رکورد بیسابقه
در ترانزیت کشور
وزیر راه و شهرسازی: ترانزیت در ۳ ماهه امسال نسبت به ۳ ماهه سال گذشته ۵۵ درصد رشد داشته است. در ترانزیت سال ۱۴۰۲ نیز نسبت به سال ۱۴۰۱ ۵۸ درصد رشد داشتیم.
خودکفایی ایران در ساخت و تعمیر انواع کشتیها
ایران اسلامی توانسته با راه اندازی مجتمع کشتی سازی در استان هرمزگان با تکیه بر توان متخصصان داخلی، در حوزه ساخت و تعمیر انواع کشتی ها به خودکفایی برسد.
وحیدی: میزان مشارکت بهشدت درحال افزایش است
وزیر کشور: در راستای برگزاری انتخابات، عوامل اجرایی، استانداریها، فرمانداریها و غیره آمادگی کامل دارند. براساس نظرسنجیها میزان مشارکت به شدت در حال افزایش است.
شهادت ۳۶ نفر از اسرای فلسطینی زیر شکنجه
۳۶ نفر از فلسطینیان ساکن نوار غزه که در جریان جنگ بازداشت شدند، زیر شکنجه صهیونیستها به شهادت رسیدند.
تابستان امسال ۴ تا ۵ درجه گرمتر از حد معمول
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحرانِ خشکسالی سازمان هواشناسی: پیشبینیهای فصلی ما بیانگر افزایش ۴ تا ۵ درجهای دمای بالاتر از حد معمول در تابستان امسال خواهد بود.
احضار ۴نفر به دلیل دستکاری در نظرسنجی انتخابات
رئیس پلیس فتا تهران:
چهار نفر درخصوص انتشار نظرسنجیهای آنلاین دروغین و جعلی، شناسایی و احضار شدند.
این افراد با سوءاستفاده از قابلیتهای رباتهای مجازی، نتیجه نظرسنجیها را تغییر میدادند.
این نظرسنجیها هیچ منبع و جامعه آماری مشخصی نداشتند. آنها آرای نامزدها را به نفع نامزد موردنظر خود جابهجا کرده بودند.
ورود فناوری ساخت یک هفتهای مسکن روستایی
معاون برنامهریزی بنیاد مسکن: فناوری ساخت یک هفتهای مسکن روستایی و طراحی برنامه راهبردی ۵ ساله برای اولینبار در این بنیاد وارد کشور شده است.
الکترونیکی شدن ۷۰ درصد خدمات دولت
وزیر ارتباطات: با راهاندازی پنجره ملی خدمات دولت هوشمند درحال حاضر بیش از ۷۰ درصد خدمات دولت به صورت الکترونیکی در اختیار مردم قرار دارد.
دولت سیزدهم
۷ هزار مدرسه ساخت
وزیر آموزش و پرورش: در دولت سیزدهم ۷ هزار مدرسه ساخته شد که بیش از نیمی از سرمایه مورد نیاز، حاصل مشارکت خیرین بوده است.
اتفاقاتی که در دوره کوتاه دولت سیزدهم رقم خورد، بیسابقه بود و تحول بنیادین نظام دانشگاه فرهنگیان را به همراه داشت، در این دولت توانستیم ۵۰۰ هزار مترمربع به سرانه کلی دانشگاه فرهنگیان اضافه کنیم.
معافیت مشمولان بالای ۳۵ سال و دارای ۲ فرزند
مجمع تشخیص مصلحت نظام: مشمولان بالای ۳۵ سال سن و حداقل دارای ۲ فرزند و غیرغایب، از خدمت سربازی معاف شدند.