اصل اول و مهمترین اصل تامین سلامت، جویدن کامل غذا میباشد که هم برای پیشگیری و هم برای درمان بیماری بسیار مهم میباشد.
در ادامه چند آداب میل نمودن غذا و اهمیت آن ذکر شده است.
تا زمانی که گرسنه نشدهاید، غذا نخورید.
غذا خوردن را با پارهای از نمک طبیعی شروع نمایید. لقمه را کوچک، کوچک بردارید و آهسته غذا بخورید. آب بین غذا و پس از آن ننوشید؛ به ویژه آب سرد را ترک کنید.
تا سیر کامل نشدهاید، دست از غذا خوردن بکشید.
غذا را با پارهای از نمک طبیعی تمام کنید.
نکته: اگر صفراوی هستید یا در فصل گرما میباشید و یا غذای گرممزاج دارید، میتوانید پس از غذا، در صورت تشنگی، آب میل نمایید. در غیر این صورت پس از حدود یک الی دو ساعت پس از صرف غذا، آب بنوشید.
تمام این موارد برای این است که بزاق بیشتری تولید شود که موجب جذب غذا به تن میشود.
و این بدین معنی است که اگر غذایی با بزاق آمیخته نشود، جذب تن نمیشود.
اگر این نکات ساده را رعایت کنیم، اتفاقات بسیار بزرگی در زندگی میافتد و موجب پیشگیری از بسیاری از بیماریها چون: کبد چرب، غلظت خون، دیابت، لکههای پوستی، پیرچشمی و… میشود.
irismed.ir