امام رضا (علیه السلام): هرگاه برای شما پیشامد سختی روی داد، از ما کمک و یاری بجوئید.  (مستدرک‏الوسائل/ج5/ص229)  

د‏‏ر محضر قرآن - برگی از نهج البلاغه 1117

نصرت الهی در قرآن 
آیه‌ای که موضوع نصرت الهی است، آیه ۵۱ سوره غافر است. «انا لننصر رسلنا و الذین آمنوا فی الحیاة الدنیا و یوم یقوم الاشهاد»؛ به‌یقین ما فرستادگان خود و کسانی را که (به آنها) ایمان آورده‌اند یاری می‌دهیم، در زندگانی دنیا (به پیروزی در جنگ‌ها و به الهامات خیر) و در روزی که گواهان (اعمال از انبیا و معصومان و فرشتگان) به پا می‌خیزند (روز قیامت، به یاری در اجرای پاداش و کیفر).
پیام‌ها
۱. عدم شک در نصرت الهی
اینکه در تحقق نصرت الهی شک نکنیم، از کلمه «ان» استفاده می‌شود؛ یعنی قطعا. کلمه لام در (لننصر) نیز تاکید همان است. لام مفتوحه در قرآن یعنی قطعا مثل «ان الانسان لفی خسر» «ان الانسان لیطغی» انا ل...» یعنی قطعا. خود «انا» یعنی قطعا «ل» هم یعنی قطعا. پس ترجمه می‌شود قطعا قطعا؛ یعنی شک نکن.
۲. مصائب، لازمه رشد بشر
تلخی‌ها و سختی‌ها، لازمه رشد بشر است. هر استهلاکی ضرر نیست. میخی که در دیوار می‌کوبیم، میخ که چکش در سرش می‌زنی، این میخ در سرش چکش می‌خورد، اما هرچه چکش بخورد، نفوذ این میخ در چوب بیشتر می‌شود و این چوب پایدارتر می‌شود. پس هر ضربه‌ای، ضرر نیست.
 
دو نگاه متفاوت به دنیا 
امام علی (علیه السلام) فرمودند: همانا دنیا، نگاه کوردلان را بن‎بستی است که فراسویش هیچ نمی‎بیند؛ ولی آنکه بیناست نگاهش از دنیا گذرد، و از پس آن، سرای آخرت را نگرد، بینا از دنیا رخت بربندد، و نابینا دل به دنیا بندد. بینا از دنیا بهره گیرد و کوردل برای دنیا توشه برگیرد. 
(نهج‌البلاغه، خطبه ۱۳۳)