعا و بدعت او در آتش خواهد بود. هرکه چنین ادعایی کرد، بکشیدش»
«مَثَلی فی النَّبیِّینَ کمَثَلِ رجُلٍ بَنی داراً فاحسَنَها و اکمَلَها و اجمَلَها و تَرَکَ فیها مَوضِعَ لَبِنَةٍ لَم یَضَعْها، فجَعَلَ النّاسُ یَطوفونَ بالبُنیانِ و یَعجَبونَ مِنهُ و یَقولونَ: لَو تَمَّ مَوضِعُ هذهِ اللَّبِنَةِ! فانا فی النَّبیِّینَ مَوضِعُ تلکَ اللَّبِنَةِ؛ حکایت من در میان پیامبران، حکایت مردی است که خانه‌ای ساخته و آن را خوب و کامل و زیبا درست کرده باشد و فقط جای یک خشت در آن باقی گذاشته باشد. مردم دور آن خانه می‌چرخند و از آن خوششان می‌آید و می‌گویند: کاش جای همین یک خشت هم تکمیل می‌شد. آری من در میان پیامبران، جای آن خشت هستم»
«انّما بُعِثتُ فاتِحا و خاتِما؛ من فاتح (از نام‌های پیامبر) و خاتم مبعوث شدم»
«اوّلُ الرُّسُلِ آدَمُ، و آخِرُهُم مُحمّدٌ؛ نخستینِ فرستادگان [الهی] آدم است و آخرینشان محمّد»
«انّهُ سیَکونُ فی امَّتی کَذّابونَ ثَلاثونَ کُلُّهُم یَزعُمُ انّهُ نَبیٌّ، و انا خاتَمُ النَّبیِّینَ لا نَبیَّ بَعدی؛ به زودی در میان امّت من، سی دروغگو پیدا خواهند شد که همگی ادّعای پیامبری می‌کنند، در حالی که من خاتم پیامبران هستم و بعد از من هیچ پیامبری نیست.»
«انا العاقِبُ الّذی لَیسَ بَعدَهُ نَبیٌّ؛ من عاقِب هستم، یعنی کسی که پس از او پیامبری نیست.»
«انا خاتَمُ النَّبیِّینَ، و علِیٌّ خاتَم الوَصیِّینَ؛ من خاتم انبیا هستم و علی، خاتم اوصیا.»