مهندس حیدر جم
آقای آراز عاشوری در صفحه ۸ مقاله «ایلیم ترکمن» در مورد ربوده شدن محصول باغ شفتالوآباد توسط سپاه پاسداران به سرپرستی رحیمی میپرسد: باید از آقای حیدر جم پرسید که این عوامل مخرب... غارتگر چه کسانی هستند؟ جواب این سؤال را محول میکنم به خوانندگان محترم.
آقای عاشوری! بهعنوان یک نفر خواننده میگویم. اگر مسئله، فقط غارت محصولات شفتالوآباد بود، اینکه دردی نداشت، از شما سؤال میکنم ربوده شدن محصول بعضی از کشاورزان توسط چه کسی انجام گرفت، در کجا فروخته شد و با پول آن چه نوع اسلحهای خریداری شد؟! آقای عاشوری! جواب سؤال شما در هفته نامه کار ارگان سراسری سازمان چریکهای فدائی خلق (اکثریت)، توسط خودتان داده شده است توجه کنید. «اخراج صدها پاسدار ترقیخواه (غارتگران باغ شفتالوآباد و...) دشمنان انقلاب «مارکسیستی» را شادمان میکند» کدام درست است؟ نالیدن از به غارت رفتن محصول باغ شفتالوآباد و یا اشکتمساح ریختن بر پاکسازی دستهای آلوده (پاسدار ترقیخواه) از ساحت مقدس سپاه پاسداران. سپس درهمان شماره کار چنین ادامه میدهد:
«... براساس گزارشاتی كه در دست داریم، تنها در چندین شهر شمالی کشور از جمله لاهیجان، رامسر، گرگان، بابل، ساری، صدها تن از سپاهیان پاسدار (نفوذیها) به جرم مخالفت با تقویت زمینداران بزرگ و مخالفت با یورش پاسداران به خانه طرفداران گروههای سیاسی ترقیخواه، بازداشت و یا اخراج شدهاند... در ارومیه ۳۵ تن از پاسداران اخراج و تصفیه شدهاند».
سازمان ما (چریکهای فدائی) اخراج پاسداران ترقیخواه را محکوم کرده و آن را مشخصا اقدامی علیه مبارزه برای استقلال و آزادی میهن میداند.
پاسداران باید به سلاح سنگین مسلح شوند
در مقاله آیا گنبد آرام است «به قلم محدث مجتهدی» مسئول هیئت نظارت بر برداشت محصول چنین آمده است: «از مهمترین ویژگیهای ارگانهای انقلابی (نفوذیها) این است که همواره در حال انقلاباند و در اصلاح خویش، هیچگاه راکد نیستند، به این صورت که دستور دیکته شده از بالا بیاید و آئیننامه اجرائی تهیه گردد تا بشود کاری انجام داد»
قانون كشت گندم و جو در سال ۱۳۵۹ هیئت هفتنفری واگذاری زمین (هیئت هفتنفره قانونگذاری میکرد و یا نوشتههای خود را قانون میداند). بلی! آقای عاشوری! این همان مسائلی است که از طرف (نفوذیها) به ظهور میپیوست و دل هر آدم مومن مسلمان و انقلابی به درد میآمد که پاسدار (مترقی نفوذیاش) به خانهی مردم بریزد و غارت کند و هیئت هفتنفرهاش برای اینکه راکد نباشد، خود قانونگذاری بکند، هرچند قانونش خلافشرع مقدس باشد و اگر این دستهای نامرئی و یا به قول شما مترقی، پاکسازی شود آنوقت شیون و واویلا شروع شود!
و اما ماجرای اخذ 10درصد و 20درصد و در مواردی کل محصول در سالهای ۵۸ و ۵۹ چه بود؟
در سال ۵۸ همزمان با برداشت غلات، شایع شد که مزارع در منطقه ترکمنصحرا به آتش کشیده خواهد شد. نگارنده (حیدرجم) در جمع هیئتی به سرپرستی آقای دکتر چیتساز با اخذ دستور از آقای وزیر کشاورزی وقت و اینکه «غلات سالم به انبارها ریخته شود، چه کسی کاشته و چه کسی محصول را درو کرده و میبرد، نباید دخالتی شود.»
گرفتن ده درصد گندم در سال ۵۸، در گنبد زمانی که آقای تولمی فرماندار برگزیده و آقای خلیل رضایی و آقای دکتر رسولی نماینده تامالاختیار دولت (سمپات مجاهدین) در گنبد حضور داشتند، بهسادگی حل شد، آقای توماج از عناصر ستاد خلق ترکمن با اعلام اینکه ده درصد از محصول بهعنوان «عمران روستایی» از هر آبادی دریافت شود، نگرانیها برطرف شد و اقدام به برداشت محصول شد.
در سال ۵۹ نیز بازهم شایع کردید که مخالفان، سگ و یا گربه را آتش زده و به مزارع رها خواهند کرد. بازهم پیشبینیهای لازم برای برخورد با هر نوع خرابکاری، تدارک دیده شد! نظر فرمانداری و اعضاء مرکب از ارگانها و نهادها در مورد برداشت محصول این بود که هرکس خود، محصولات کشاورزیاش را برداشت کند و این نظر در جلسهای که با حضور مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین فلسفی تشکیل شد، مجددا مورد تأیید قرار گرفت.
روز بعد، کارشکنیها شروع شد و در جلسهای که در گرگان بدون حضور نمایندهای از فرمانداری گنبد تشکیل دادید و نسبت به وصول ده درصد و بیست درصد و مازاد بر صدتن در حوزه گرگان و گنبد تصمیماتی گرفتید و توسط یازرلو و صناعی تلاش کردید تا از فرماندار گنبد (نگارنده) امضا بگیرید که زیربار نرفتم و شرط امضا را منوط به تأیید اسلامی بودن تصمیمات توسط یکی از روحانیون اهلسنت و یا شیعه موکول کردم که مورد موافقت تهدیدکنندگان قرار نگرفت و اعلامیه بدون امضا فرماندار گنبد در منطقه پخش گردید. از آن هنگام، غارت شروع شد. کمباینها از سمت گرگان به منطقه گنبد وارد و محصولات را درو کرده و میبردند. هرکس زورش بیشتر بود، از این نمد، کلاه بزرگتری برای خودش درست کرد. این مطلب در مقاله کودتا بر گندم در سال ۵۹ توسط نگارنده آمده است.
با یک حساب سرانگشتی، مقدار گندم تولید شده در گنبدکاووس حدود ۲۵۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تن میشود و اگر فقط ده درصد این محصول را بدون توجه به درصدهای دیگر که با عنوان عمران روستائی دریافت شد، در حدود ۲۵ هزار تن بهحساب آوریم، در دو سال ۵۰ هزار تن میشود.
سؤال این است که این درصدها در کدام محل جمعآوری و هزینه شد؛ مثلاً از ۱۱ نفر بهاصطلاح فئودال ۴۶۴۰۰ کیسه گندم گرفته شده. این کیسهها به کدام جیبها رفت و چه کسانی صاحب ثروتهای بادآورده شدند، این سؤالی است که باید عاشوریها جواب بدهند!
توجه آیتالله مهدوی کنی به مسائل گنبد
آیتالله مهدوی کنی (وزیر کشور وقت) در ذیل شکایت یکی از «مال دادگان» چنین تاکید کردهاند... بطوریکه مکررا شکایت شده و جنابعالی هم گزارش کردهاید، اوضاع در آن منطقه (گنبد) بحرانی است، دخالتهای غیرقانونی صورت میگیرد، جنابعالی طبق دستور امام، دائر بر متوقفشدن بند ج دررابطهبا دادستانی و شورای هفتنفری بهعنوان نماینده وزیر کشور، مراتب را زیر نظر گرفته و از اقدامات غیرقانونی جلوگیری فرمایند و متخلفین با ذکر مشخصات به اینجانب معرفی شد...
جوابیه فرمانداری به وزیر کشور
... دخالتهای غیرقانونی بهکرات مشاهده شده است. همانند نمونههایی که قبلا به عرض رسیده است... جلوگیری از اقدامات غیرقانونی، غیرممکن است، مگر اینکه اقدامات اساسی و بنیادی از بالا (در وزارتخانهها) شروع شود و در این مهم تا روزی که دو عنصر (داستان انقلاب و حاکم شرع) از اشخاص مسلمان، مؤمن و قاطع تعیین نگردد، تمام فعالیتهای سایرین بیفایده خواهد بود.
ادامه دارد ...