امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

گزیده موضوعی بیانات امام (ره) درباره اسرائیل

قدس باید نجات پیدا بکند

من از سال‌های بسیار طولانی - شاید بیست سال قبل - نسبت به فلسطین و نسبت به اسرائیل، نظرهای خودم را کراراً گفته‌ام و حالا هم می‌گویم: ما اسرائیل را محکوم می‌کنیم. اسرائیل غاصب [است] و در محلی که آمده است، به طور غصب آمده است و قدس باید نجات پیدا بکند و اسرائیل را براند. دوَل عربی باید با هم اجتماع کنند و اسرائیل را از زمین‌های خودشان برانند و دست مستعمرین را کوتاه کنند.
13 فروردین 1358
این جانب در طول مبارزات با شاه جانی، اسرائیل را محکوم و یکی از مواد مخالفت با شاه را کمک به اسرائیل دشمن اسلام و انسانیت، قرار دادم.
01 آذر 1357
ما در قضیه فلسطین همیشه مخالف با شاه و اسرائیل و پشتیبانان آنان بوده و با شما هم صدا بودیم و مظالم اسرائیل را به ملت‌ها رساندیم و حال که ملت ایران در زیر چکمه دژخیمان شاه و در حصار تانک‌ها و توپ‌ها و مسلسل‌هایی است که از سربازان اسرائیلی در خیابان‌های تهران برای کشتار ملت بی‌دفاع ایران از آنها کمک گرفته، با ملت مظلوم ما هم صدا شوید و با وسایل تبلیغاتی خود، صدای ما را به عالم برسانید.
28 شهریور 1357