امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

چنگ زدن مدعیان اصلاحات به واژه وفاق

روزنامه متهم در بزک کردن آمریکا و کلاهبرداری برجام، سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی را زیر سؤال برد و حال آنکه دشواری‌های امروز اقتصادی، نتیجه عمل کردن به این سیاست‌ها و هشت سال فرصت‌سوزی در اعتماد به آمریکاست.
روزنامه شرق به قلم مصطفی هاشمیطبا می‌نویسد: «سعدی در کتاب گلستان می‌گوید: خلاف رأی سلطان رأی جستن/ به خون خویش باشد دست شستن؛ اگر خود روز را گوید شب است این/ بباید گفت: آنک ماه و پروین.
مقام معظم رهبری در دیدار مسئولان نظام، مطالبی در باب اقتصاد کشور و ازجمله تقویت پول ملی گفتند. طبعاً استقبال گسترده‌ای از این بیانات خواهد شد و شاید؛ مانند سال 92 که اقتصاد مقاومتی را مطرح کردند، حتی دژبان‌های ارتش هم روی موتورهای خود تابلوی تأیید را بالا ببرند و بانک مرکزی هرچه دلار دارد، به اسم تقویت پول ملی به بازار بریزد تا قیمت دلار پایین بیاید.
11 سال از ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی می‌گذرد. کمی به خود بیاییم و ببینیم از 24 بند این سیاست‌ها، کدام اجرا شده، در حالی که همه مسئولان و دولت‌ها از اجرای منویات رهبری سخن گفته‌اند؛ اما هیچ اقدامی در اجرای آن نکرده‌اند و این در حالی است که هیچ دولت و هیچ مسئولی، در اینکه کدام بند عملی نیست و کدام بند عملی است، سخنی به زبان نیاورده‌اند و تنها سخن سعدی را آویزه گوش قرار داده‌اند...»
درباره تحلیل غلط‌انداز روزنامه شرق گفتنی است که دولت روحانی طی هشت سال، اصلاً بسیاری از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را نوبر نکرد؛ بلکه دقیقاً نقطه مقابل این سیاست‌ها، یعنی اعتماد به دشمنان بانی تحریم و شرطی‌سازی اقتصاد را به اجرا گذاشت و این در حالی بود که خود دولت، در تدوین این سیاست‌ها نقش مؤثر داشت.
عملکرد دولت شهید رئیسی، ابطال این ادعاست چنان که در کمتر از سه سال توانست روابط خارجی و تجاری را با استفاده به شکل چشمگیری توسعه دهد، صادرات نفت را به بیش از سه برابر دوره قبل برساند، رشد اقتصادی تقریباً صفر شده را به ۴ تا ۵ درصد برگرداند و ۸۰۰۰ کارخانه تعطیل یا نیمه‌تعطیل را احیا نماید، ساخت بیش از ۲ میلیون و ۵۱۸ هزار واحد مسکونی را در سراسر کشور به اجرا بگذارد، تورم را از کانال 40 درصد به کانال ۳۰ درصد تنزل دهد، واردات ۷ میلیون تن گندم را متوقف کند و خودکفایی را احیا نماید، و قطع گسترده برق در تابستان و زمستان را به شکل چشمگیری کاهش دهد.
این عملکرد را می‌توان با رویکرد دولت برجام مقایسه کرد که در موارد متعدد بر خلاف اقتصاد مقاومتی عمل کرد و بنابراین، تحریم‌ها را بر خلاف وعده «لغو» دو برابر کرد، تورم را به نزدیکی کانال ۵۰ درصد رساند، ۸۰۰۰ کارخانه را به تعطیلی و رکود کشاند، با حذف سهمیه‌بندی و کارت سوخت، کشور را مجدداً نیازمند واردات بنزین کرد، معدل رشد اقتصادی ۸ ساله را به تقریباً صفر کاهش داد و رکود تورمی شدید را بر اقتصاد غالب کرد، و کمترین نرخ سرمایه‌گذاری خارجی را با همه هیاهوها به ثبت رساند.
روزنامه شرق می‌داند؛ اما کتمان می‌کند که منطق غلط «نمی‌شود» و «نمی‌توانیم» در کنار اعتماد به منویات آمریکا و اروپا موجب شد ساخت پالایشگاه کثافتکاری خوانده شود و با نیروگاه‌سازی و افزایش تولید برق لازم (به بهانه نرفتن زیر بار مافیا!) مخالفت گردد و تولید انبوه «مسکن مهر» و «خودکفایی گندم» مزخرف توصیف شود.