

مهمترین وظیفه دستگاه قضایی، اجرای شجاعانه و بدون ملاحظه عدالت است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان قوه قضائیه، «حلوفصل مسائل و اختلافات مردم براساس عدالت» و «جلوگیری از عبور از خط قرمز قانون» را از مسئولیتهای اصلی دستگاه قضا برشمردند و افزودند: مهمترین وظیفه دستگاه قضایی، اجرای شجاعانه و بدون ملاحظه عدالت است. رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه در قرآن و سایر منابع اسلامی بر کمتر مسئلهای مانند «عدالت» تکیه شده است، شجاعت را لازمه اجرای عدالت دانستند و گفتند: به فرموده امام سجاد(علیه السلام)، قوه قضائیه باید بگونهای عمل کند که دشمنان خود را از ظلم و جور مصون بدانند و دوستان نزدیک از جانبداری غیرعادلانه مأیوس باشند؛ که اگر اینگونه شود، مسئله بسیار مهم «امنیت روحی و روانی مردم» تأمین خواهد شد. رهبر انقلاب اسلامی، کثرت پروندههای قضایی را موجب فشار روی قضات و کاهش احتمالی اتقان احکام دانستند و گفتند: برای حل مشکل مهم کثرت پروندههای قضایی، باید فکری اساسی کرد.
ارتقای دانش قضایی همه قضات با استفاده از ظرفیت دانشگاه علوم قضایی و تقویت نیروهای جهادی، دو توصیه دیگری رهبری به مسئولان دستگاه قضا بود.
تأکید بر استناد قضات به قوانین داخلی و نه منابع حقوقبشر غرب، ادامه بازدیدهای میدانی رئیس دستگاه قضا و پیگیری اجرای تصمیمات امیدافزای گرفته شده در این بازدیدها، نکات دیگر سخنان رهبر انقلاب بود.
ایشان در جمعبندی این بخش از سخنان خود گفتند: بگونهای عمل کنید که افکار عمومی، قوه قضائیه را عدالتخانه و مرکز احقاق بدون ملاحظه حقوق بداند.
رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنانشان، توصیهای مهم خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری بیان کردند. حضرت آیتالله خامنهای برنامههای انتخاباتی تلویزیون را خوب و باعث آشنایی مردم با دیدگاههای گوناگون خواندند و خطاب به نامزدهای انتخابات گفتند: مباحث نامزدها در تلویزیون یا اظهارات دیگر آنها، موجب نشود که یک نامزد برای غلبه بر رقیب، حرف دشمنپسند و دشمن شادکن بزند. ایشان افزودند: فرض بر این است که همه نامزدها، ایران و جمهوری اسلامی را دوست دارند؛ چون میخواهند در این نظام و برای خدمت به مردم، رئیس جمهور شوند. بنابراین، نباید بگونهای صحبت کنند که دشمن خوشحال شود.
وزیر اقتصاد: بانک جهانی از عبارت "رشد پایدار و تابآور" برای مسیر حرکت اقتصادی دولت استفاده کرد
وزیر اقتصاد:
در ۸ سال پایان دهه ۱۳۹۰ تولید ناخالص داخلی فراز و فرود داشته و پرنوسان و غیرقابل پیشبینی بود و در این دوره رکود را داشتیم. روند نرخ رشد اقتصادی سالانه کشور در دهه ۱۳۹۰ پرنوسان بود و علیرغم بهبود کوتاهمدت در سالهای ۹۵ و ۹۶، یک اقتصاد شکننده شکل گرفت و نرخ رشد اقتصادی، پایین رفت.
عملکرد سالهای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ حکایت میکند که اقتصاد ایران به نرخ رشد اقتصادی باثبات در حوالی عملکرد بلندمدت خود رسیده است. بانک جهانی از عبارت "رشد پایدار و تابآور" برای مسیر حرکت اقتصادی دولت بکار برده و این مسیر را تایید کرده است.
متوسط نرخ رشد اقتصادی در دولت نهم ۳.۷ درصد، در دولت دهم ۱ درصد، در دولت یازدهم ۲.۶ درصد و در دولت دوازدهم ۰.۳ درصد بود. اما متوسط نرخ رشد اقتصادی در دولت سیزدهم ۴.۵ درصد شد.
همچنین جذب سرمایه خارجی در سالهای برجام یعنی سال ۹۵ و ۹۶ حدود ۱.۶ و ۲.۶ میلیارد دلار بود؛ اما در سال ۱۴۰۲ توانستیم رکورد جذب سرمایه گذاری خارجی با رقم ۵.۵ میلیارد دلار را بشکنیم.
بنابراین، صرفا با اشاره به سالهای ۹۵ و ۹۶ نمیشود عکس یادگاری گرفت و سایر سالهای عملکردی را ندید. کشورداری اساسا با حرفهای رمانتیک، شدنی نیست.
موفقیت ایران در مهندسی معکوس موتور هواپیما
متخصصان ایرانی یک شرکت دانشبنیان با تلاش شبانهروزی، موفق به مهندسی معکوس موتور جت CFM۵۶ به عنوان پرتیراژترین موتور هواپیمای مسافربری جهان شدند.
این دستاورد بزرگ، نقطه عطفی در صنعت هوایی کشور محسوب میشود.
این موتور امروز رکورددار ساعت پروازی در کل ناوگان هواپیمایی مسافربری جهان است و عمدتاً در خانواده ایرباسهای A۳۱۹ ،A۳۲۰ و A۳۴۰ های ۴ موتوره و بوئینگهای ۷۳۷ کلاسیک نصب شده و در حال خدماترسانی در ایرلاینهای سراسر جهان است.
رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۲ به ۴.۵ درصد رسید
بانک مرکزی: عملکرد تولید ناخالص داخلی کشور در سال ۱۴۰۲ «با احتساب نفت» و «بدون احتساب نفت» به قیمت های ثابت سال ۱۳۹۵ به ترتیب به ۱۵۸۳۸.۴و ۱۴۳۷۸.۹ هزار میلیارد ریال رسید که نسبت به سال قبل از آن به ترتیب با افزایش ۴.۵ و ۳.۶ درصدی همراه بوده است.
عملیات آبرسانی به ۷۰۰ روستا در سختترین مناطق جغرافیایی کشور توسط نیروی زمینی سپاه
فرمانده نیروی زمینی سپاه:
در جهاد بزرگ آبرسانی سپاه، تامین آب بیش از ۱۰ هزار روستا در استانهای مختلف کشور هدف گذاری شده است که سهم نیروی زمینی از این تعداد ۳ هزار روستاست.
از این تعداد تاکنون عملیات آبرسانی به ۷۰۰ روستا در سختترین مناطق جغرافیایی کشور توسط نیروی زمینی سپاه به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
میزان پیشرفت نهضت آبرسانی توسط این نیرو در روستاهای باقیمانده بیش از ۹۰ و ۹۵ درصد است.
امیر ایرانی: به پهپادهای پیشرفته دست یافتیم
فرمانده نیروی دریایی ارتش:
نیروی دریایی ارتش در حوزه پهپادی، به پهپادهای پیشرفته دست یافته که این موضوع ارتقای توان رزم نیروی دریایی در حوزه پهپادی را افزایش داده است.
موفقیتهای ما، موفقیتهای مردم و کشور است؛ چرا که نیروی دریایی، ویترین کشور در صحنه بینالمللی است.
گروسی: در شورای امنیت، علیه ایران اجماع وجود ندارد
مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی:
هیچ اطلاعاتی در خصوص اینکه ایران به صورت مخفیانه در حال پیگیری یک برنامه هستهای موازی برای تولید سلاح هستهای است، وجود ندارد.
در گذشته، من همیشه میتوانستم روی اندکی فصل مشترک میان قدرتهای دارای حق وتو در شورای امنیت در صورت بروز تخلف از سوی ایران حساب کنم. این وضعیت، دیگر برقرار نیست.
سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت
جدیدترین گزارش اسپیدتست نشان میدهد در پنجمین ماه میلادی، میانه سرعت جهانی اینترنت موبایل ۵۲.۴۸ و میانه سرعت جهانی اینترنت ثابت ۹۳.۶۷ مگابیت برثانیه بوده است.
همچنین طبق این گزارش، میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در می ۲۰۲۴ میلادی ۳۷.۳۶ مگابیت برثانیه است. جایگاه ایران با ۳ پله صعود رده ۷۳ فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل است. از سوی دیگر میانه سرعت اینترنت ثابت کشور نیز ۱۵.۲۸ مگابیت برثانیه و جایگاه آن نسبت به ماه قبل با ۲ پله صعود ۱۵۴ بوده است.
سندی جدید در رد ادعای برجامیون
در دولت روحانی خبری از لطف بایدن نبود!
اگر افزایش صادرات نفت ایران در دولت سیزدهم به دلیل شل گرفتن تحریم توسط بایدن باشد، این لطف باید بیشتر از دولت رئیسی، شامل حال دولت روحانی میشد که همراهی بیشتری با بایدن داشت.
اما طبق آمار موسسه کپلر، در ۹ ماه پایانی دولت روحانی که مصادف با حضور بایدن شد، رقم فروش ایران از روزانه ۶۹۲ به ۳۹۱ هزار بشکه کاهش یافت و میانگین فروش نفت تغییری نکرد.
در نتیجه اگر لطف بایدن واقعیت داشته باشد، پس چرا در ۹ ماه دولت روحانی، رقم فروش نفت نه تنها افزایش نیافت که کاهش یافت. گزارشات معتب،ر هیاهوهای رسانهای را بیاعتبار میکند.
اگر اراده مقام معظم رهبری نبود، هیچ فردی جرأت حمله مستقیم به اسرائیل را نداشت
فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
اسرائیلیها در حمله به کنسولگری ایران، دچار خطای محاسباتی بودند. مسئولان ایرانی به دنبال جنگ نیستند؛ اما خطوط قرمزی دارند که اسرائیلیها فکر آن را نکرده و تصور نمیکردند که ایران پاسخ دهد.
پس از سخنرانی رهبر معظم انقلاب، اسرائیلیها متوجه شدند پاسخ ایران قطعی است. از طریق واسطهها شروع به تهدید کردند؛ اما پس از گذشت چند روز که متوجه شدند ایران به تهدیدها توجهی نمیکند و بهدنبال پاسخ، آن هم نه از طریق نیروهای نیابتی؛ بلکه از داخل سرزمین ایران است، به التماس افتادند و از طریق کشورهای همسایه خواهش کردند که به صورت خفیف پاسخ دهیم.
اگر اراده مقام معظم رهبری نبود، هیچ فردی جرأت انجام دادن چنین کاری را نداشت و این عملیات همانطور که پیروزی راهبردی برای ما بود، شکستی به شکستهای اسرائیل اضافه کرد.