امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

گفته‌ها و نکته‌ها 1195

آیا فتنه مهسا امینی را شکست خورده و پایان یافته بدانیم؟!  
بیش از 2 سال از فتته زن زندگی آزادی (مبارزه با حکمِ الهی حجاب) می‌گذرد، فتنه‌ای که توسطِ سربازانِ تربیت شده در فضای مجازی و حمایتِ قاطعِ جریان به اصطلاح اصلاح‌طلب و همچنین در سایه انفعالِ اصولگرایانِ ساکتِ فتنه، به ملت ایران تحمیل شد.
با پایان یافتن اغتشاشات خیابانی، سیاست‌بازان عرصه سیاست تلاش خود را بر این امر متمرکز نمودند که از یک سو این فتنه را به دروغ، پایان یافته تلقی نموده و از سوی دیگر مدیرانِ ارشدِ قوای 3 گانه خصوصاً قوه قضائیه را مجبور نمایند هیچ اهتمامی در برخوردِ قاطع با مسببان و طراحانِ داخلی این فتنه نداشته باشند که متاسفانه تاکنون در این امر موفق شده‌اند.
آنچه این روزها در جامعه شاهدیم، نه تنها نمایانگر پایان یافتن این فتنه نیست؛ بلکه نمایانگر موفقیتِ طراحانِ این فتنه بوده است. فتنه‌ای که ماحصل و میوه مسموم آن را می‌توان در بی‌حجابی افسار گسیخته و انفعالِ مدیرانِ ارشدِ 3 قوه در برابر گسترشِ این حرامِ شرعی و سیاسی مشاهده نمود. فتنه‌ای که با برداشتن روسری آغاز شده و این روزها با نمایش دادنِ قسمت‌های دیگر بدن توسط مغرضین و فریب‌خوردگان در حال ادامه است.
با استقرار دولتِ پزشکیان و حضور حامیانِ این فتنه در مدیریت‌های کلانِ اجرایی، نه تنها امیدی به پایان این فتنه نیست؛ بلکه به طور قطع و یقین، ابعادِ این فتنه پیچیده‌تر خواهد شد و صدور بیانیه از سوی همسر میر حسین موسوی به‌عنوان یکی از عاملانِ فتنه 1388 و درخواستِ وی برای لغو قانونِ حجاب در ایران اسلامی را می‌توان مؤیدی بر همین مطلب دانست. 
رفقا، هرچه می‌توانید درباره فتنه‌های جاری و فتنه‌های آینده تبیین کنید. جهاد تبیین می‌تواند دنیا و آخرت خیلی‌ها را نجات دهد...
 
غیرت، یک فضیلت و شرافت انسانی است
علی شیرازی
غیرت به معنای محافظت عصمت و آبرو و ناموس و نگهداری عزت و شرف آمده است. غِیرَت از فضایل اخلاقی است که انسان را به دفاع از ناموس و خانواده، دین و آیین و همچنین مال و وطن وامی‌دارد. شهید علامه مرتضی مطهری می‌نویسد:  غیرت، یک شرافت انسانی و یک حساسیت انسانی نسبت به پاکی و طهارت جامعه است.
پیامبر اعظم (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمودند:
اَلا وَ اِنَّ اللهَ حَرَّمَ الْحَرامَ وَ حَدَّ الحُدودَ وَ ما اَحَدٌ اَغْیَرَ مِنَ اللهِ وَ مِنْ غَیْرَتِهِ حَرَّمَ الْفواحِشَ؛ آگاه باشید که خداوند، محرمات را حرام و حدود را وضع کرد و هیچ‌کس غیورتر از خدا نیست که از روی غیرت، زشتی‌ها را حرام کرده است.
بدون تردید غیرت پیامبران، پرتوی از غیرت الهی است که در میان جوامع انسانی به ثمر نشسته است. آن‏گاه نوبت به انسان‏های پاک، مؤمن و فرهیخته‏ای می‏رسد که از آغاز تاریخ تاکنون، در صف غیرتمندان جای گرفته‌اند و در این مسیر خطرزا، ایفای وظیفه و ادای مسئولیت کرده‏اند.
امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) فرمودند: غَیْرَهُ الرَّجُلِ ایمانٌ؛ غیرت مرد (عین) ایمان است.
امام صادق (علیه السلام) فرمودند: اِنَّ اللهَ غَیوُرٌ یُحِبُّ کُلَّ غَیورٍ؛ خداوند، غیور است و هر غیرتمندی را دوست دارد.
امام باقر (علیه السلام) فرمودند: جمعی از اسیران دشمن را به حضور رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) آوردند. آن حضرت بنا به صلاح و مصلحت، دستور اعدام آن‌ها را صادر کردند؛ ولی از آن جمع، یکی را آزاد نمودند. 
وی که از رفتار پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) به شگفت آمده بود، پرسید: چرا مرا آزاد کردید؟
پیامبر خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) فرمودند: جبرئیل به من خبر داد که تو دارای پنج خصلت هستی که خدا و رسولش آن‌ها را دوست دارند. یکی از آن خصلت‌های پنج‌گانه، عبارت از غیرتمندی برای همسر و خانواده است.
وقتی که آن اسیر این مطلب را شنید، به حقانیت دین پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) یقین کرد و اسلام آورد و با تلاش و ایثار توانست خود را به مراتب بالای ایمان برساند. 
وی سرانجام، در یکی از جنگ‌ها در رکاب پیامبر اسلام (صلی الله علیه وآله وسلم) به شهادت رسید.
 در روایات اسلامی عفت و پاکدامنی، ثبات خانواده و جلوگیری از فساد، از آثار و فواید غیرت معرفی شده‌اند.
غیرت، همچون یک پلیس مخفی هوشیار و بیدار در روح و روان انسان، مراقب مرزها و حدود و خط قرمزها است و انسان را به نظارت قاطع در این راستا وامی‏دارد، تا به پاسداری و نگهبانی از حریم‏ها بپردازد.
غیرت، حکم سیستم دفاعی بدن را دارد که هرگاه به عللی از بین برود، دین و دیانت، با تمام ارزش‌هایش آسیب جدی می‌بیند؛ زیرا بی‌غیرتی و بی‌تفاوتی در برابر بدعتگزاران و کسانی که درصدد مخدوش کردن فرهنگ دینی هستند، زمینه جرئت و جسارت به گناه را بیشتر می‌کند و موجب زدودن ارزش‌ها در سطح جامعه می‌شود.
امروز دشمن به دنبال کم‌رنگ کردن غیرت دینی، غیرت ملی و غیرت ناموسی است. تکلیف همه ما مبارزه با طرح دشمن و تقویت غیرت در جامعه اسلامی است.
 
تغییر روش آموزش، از حفظیات به مهارت‌آموزی   
محنا
اینکه در نگاه تمدنی چین، چه آینده‌ای دارد، بماند! 
 اغلب ما عادت داریم راحتی‌ها و نتایج کارها را ببینیم؛ اما دلیل حصول نتایج را با تحلیل درستی، بررسی نکنیم. 
اینکه چرا چین یک کشور زاینده اقتصادی است، دلایل متنوع و زیادی دارد که قطعاً یکی از آنها، نگاه تمدنی به نظام آموزش کشور است. برعکس، نظام آموزشی ما که بر کسی پوشیده نیست. 
یکی از دلایل این قضیه، عدم تکیه بر مهارت و تاکید بر درس، آن هم از نوع حفظی و فاقد قدرت تحلیل بودن دانش‌آموز و دانشجو در این سیستم است. 
در یک مهد کودک چینی، بچه‌ها به جای حفظ شعر و ترانه و بازی و خاله و عمو صدا زدن و احیاناً رقص و آواز و نقاشی، با بازی مهارت می‌آموزند.
 مهارتی که جای خالی آن نه تنها در دوازده سال؛ بلکه در هجده سال و بیشتر نظام آموزش ما نیز به وضوح لمس می‌شود.
از طرفی والدین نیز اهمیت مهارت را آن‌طور که باید و شاید در نیافته‌اند و یا به مهارت‌هایی غیر اصولی نظیر آموزش زبان انگلیسی و کلاس والیبال، قناعت کرده‌اند. 
 کاش مسئولین فکری به حال سیستم آموزش کشور کنند.
 
برچینی فتنه برهنگی، یک بسیج همگانی مانند دوره کرونا می‌خواهد  
کرونا ویروسی بود که شیوع آن، سلامتی جسمی مردم را به خطر انداخت.
برای جلوگیری از گسترش آن، ستاد تشکیل شد و تمام نیروها به خط شدند و فوراً جریمه‌ها و قوانین سختگیرانه تصویب و اجراء شد.
شهرها قرنطینه شد. هر ماشینی از شهر خارج می‌شد جریمه داشت. هر ماشینی ساعت ۲۲ به بعد تردّد داشت جریمه می‌شد. ورودی شهرها، علائم بیماری را می‌سنجیدند و اگر مشکوک به بیماری بود اجازه ورود نمی‌دادند!
در فرودگاه هرکس کارت واکسن نداشت، اجازه پرواز نمی‌دادند!
هرکس وارد کشور می‌شد، اگر علائم کرونا داشت قرنطینه می‌شد.
کارمندان الزام به واکسیناسیون شدند.
و بسیاری از دیگر حقوق شهروندی که به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های کرونا محدود می‌شد!
اتفاقاً کار خوبی هم بود؛ روزانه صدها نفر به دلیل کرونا زندگی دنیوی خود را از دست می‌دادند و دولت در قبال سلامتی مردم مسئول است.
 اما آیا در قبال سلامتی فرهنگی مردم مسئولیتی ندارد؟!
 ویروس بی‌حجابی و بی‌حیایی و فتنه علیه عفاف که روزانه هزاران نفر را درگیر می‌کند و علاوه بر دنیا، آخرت جامعه خصوصاً جوانان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد چه؟!
 آیا عقل و شرع حکم نمی‌کند جلوگیری از چنین ویروسی بطریق اولی باید در دستور کار قرار بگیرد؟
چرا برخی از مردم و مسئولان ما از اجرای احکام خدا هراس دارند؟!
آیا حکم خدا از دستورالعمل‌های WHO (سازمان بهداشت جهانی) کم‌اهمیت‌تر است؟!
والله العلی العظیم که با کوتاه آمدن از اجرای احکام خدا، نه به مقاصد دنیوی خود خواهیم رسید، نه محبوب‌تر خواهیم شد، نه موجب جذب حتی ۱ نفر می‌شویم. فقط روزبه‌روز بدتر خواهد شد و حمایت‌های خدا را نیز از دست خواهیم داد.
 
بی‌وفاقی و ابتذال تا کجا؟!   
کانال محمد ایمانی نوشت:
کاریکاتوریستی را که این کاریکاتورهای توهین‌آمیز و کینه‌توزانه را کشیده، به عنوان مجری نشست مطبوعاتی آقای پزشکیان با خبرنگاران تعیین کرده‌اند و ضمناً از وفاق و احترام به یکدیگر و رعایت ادب و اخلاق حرف می‌زنند!
وی سابقه چند بار محکومیت قضایی را هم در کارنامه خود دارد و قابل تامل است که دست‌اندرکاران حوزه ارتباطات دولت، جز مجرمیت و محکومیت، چه ویژگی منحصر به فردی در وی دیده‌اند که او را مجری مراسم کرده‌اند؟ 
آیا می‌خواستند این پیام را بدهند که همه چیز (حتی نشست رسمی رئیس جمهور با رسانه‌ها) را به شوخی و هجو گرفته‌اند؟! یا اینکه توهین به ارزش‌های دفاع مقدس، و بی‌ادبی نسبت به شخصیت‌هایی مانند شهید رئیسی و دکتر جلیلی و دیگران را نشانه و نماد شخصیت پایین خود می‌دانند؟!
 
عکس هفته
اتحادی که فاتح قدس خواهد شد...