امام حسین علیه‌السلام: ای مردم! در کسب صفات زیبای اخلاقی بکوشید و برای به دست آوردن این سرمایه‌های معنوی شتاب کنید.  (کشف الغمه، ج ۲، ص۳۰) 

گفت ولی نگفت - تقوای مطبوعاتی 1121

مسجد مکی یا پایگاه...!
عبدالحمید، امام جماعت مسجد مکی زاهدان، در حالی که رژیم صهیونیستی نفس‌های آخر خود را می‌کشد و تمام ملت‌های مسلمان با برپایی روز قدس مرگ این رژیم کودک‌کش را فریاد می‌زنند، گفت: باید موجودیت اسرائیل به رسمیت شناخته شود!
ولی نگفت چرا خود او پیش از این بارها بر ‌اشغالگری صهیونیست‌ها و ضرورت مبارزه با آنها و آزادی قدس تاکید کرده بود! اما حالا معلوم نیست چه اتفاقی افتاده که موجودیت اسرائیل برایش مهم شده است؟! 
این در حالی است که رژیم صهیونیستی با قتل عام مردم مسلمان فلسطین و آواره کردن مردم مظلوم آن سامان و غصب سرزمین مادری آنها، ایجاد شده و از آغاز شکل‌گیری تا‌کنون هم از هیچ جنایتی علیه مردم فلسطین دریغ نکرده است. آیا عبدالحمید واقعا از جنایات رژیم صهیونیستی بی اطلاع است؟! آیا او اجازه دارد از مسجد مکی که متعلق به برادران و خواهران اهل سنت است، به عنوان پایگاه رژیم صهیونیستی استفاده ‌کند؟! امروز اعتراض مسلمانان اهل سنت هم از نامسلمانی‌های این شیخ به آسمان بلند شده و خواستار عزل او از جایگاهی است که بدون کمترین شایستگی آن را ‌اشغال کرده است.
 
قیاس مع الفارق!   
سید ابراهیم میرپورفرد
برخی مطبوعات با سوء استفاده از سخنان رئیس جمهور در مراسم احیای شب بیست و یکم ماه رمضان به نقل از ایشان نوشتند: «برخی تصور می‌کنند که تنها جلوه نهی از منکر، مسئله کشف حجاب است، در حالی‌که باید در جامعه نسبت به همه منکراتی که وجود دارد از جمله رشوه، دزدی، روابط ناسالم اداری و فساد اقتصادی نیز حساس بود.»
این در حالی است که چنین مقایسه ای اصولا صحیح نمی باشد. متاسفانه جریانی ذی‌نفوذ در دولتِ سیزدهم و مجلس حضور دارند که سعی می کنند با دادنِ مشورت‌های مغرضانه و غیر واقعی، جایگاهِ یک واجب الهی را در نظر مدیرانِ ارشدِ نظام، کم اهمیت جلوه دهند. نمی دانیم چرا عملی پنهانی چون دزدی ، رشوه و ... با معضل و فعلِ حرامی چون بی حجابی مقایسه می‌شود؟! زیرا فردِ بی حجاب بر خلافِ دزد و مفسدِ اقتصادی، نه به صورتِ مخفی، بلکه بصورت کاملا آشکار از ابتدای خروج از منزل و حضور در جامعه، با افتخاری جاهلانه و بعضا معاندانه، علاوه بر اینکه بر علیه حکم الهی به مبارزه برخاسته، به هنجارهای جامعه، دهن کجی می نماید! آیا کسی با افتخار و در معرضِ دیدِ مردم، اقدام به دزدی، اخذ رشوه و... می نماید؟! برخورد با این منکرات که بصورت مخفیانه و غیر علنی صورت می‌گیرد، مسئولیتی برای آحادِ جامعه ایجاد نمی‌نماید؛ ولی در خصوصِ منکراتِ علنی علاوه بر وظیفه ذاتی دولت، ملت هم وظایفی خواهند داشت.