امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

خواص نان جو

1- کاهش کلسترول با نان جو
همه ما می‌دانیم که کلسترول بالا یکی از بزرگ‌ترین دشمنان سلامتی است و وقتی سطح آن در بدن بسیار بالا می‌رود، موجب بروز خطراتی جدی شده و بهتر است به فکر کاهش سطح آن بود؛ بنابراین اگر می‌خواهید از سلامت خود مراقبت کنید و کلسترول را پایین بیاورید، بهتر است روزانه نان جو مصرف کنید. 
3- تقویت استخوان‌ها با نان جو
املاح و مواد معدنی نان جو به تقویت و استحکام استخوان کمک می‌کند؛ بنابراین با مصرف روزانه آن در وعده صبحانه برای کودکان، نرمی استخوان کودکان را رفع کنید.
3- درمان یبوست با نان جو
نان جو به دلیل محتوای فیبر آن، برای مبارزه با یبوست بسیار عالی است و کمک می‌کند به طور مرتب گوارش کار کند، چیزی که برای سلامتی بسیار مهم است و در بسیاری از اوقات ما به آن اهمیت نمی‌دهیم که بی‌توجه به آن موجب بروز مشکلات بسیاری خواهد شد.
4- مبارزه با سرطان با نان جو
در نان جو آنتی‌اکسیدان‌های بسیاری وجود دارد از همین رو باعث تقویت و ارتقای سیستم ایمنی بدن می‌شود. این نان می‌تواند از بدن در مقابل خطرات رادیکال‌های آزاد که موجب بروز سرطان خواهند شد، محافظت کند. نان جو میزان چربی‌های ناحیه شکم را کاهش داده و با توجه به اینکه میزان لیگنین در آن زیاد است، موجب می‌شود تا خطر ابتلا به انواع سرطان سینه و… کاهش یابد.
5- خواص نان جو برای درمان برخی بیماری‌ها
چنانچه نان جو کم نمک تهیه شود، دارای خواص بیشتری است که به صورت خلاصه اگر بخواهیم به آن‌ها بپردازیم شامل: 
• جلوگیری از تولید چربی‌های زیان‌آور در خون • تنظیم فعالیت دستگاه گوارش • تعدیل فشار خون • تحریک انسولین‎سازی در بدن و کاهش قند خون • پاکسازی دیواره‌های معده و روده از ذرات آلوده کننده • مقابله با رشد تومور در بدن • جلوگیری از چاقی • حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.