یکی از دانشجوان در نشست دانشجویان با سخنگوی دولت خطاب به دانشجویان معترض، صحبتهای جالبی دارد: ما سردارانی را آوردیم و آمدید پشت تریبون صحبت کردید. چهره های سرشناس آوردیم صحبت کردید. الان سخنگوی دولت آوردیم، آمدید صحبت کردید و می گویید آزادی نیست. منظور شما از آزادی چیست؟! گفتید که برای انقلابمان آدمهای زیادی داریم. چندین و چند روستای محروم معرفی میکنم بروید آنجا اردوی جهادی برگزار کنید. گفتید دغدغه ما برای اعتراضات اخیر مشکلات اقتصادی بوده. اگر مشکلات اقتصادی بوده، دو تا شعار اقتصادی سر بدهید. دانشجوها را با زور و تهدید با خود همراه میکنید بعد میگویید انقلاب؟! انقلابی که علی کریمی تئوریسین آن باشد، به هیچ جا نمی رسد.
عکس غیرواقعی از یک زندانی امنیتی
انتشار عکسهای فرهاد میثمی که از پنج مرداد ماه سال ۱۳۹۷ و در پی قطعی شدن حکمش در زندان به سر میبرد، توجه کاربران را به خود جلب کرده است. روزنامه اعتماد متعلق به حزب اعتماد ملی، این ماجرا رو سوژه گزارش خود کرده و نوشته است:
تصاویر فرهاد میثمی پس از دورهای از «امساک در غذا خوردن» در فضای مجازی و حقیقی واکنشبرانگیز شد. فرهاد میثمی؛ پزشک، معلم و کنشگر سیاسی و اجتماعی؛ نامش این روزها به نام پرتکرار در فضای مجازی و حقیقی تبدیل شده است. بابت انتشار عکسهایی از او که نتیجه «امساک» یا به روایت رسانه قوه قضاییه مصرف «کمترین غذا» است. عکسها اما او را روایت میکنند؛ صورتی که تنها از آن پوستی مانده که فک و جمجمهاش را پوشانده است. رگی که از زیر پوست سرش نمایان است. ترقوه و دندهها از زیر پوستش بیرون زدهاند. بازوهایی که از شدت لاغری رگهایش معلوم شده و به جای عضله، رگ و پی آن مانده است. تصاویر فرهاد میثمی با این مختصات، در روزهای گذشته بهطور وسیعی در فضای مجازی منتشر شده و واکنشها را برانگیخته است. در بندی عجیب از این گزارش آمده است: با شروع اعتراضات پس از جانباختن مهسا امینی در هنگام حضورش در مقر پلیس امنیت اخلاقی تهران، بسیاری به میثمی اشاره داشتند که او یکی از افرادی بود که از سالها پیش در برخی زمینههای مورد اعتراض آن روزها، فعالیت داشته است. با این وجود، وضعیت این روزهای او، سبب شده تا آن طیفی که مخالف روش و منش او در برخورد با مسائل داخلی بودند و اصلاحگری را نمیپسندیدند نیز وادار به ستایش شوند، در ستایش ایستادن پای هدف.
روزنامه کروبی که پیش از این نیز دستی بر آتش اغتشاشات داشته، اینبار نیز سعی کرده است با انتشار چند عکس غیرواقعی از یک زندانی امنیتی، او را آلترناتیو آشوب کند. سوگلی این دست عملیاتهای روانی، همان پروژه ترانه موسوی است که بعدها ضد انقلاب، بر دروغین بودن آن اعتراف کرد.