امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

صفحه یک 1191

دبیر سیاسی پرتو و نماینده قم در مجلس:
برخی از مدعیان اصلاحات، به‌دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی‌اند و ما با آن‌ها مخالفیم
قاسم روان‌بخش، در پاسخ به شبهه مخالفت جریان انقلابی با اصلاح‌طلبان و نیز سخنان دکتر پزشکیان در دفاع از اصلاحات و دکتر می‌دری، وزیر پیشنهادی برای وزارت کار رفاه تأمین اجتماعی در مجلس که اظهار داشت «اصلاح‌طلبان فرزندان ایران هستند و برخاسته و وفاداران به انقلاب هستند. سیاست ما نباید حذف باشد» گفت: برخی از مدعیان اصلاحات، به دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی‌اند و ما با آن‌ها مخالفیم.
دبیر سیاسی پرتو با ارائه تبیینی از دو مقوله اصلاح‌طلب و اصول‌گرا، گفت: اصلاح دو معنا دارد؛ یکی به معنای اصلاح رضاخانی و آمریکایی است و دوم به معنای اصلاح واقعی است که به معنای پایبندی به اصول و اصلاح روش‌ها و اهداف میانی است. این اصلاح، کار انبیا و ائمه علیهم السلام و کار همه مصلحان عالم است. برای چنین اصلاحی، حاضریم جان بدهیم. اما اصلاح‌طلبی معنای دیگری هم دارد که به معنای تغییر اصول و ارزش‌هاست و ما آن را قبول نداریم و متاسفانه برخی از کسانی که مدعی اصلاحات در ایران هستند، از این سنخ هستند و به دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی هستند. وی سپس به عملکردهای این جریان مدعی اصلاحات که در راستای سیاست‌های دشمنان نظام جمهوری اسلامی قرار دارد اشاره کرد و گفت: برخی از این افراد حتی معتقدند قرآن هم قابل نقد است! امام زمان (عج) را هم می‌توان استیضاح کرد! اینها حکومت دینی و ولایت فقیه را قبول ندارند و... 
وی ادامه داد: اگر کسی به ولایت فقیه اعتقاد داشته باشد، دیگر معنا و مفهومی ندارد که برای رهبری نامه جام زهر بنویسد، در مجلس تحصن کند و خوراک برای دشمن تهیه کند.
 
به بهانه گرامیداشت هفته دولت مطرح می‌شود:
شهید رئیسی، الگوی ماندگار دولتمرد تراز نظام اسلامی 
محمد ملک زاده
هفته دولت، امسال بهانه مناسبی است تا ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدای دولت به خصوص شهیدان رجایی و باهنر، یاد شهید جمهور، آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی را مجدداً زنده بداریم و در این ایام از او یاد کنیم. بحق می‌توان گفت شهید آیت الله رئیسی با سبک زندگی و مجاهدت خاص خویش، به الگوی ماندگار دولتمرد تراز نظام اسلامی تبدیل شده است. 
این شهیدان عزیز و والامقام، حقیقتاً با ولایت‌مداری، حق‌طلبی و عدالت‌خواهی خود، نشان دادند که مسئولان در سایه صداقت، اخلاص و مجاهدت می‌توانند عاقبت بخیر شده و به بالاترین نقطه سعادت که همانا شهادت در راه خداست، نائل شوند. 
هفته دولت همواره فرصت مغتنمی است به منظور بازخوانی شاخصه‌ها و مؤلفه‌های دولتمرد تراز نظام و انقلاب اسلامی که البته در این راستا باید به آموزه‌های اسلامی و کلام گهربار اهل بیت (علیهم السلام) با دقتی مضاعف نگاهی بیندازیم. با نگاهی به فرمایشات امیرالمومنین حضرت علی (علیه السلام) و نیز بیانات امام و رهبری به خوبی در می‌یابیم که از جمله مؤلفه‌ها و ویژگی‌های دولتمرد تراز نظام اسلامی، اخلاص، امانت‌داری و حس مسئولیت نسبت به جامعه است، تا آنجا که ما معتقدیم دولتمردان باید خود را در مقابل مشکلات تک‌تک افراد جامعه مسئول بدانند و گره‌گشایی از مشکلات مردم را رسالت کلیدی خود تلقی کنند و در این مسیر، صادقانه و بی‌منت بکوشند. 
چهار دهه بعد از شهادت مظلومانه رجایی و باهنر، ما امسال رئیس جمهوری را از دست دادیم و در سوگ شهادتش نشستیم که حقیقتاً افتخارش خادمی امام رضا (علیه السلام) و تلاش برای خدمت به مردم و به خصوص محرومان بود و بی‌جهت نبود که شهید رئیسی را “سید محرومان” لقب دادند.
دولتمردان و مسئولان باید با تأسی به سیره و راه نورانی شهدای والامقام عرصه خدمت، با روحیه انقلابی و جهادی به دنبال حل مشکلات مردم و تلاش در جهت اعتلای کشور و نظام اسلامی باشند و در این راستا به دور از تجمل‌گرایی و زندگی اشرافی، همچنین جناح‌گرایی و باندبازی، تنها رضای خدا را در نظر بگیرند و بدانند که فرصت خدمت کوتاه است و آنچه برایشان باقی می‌ماند، ارزیابی خدا و مردم از دورانی است که متصدی امور بوده‌اند و باید پاسخگوی آن‌ها باشند.
 
جبهه مقاومت و استراتژی جنگ فرسایشی
علی رضا قاسمی
بعد از جنایت رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن رییس دفتر سیاسی حماس در تهران و فواد شکر در ضاحیه، فرماندهان جبهه مقاومت اعلام کردند که پاسخ کوبنده‌ای به این جنایت‌ها خواهند داد که زمان و مکان و شیوه پاسخ در اختیار آنها بوده و این پاسخ با غافلگیری انجام خواهد گرفت.
این واکنش جبهه مقاومت از سوی رژیم صهیونیستی و حامیانش کاملاً جدی گرفته شد و به خصوص با تجربه کسب شده از تحقق وعده‌های قبلی جبهه مقاومت از جمله عملیات وعده صادق، آنها را وادار کرد که در آمادگی کامل برای دفاع در برابر حملات جبهه مقاومت قرار گیرند که تا همین لحظه ادامه دارد. فرماندهان جبهه مقاومت ضمن قطعی شمردن پاسخ، تاخیر در عملیات تلافی‌جویانه را بخشی از راهبرد خود معرفی کردند که با کمترین هزینه برای آنها، در طرف مقابل هم به لحاظ اقتصادی و هم روانی، بیشترین هزینه را تحمیل کرده و به نوعی آنها را درگیر یک جنگ فرسایشی کرده که اتمام آن نامعلوم و در اختیار آنها نیست. هزینه آماده باش صددرصدی ارتش رژیم صهیونیستی و دولت تروریستی آمریکا که هم به شدت تجهیزات محور هستند و هم به لحاظ روانی تحت فشار هستند را بگذارید کنار تعطیلی بسیاری از مراکز حیاتی، اقتصادی و زیر ساختی رژیم صهیونیستی.
حال سوال اینجاست که مقامات رژیم صهیونیستی با علم به هزینه سنگین این جنگ فرسایشی که طرف مقابل آن؛ یعنی جبهه مقاومت با تحمیل اراده خود بر آنها وارد کرده، در حالی که جبهه مقاومت در این جنگ فرسایشی کمترین هزینه را پرداخت می‌کند، تا کجا حاضر خواهند بود این وضع را تحمل کنند و برای برون رفت آن، چه اقدام یا اقداماتی انجام خواهند داد؟
اگر موضوع را از منظر تصمیم‌گیرندگان رژیم صهیونیستی و حامیانش نگاه کنیم، قطعاً خواهیم گفت که این بازی یک سر بُرد به نفع جبهه مقاومت، برای آنها غیر قابل قبول خواهد بود و به دنبال تغییر در این وضعیت خواهند رفت.
آنچه این روزها در تحولات میدانی به ویژه جبهه شمالی رژیم صهیونیستی و به خصوص بعد از سفر وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو شاهد هستیم، این هست که رژیم صهیونیستی تلاش دارد تا با حملات متعدد به عمق لبنان و تحریک حزب‌الله به درگیری گسترده و فراگیر، این جنگ فرسایشی را تمام کند و معادله را تغییر دهد.
آنچه از زبان مقامات رژیم صهیونیستی در قالب عملیات پیش‌دستانه مطرح می‌شود، در واقع فرار از این نبرد فرسایشی هست.
جنگ امروز رژیم صهیونیستی و حامیانش، جنگ موجودیتی است و لذا هر آنچه موجودیت این رژیم را بیش از گذشته به خطر اندازد، با آن مقابله خواهد کرد. به نظر می‌رسد رژیم صهیونیستی ماجراجویی جدیدی را علیه لبنان به عنوان دم دست‌ترین عضو جبهه مقاومت و یکی از اصلی‌ترین اضلاع آن آغاز کند که هرچند با یک نگاه اجمالی، این اقدام خیلی وقت است شروع شده؛ اما دامنه آن تا حالا محدود بوده؛ ولی با توضیحات داده شده به نظر می‌رسد گسترش پیدا کند. 
شاید تصور این بود که بعد از رونمایی عماد ۴ توسط حزب الله، دامنه اقدامات رژیم صهیونیستی کاهش پیدا کند که الان شاهد آن هستیم که نه تنها این اتفاق نیفتاد؛ بلکه گسترده‌تر شده و دلیل آن هم رهایی رژیم صهیونیستی از این جنگ فرسایشی و تبعات آن، که روز به روز دامن این رژیم را گرفته و به نوعی از درون به تعبیر سید حسن نصرالله، یواش‌یواش او را به سمت فروپاشی می‌برد.
آنچه که در این مقطع از نبرد مقدس مهم هست، این هست که جبهه مقاومت باید مثل گذشته در حمایت از یکدیگر با تمام قوا وسط میدان باشد، به این معنی که وقتی غزه هدف آماج حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفت، حزب‌الله، انصار الله، جریانات مقاومت عراق و جمهوری اسلامی ایران به حمایت برخواستند، الان هم اگر رژیم صهیونیستی بخواهد علیه حزب الله دست به اقدامات جنون‌آمیز بزند، جبهه باید یک پارچه و با قوت تمام در حمایت از حزب الله وارد میدان شود؛ چه عرصه دیپلماسی و حقوقی و چه میدان نظامی.