امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

روغن شحم گاو(2)

روغن شحم گاو از چربی اطراف قلوه‌گاه گاو به دست می‌آید و روغنی با بافتی لطیف، بسیار غنی با خواص فراوان است و عطر و طعم تازه‌ای به غذاهای شما می‌دهد. این روغن که در روایات اسلامی نیز به مصرف آن توصیه شده، از دیرباز در آشپزی کاربرد داشته و امروزه دوباره مورد توجه واقع شده است.
روغن شحم گاو علی‌رغم اینکه نوعی چربی محسوب می‌شود؛ اما می‌تواند در کاهش وزن و آب کردن چربی‌های دور شکم موثر واقع شود و به کاهش وزن شما، در کنار رعایت رژیم غذایی کمک کند.
این روغن، بر خلاف روغن‌های صنعتی و حاوی پالم، در عروق رسوب نمی‌کند و عارضه‌ی قلبی و عروقی در پی نخواهد داشت. روغن شحم گاو می‌تواند در پاکسازی عروق و از بین بردن چربی‌های انباشته در بدن نیز موثر باشد.
این روغن خاصیت ترمیم کنندگی نیز دارد و برای شفافیت پوست مفید است. روغن شحم گاو مثل سایر چربی‌ها، انرژی زیادی در بدن شما آزاد می‌کند، مصرف آن تا ساعت‌ها شما را سیر و پرانرژی نگه خواهد داشت.
این روغن به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می‌کند و برای رشد و تقویت استخوان‌ها مفید است؛ به همین دلیل گنجاندن آن در برنامه‌ی غذایی کودکان نیز توصیه شده است.
روغن شحم گاو بر خلاف روغن نباتی جامد، خیلی زود آب می‌شود و به حرارت زیادی احتیاج ندارد. از طرفی این روغن در مقابل حرارت زیاد مقاوم بوده و مناسب پخت و پز و سرخ کردن غذاهای مختلف است.
این روغن علاوه بر مصرف غذایی، در پزشکی نیز کاربرد دارد و متخصصین ارتوپدی سوئیسی برای درمان رماتیسم در داروی سلدرین از این روغن بهره برده‌اند. پزشکان و اساتید طب سنتی تاکید دارند که بهترین منبع چربی برای مصرف غذایی، چربی‌های حیوانی است و بهتر است جایگزین روغن‌های صنعتی و گیاهی شوند.