حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای در دیدار با مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و جمعی از قشرهای مختلف مردم، عزت روزافزون اسلام و مقابله با زورگویی و باجطلبی قدرتهای بزرگ را در گرو وحدت و بصیرت امت اسلامی خواندند و با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران دست برادری را به سمت همه دولتهای اسلامی دراز کرده، در ادامه فرمودند: «راه مواجهه مؤثر با جنایات بیسابقه رژیم صهیونیستی و حامیان آن در فلسطین و لبنان، اتحاد و همدلی و همزبانی دولتهای اسلامی است.»
امام خامنهای همکاری و همفکری دولتهای اسلامی را مانع تعرض، زورگویی و باجخواهی قدرتهای متجاوز و ستمگر دانستند و تصریح کردند: «امروز متأسفانه باجخواهی و باجطلبی از دولتها و ملتهای ضعیف، به کار رایج و صریح قدرتهای بزرگ تبدیل شده است که در مقابل آن، ما کشورهای اسلامی باید از حقوق دنیای اسلام دفاع کنیم و اجازه باجطلبی به آمریکا و غیرآمریکا را ندهیم.»
همچنین امام خامنهای در نماز عید فطر، ادامه نسلکشی و کودککشی رژیم صهیونی در غزه و لبنان را موجب تلخکامی امت اسلامی در ماه رمضان خواندند و گفتند: «این جنایات در سایه ادامه کمکها و حمایتهای آمریکا از باند تبهکار غاصب فلسطین صورت گرفت.» ایشان رژیم صهیونیستی را نیروی نیابتی استعمارگران در منطقه خواندند و افزودند: «غربیها مکرراً ملتهای شجاع و جوانان غیور منطقه را به نیابتی بودن متهم میکنند؛ اما کاملاً واضح است که تنها نیروی نیابتی در منطقه رژیم فاسدی است که با آتشافروزی، نسلکشی و تجاوز به کشورهای دیگر در حال ادامه و تکمیل نقشه کشورهایی است که بعد از جنگ جهانی، روی این منطقه دست گذاشتند». رهبر معظم انقلاب با محکوم کردن شدید بیاعتنایی مدعیان حقوق بشر در قبال شهادت حدود ۲۰ هزار کودک فلسطینی در کمتر از دو سال اخیر گفتند: «البته ملتهای جهان از جمله در اروپا و آمریکا در حدی که از این جنایات مطلع میشوند علیه صهیونیستها و آمریکا تظاهرات و اجتماع میکنند که اگر اطلاعرسانی کاملی صورت گیرد، حتماً ملتها اعتراضات خود را گسترش میدهند.» رهبر انقلاب با اشاره به ثبات مواضع جمهوری اسلامی درباره منطقه گفتند: «مواضع ما ثابت است و دشمنی آمریکا و رژیم صهیونی هم مثل گذشته است.» امام خامنهای در پایان دو نکته مهم درباره مواضع تهدیدآمیز اخیر آمریکا بیان کردند: «اول اینکه اگر شرارتی از خارج صورت بگیرد که البته احتمالش زیاد نیست، قطعاً ضربه متقابل محکمی خواهند خورد و دوم اینکه اگر دشمن مانند برخی سالهای قبل، به فکر ایجاد فتنه در داخل باشد، ملت همانند آن سالها، جواب محکمی به فتنه افروزان خواهد داد.»
همچنین رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولین روز سال نو نیز در دیدار با هزاران نفر از قشرهای مختلف مردم، با اشاره به نفرت عمومی ملتها از جنایات رژیم بیرحم صهیونی، زبان تهدید را در مقابل ملت بزرگ ایران زبانی بیثمر و شکستخورده دانستند و افزودند: «ملتها و مراکز جبهه مقاومت از جمله ملت فلسطین، لبنان و یمن با انگیزههای درونی و ایمانی به ایستادگی در مقابل رژیم فاسد و فاسق صهیونیستی مشغولند.»
امام خامنهای با اشاره به هزینههای همیشگی جبهه حق در مبارزه با جبهه باطل افزودند: «باید به حوادث سال ۱۴۰۳ با این چشم نگاه کنیم که در مبارزه حق و باطل، پیروزی به طور قطع با جبهه حق است؛ اما در این مسیر باید هزینه داد همچنانکه این سنت الهی در دفاع مقدس نیز جاری بود.»
ایشان با اشاره به از دست دادن شخصیتهای بزرگ ایرانی و لبنانی در حوادث سال گذشته، سرانجام قطعی تحمل این حوادث تلخ و «استقامت و استعانت از پروردگار» را شکست دشمنان بویژه رژیم فاسد، فاسق و خبیث صهیونیستی خواندند و تأکید کردند: «در سال سخت ۱۴۰۳، قدرت معنوی، صبوری، شهامت و رشادت ملت بروز درخشانی یافت.»
رهبر معظم انقلاب بدرقه حماسی پیکر شهید رئیسی، حضور کمنظیر در نماز جمعه نصر با وجود تهدیدات دشمن، حضور پرانگیزه در انتخابات ریاست جمهوری و تشییع پرمعنای شهید هنیّه و دیگر سرداران شهیدِ حملات رژیم صهیونیستی را جلوههایی از قدرت و روحیه معنوی ملت برشمردند و افزودند: «راهپیمایی تاریخی ۲۲ بهمن، نقطه اوج این روند بود که وفاداری ملت ایران به انقلاب اسلامی و علاقمندی مردم به جمهوری اسلامی را به رخ همه گردنکشان و منافقان عالم کشید و ملت ایران را به دنیا شناساند.»
رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر در پاسخ به تهدیدهای بدخواهان ایران تأکید کردند: «ما هیچگاه آغازکننده برخورد و درگیری با این و آن نبودهایم؛ اما اگر کسی با خباثت، درگیری را شروع کند بداند که سیلیهای سختی خواهد خورد.»
شایان ذکر است حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۴، سال جدید را سال «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری کردند.
گزارش «سیانان» از سرسختی حیرتانگیز یمنیها و احتمال حمله زمینی به این کشور
شبکه آمریکایی «سی. ان. ان» در تحلیلی با اشاره به عقیم ماندن اهداف نظامی آمریکا در به چالش کشیدن نیروهای مقاومت یمن با حملات هوائی ادعا کرد تنها راهی که شاید بتواند به شکست حوثیها (انصارالله یمن) بینجامد، جنگ زمینی است.
این رسانه با اشاره به مقاومت بالای یمنیها طی سالها بمباران از سوی ائتلاف تحت رهبری سعودی - که با انواع تجهیزات آمریکایی انجام میشد - و همچنین سابقه جنگاوری متهورانه آنان، اذعان کرد: «هزینه کل عملیات ارتش آمریکا علیه نیروهای حوثی در یمن، در کمتر از سه هفته، نزدیک به یک میلیارد دلار ارزیابی شده است؛ اما این حملات تاکنون تأثیر چندانی بر نابودی تواناییهای این گروه نداشته است.» سی.ان.ان در ادامه، به نقل از برخی منابع دیپلماتیک منطقهای و تحلیلگران، ادعا کرد که تنها یک حمله زمینی میتواند منجر به شکست و نابودی حوثیها شود.
سیاست خارجی آمریکا در زمینه خاورمیانه، دربست تحویل تندروهای اسرائیل داده شده است!
جفری ساکس:
سیاست خارجی آمریکا در زمینه خاورمیانه، دربست تحویل تندروهای اسرائیل داده شده است!
ایران کشوری تنومند و دارای تمدنی ستبر و پنج هزار ساله است که داشتههای نظامی نیرومندی دارد.
اگر جنگ با ایران در بگیرد، جنگی هولناک، جانگداز، خطرناک و پیش زمینهای برای جنگ جهانی سوم خواهد بود.
شاید مقامات دولت ترامپ ایران را کشوری ناتوان فرض کنند؛ اما هیچ یک از ارزیابیهایشان معقول، خردمندانه، اندیشه ورزانه و منطقی نیست.
انگلیس در نفت ایران نفوذ قطعی دارد
علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتوگویی تاکید کرد:
من به یقین میگویم که نفوذ انگلیس در این زمینه اجرایی است و نه صرفاً اطلاعاتی. به عبارت دیگر، هر نقشهای که برای توسعه نفت ایران طراحی شود، از سوی آنها مختل خواهد شد.
این نفوذ ممکن است به زبانی خیرخواهانه یا متمدنانه بیان شود؛ اما هدف نهایی آنها تغییرات به نفع خودشان است.
افشای گزارش آژانس امنیت ملی آمریکا: اعزام نیروی نظامی جنبهی قدرتنمایی دارد، حملهای در کار نیست
اعزام نیروی نظامی جنبهی قدرتنمایی دارد، حملهای در کار نیست
آن اپلبام، روزنامهنگار مشهور آمریکایی، در یک گفتگوی تلویزیونی مدعی شد اسنادی از آژانس امنیت ملی آمریکا به دستش رسیده که نشان میدهد هدف آمریکا از ورود ناوگان دریایی به خاورمیانه جهت فشار برای مذاکره است و برنامهای برای حمله مستقیم به ایران ندارد.
برنامه قرآنی «محفل» با ۴۱ درصد مخاطب، پربینندهترین برنامه نوروز شد
معمولاً برنامههایی با بودجههای کلان و چهرههای شناختهشده، اقبال بیشتری برای جلب توجه دارند؛ اما محفل به پدیدهای کمنظیر تبدیل شده است؛ «محفل» با ۴۱ درصد مخاطب، صدرنشین بیرقیب تلویزیون و شبکه نمایش خانگی شد.
نکته قابلتوجه اینجاست که این آمار تنها مربوط به مخاطبان داخلی است؛ درحالیکه «محفل» با محتوای قرآنی و جذابیت منحصربهفردش، در سطح بینالمللی نیز طرفداران بیشماری دارد.
این آمار بر اساس گزارش مرکز مخاطبسنجی متا، وقتی شگفتانگیزتر میشود که بدانیم برنامههای پرهزینهای مثل «جوکر» با ۲۹.۵ درصد، «زخم کاری ۴» با ۱۵ درصد، «قهوه پدری» با ۱۲ درصد و «گل یا پوچ» با ۹ درصد، علیرغم بهرهگیری از چهرهها، نتوانستهاند به محبوبیت برنامه قرآنی «محفل» برسند.
«محفل» ثابت کرد که یک برنامه قرآنمحور میتواند با جذابیت واقعی، سایر رقبای پر زرقوبرق و پرهزینهاش را در همه سکوهای نمایشی با اختلاف کنار بزند و به دل مردم بنشیند.
سرنوشت تلخ بازیگری که به وطن پشت کرد
حمید فرخنژاد، بازیگر سابق سینمای ایران که مدتی پیش، با خروج از کشور و پیوستن به جریانهای معاند، علیه نظام جمهوری اسلامی موضع گرفت، اینبار به سرنوشت دردناک خود اعتراف کرد. او که روزی با غرور از «آزادی» در غرب سخن میگفت، امروز با لحنی آکنده از حسرت، از روزهای درخشانش در سینمای ایران یاد میکند.
فرخنژاد در گفتوگوی اخیرش عنوان کرد: «من در ایران موقعیت ممتازی داشتم، دستمزدهای بالا میگرفتم و خیلی کار میکردم؛ اما حالا تنها رسانه من یک تلفن همراه است!» وی با اشاره به سختیهای زندگی در غرب افزود: «خیلی از هنرمندان ما در اوج شهرت، همه چیز را از دست دادند. حالا کسانی که دیروز طرفدارمان بودند، امروز منکر ما شدهاند.»
جزئیاتی از محتوای پاسخ ایران به نامه ترامپ از زبان رئیس ستادکل نیروهای مسلح
از ارسال نامه رئیسجمهور امریکا به رهبر معظم انقلاب در ۲۲ اسفند سال گذشته تا پاسخنامه ایران به وی در تاریخ ۷ فروردین که به گفته وزیر امور خارجه کشورمان دولت عمان به طرف امریکایی ارجاع کرد، گمانهزنیهای گستردهای در محافل داخل و خارج درباره محتوای هر دو نامه شکل گرفته است که فارغ از صحت و سقم آن گمانهها، طرف امریکایی کوشیده است با پروپاگاندای رسانهای و چاشنی تهدید، جمهوری اسلامی ایران را وادار به مذاکرهای که خود میخواهد، بکند. جمهوری اسلامی ایران هم بدون توجه به جنجالها و بلوفهای رسانهای ترامپ، در فضایی آرام و بدون هرگونه شتابزدگی در تصمیم، ابعاد مختلف آن نامه را مورد بررسی قرار داده و پاسخی «درخور» داده که به تعبیر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران «حکیمانه» و قاطع است.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه نیز ۷ فروردین در گفتوگو با ایرنا با تأیید ارسال پاسخ ایران به رئیسجمهور امریکا از طریق کشور عمان، درباره محتوای نامه ایران گفت: «این پاسخ رسمی شامل نامهای است که در آن نقطهنظرات ما در رابطه با وضعیت جاری و نامه آقای ترامپ به طور کامل تشریح شده و به اطلاع طرف مقابل رسانده شده است. سیاست ما همچنان بر عدم مذاکره مستقیم در شرایط فشار حداکثری و تهدیدات نظامی قرار دارد؛ اما مذاکرات غیرمستقیم، همانطور که در گذشته نیز وجود داشته، میتواند ادامه یابد».
اخیراً، اما سردار سرلشکر محمد باقری، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، ضمن تکرار سخنان رئیسجمهور و وزیر امور خارجه، به ذکر جزئیات بیشتری از محتوای نامه ایران به رئیسجمهور امریکا پرداخت. او با بیان اینکه راهبرد ما دفاع از منافع ملی و حرکت به سمت افقهای ترسیم شده است، گفت: «جمهوری اسلامی ایران جنگ طلب نیست؛ اما قلدری و زورگویی را نمیپذیرد و در مقابل آن ایستادگی خواهد کرد.»
فریاد «نه به ترامپ فاشیست» در 1000 شهر آمریکا و 5 کشور اروپا
صدها هزار آمریکایی در بیش از 1000 شهر این کشور و همچنین در شهرهای پنج کشور اروپایی به خیابانها ریختند و فریاد «نه به ترامپ فاشیست» و «تعرفهها سراسر فلاکتند» سر دادند.
سیاستهای احمقانه و مخرب ترامپ در داخل و خارج آمریکا، دنیا را علیه این کشور بسیج کرده است و این در حالی است که در داخل کشورمان عدهای او را «منجی» معرفی میکنند! درست در ایامی که دنیا علیه «او» شده است، اینها به دنبال «او» میدوند!
سرانجام کاسه صبر آمریکاییها از سیاستهای ترامپ لبریز و صدها هزار آمریکایی در 50 ایالت، 1000 شهر و 1200 نقطه به خیابانها آمدند تا اعتراض خود را به گوش دونالد ترامپ و ایلان ماسک برسانند؛ اعتراضی که در دستنوشتههایشان به شکلی آشکار بیان شده بود. «نه به ترامپ فاشیست»، «پادشاه همه بازندهها»، «همان آشغال با کلاهی دیگر»، «رؤسای جمهور پادشاه نیستند»، «تعرفهها، سراسر فلاکت هستند»، «تنها اقلیتی که در حال تخریب این کشور است میلیاردرها هستند»، «وزارت طمع و شیطانسرشتی» از جمله شعارها و عکس نوشتههای مردم آمریکا در اعتراض به ترامپ بود.
بر اساس گزارش «سیانان» این تظاهرات تحت عنوان «دست بردار!»، در بیش از یک هزار و ۲۰۰ منطقه آمریکا و با همکاری بیش از یکصد و ۵۰ سازمان حقوق بشری، اتحادیه کارگری، فعال انتخاباتی و کهنهسرباز برگزار شد. تصاویر منتشر شده از اعتراضات نشان میدهد که حامیان فلسطین و مخالف نسلکشی رژیم صهیونیستی در آمریکا نیز در این تظاهرات حضور چشمگیری داشتند.