امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

رابطه مراجع با رهبری، تبلور عینی تعامل حوزه با نظام است

حضرت آیت ا... علوی گرگانی(ره) درباره تعامل حوزه علمیه با امام خامنه‌ای می‌فرمایند: به لطف خدا امروز تعامل حوزه و بزرگان آن با مقام معظم رهبری و نظام، بسیار بالا است و همین مسئله دشمنان را مأیوس کرده است. دیدار مراجع عظام و بزرگان حوزه علمیه قم با رهبر معظم انقلاب در سفر ایشان (در مهر ۱۳۸۹) به حوزه علمیه قم، نشان دهنده تعامل بالای حوزه با نظام است. 
مراجع معظم، مشتاقانه به دیدار مقام معظم رهبری رفتند و رهبری نیز با بزرگواری به دیدار آن‌ها آمدند. آیا شما بالاتر از این، تعاملی سراغ دارید؟ این‌گونه دید و بازدیدها، وحدت علما و بزرگان نظام اسلامی را تقویت می‌کند.
مراجع عظام، علما و بزرگان حوزه در مسئله حفظ نظام اسلامی و تعامل با آن متحد هستند و اجازه بروز هیچ فتنه‌ای را نمی‌دهند.
 (کتاب جلوه آفتاب، علی احمدی‌خواه)