سازمان بسیج طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم، توهین به مرجعیت را محکوم نمود
در پی توهین یکی از اعضای مجمع مدرسین و محققین به حضرت آیتالله جوادی آملی، سازمان بسیج طلاب و روحانیون حوزه علمیه قم بیانیهای صادر کرد و این جسارت سکولارهای حوزوی به ساحت مقدس و شامخ مرجعیت شیعه را محکوم نمود. در بخشی از این بیانیه تاکید شد: «اقدام اهانتآمیز و نابخردانه نسبت به مرجعیت شیعه و مقدسات تشیع از سوی خرده جریان سکولار حوزوی، حادثه تلخ و دردآوری است که نمیتوان آن را تنها در حدّ یک حرکت ابلهانه از سوی چند عنصر فرومایه و بدسابقه به حساب آورد؛ بلکه گمراهان کوردل و شرکای شیطان بزرگ در شهر جهاد و اجتهاد، سالهاست دور هم جمع شدهاند تا به خیال خام خود، نور خدا را با دهان خود خاموش کنند؛ حال آنکه خدای متعال اراده کرده است نور خود را تکمیل و تتمیم گرداند. بر همین اساس، یقین داریم انوار قدسیه الهی به اراده ذات اقدس إله، توسط بزرگ رهبر جهان اسلام و همراهی مرجعیت انقلابی شیعه همچون خورشیدی جهانافروز، به سرتاسر عالم نورافشانی میکند و هرگز خاموششدنی نیست.»
به کجا چنین شتابان ؟!
شهرام دبیری، معاون پارلمانی رئیسجمهور، از لایحهای با عنوان «الحاق جمهوری اسلامی ایران به معاهده (کنوانسیون) ممنوعیت یا محدودیت کاربرد برخی سلاحهای متعارف» خبر داده است که اخیراً از سوی دولت برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شده است. سردار طلائی نیک، معاون محترم برنامهریزی و امور مجلس و سخنگوی وزارت دفاع، در این خصوص ابراز داشتهاند: «این لایحه با موافقت و نظارت ستاد کل نیروهای مسلح تنظیم شده است و انتظار میرود در خصوص این لایحه بدون مطالعه و بررسی دقیق محتوای آن، بهطور شتابزده قضاوت و اظهارنظر نشود».
حسین شریعتمداری، نماینده رهبر معظم انقلاب در موسسه کیهان، این لایحه را خواسته دشمنان معرفی کرد که موجب خلع سلاح ایران اسلامی در مقابل حملات وحشیانه دشمن خواهد شد. وی درباره این لایحه افزود: «نیم نگاهی به نام لایحه، حتی بدون مراجعه به متن و محتوای آن، این احتمال را قوت میبخشد که پای فریب در میان باشد و ناخواسته در میدانی قدم بگذاریم که مختصات آن را دشمنان بیرونی نظام ترسیم کرده باشند...؛ اولین پرسش این است که دولت محترم با کدام انگیزه و بر اساس کدام ضرورت، لایحه را تهیه و برای تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است؟! این در حالی است که بیش از دو دهه از چالش هستهای کشورمان با دشمنان بیرونی میگذرد و علیرغم تأکید چندباره آژانس بینالمللی انرژی اتمی بر صلحآمیز بودن فعالیت هستهای ایران و اعلام حرام بودن استفاده از سلاح هستهای توسط رهبر معظم انقلاب، هنوز پرونده هستهای کشورمان در پیچوخمهای ساختگی و مصنوعی دشمنان قرار دارد...
نگاهی به جنایات وحشیانه آمریکا و رژیم صهیونیستی بیندازید! فقط به عنوان یک نمونه، دهها هزار تُن بمب بر سر مردم مظلوم غزه ریختهاند - دهها هزار تُن! - حالا، قرار است همین جرثومههای فساد و جنایت و نسلکشی درباره سلاحهای متعارف ما تصمیم بگیرند! نگرانکننده نیست؟! باور بفرمائید که هست!»
وبگاه انتخاب؛ بدتر از بیبیسی و اینترنشنال!
کانال رحامدیا، درباره نحوه خبررسانی وبگاه انتخاب پیرامون میزان بودجه موسسه آموزششی پژوهشی امام خمینی (ره) نوشت: «بودجه دانشگاه شریف که ۲۰ برابر بودجه موسسه امام خمینی است را به تومان مینویسد تا کم نشان دهد و بودجه موسسه امام را به ریال مینویسد تا زیاد نشان دهد و اینگونه با فریب و دروغ، مخاطب را سرکار میگذارد. انتخاب با همه کثافتکاریها چون به بعضیها در قدرت متصل است، باید پابرجا بماند و بدتر از بیبیسی و اینترنشنال لجن بزند به سر تا پای نظام.»
مقایسه عجیب یوسف پزشکیان فرزند رئیس جمهور
یوسف پزشکیان، فرزند رئیسجمهور، تابعیت آمریکایی را با ایرانی بودن سلمان فارسی مقایسه کرد! و نوشت: «...اگر این اندیشه در زمان پیامبر حاکم بود، سلمان فارسی مسئولیتی در حکومت اسلامی نمیگرفت و اگر در اوایل انقلاب حاکم میشد، شهید چمران وزیر نمیشد. نتیجه همه دعواها این میشود که هر روز عدهای را از قطار انقلاب پیاده کنیم و هرکسی را با چوبی برانیم. ما مدعیان ولایت، شعار جذب حداکثری رهبری را با دفع حداکثری لبیک میگوییم.»
درباره اظهارنظر یوسف پزشکیان گفتنی است که سلمان فارسی به پیامبر ایمان آورد و وفاداریاش را هم در طول زمان اثبات کرد. این چه ربطی به داشتن تابعیت آمریکایی دارد؛ رژیمی که تابعیت آن مستلزم پذیرش تعهد جنگیدن زیر پرچم آمریکا با دشمنان آمریکاست.
رئیس سازمان تبلیغات: از توضیح سخنگوی دستگاه قضا قانع نشدم
حجت الاسلام و المسلمین قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، در واکنش به حکم پرونده چای دبش ضمن یادداشتی ابراز داشت: «از توضیح سخنگوی دستگاه قضا قانع نشدم» و در این رابطه افزود: «هرچند که میدانم مبنای قانون، قانع شدنِ بنده و امثال بنده نیست؛ اما بهشخصه از توضیحات برادر عزیزم سخنگوی محترم دستگاه قضاء قانع نشدم! دغدغه و نگرانیِ بیشتری هم پیدا کردم خصوصاً که آبروها خدشهدار شد و افکار عمومی، بین «فساد» و «ترک فعل» فاصله و تفاوتی قائل نشد. واللَّهُ عَلیمٌ بِذاتِ الصُّدُورِ»
از این کنوانسیون نامتعارف پرهیز کنید
محمدجواد اخوان، مدیرمسئول روزنامه جوان، درباره پیوستن ایران به کنوانسیون «ممنوعیت یا محدودیت کاربرد برخی سلاحهای متعارف» نوشت: «اخیراً دولت لایحه الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به معاهده (کنوانسیون) «ممنوعیت یا محدودیت کاربرد برخی سلاحهای متعارف» را با قید «دو فوریت» به مجلس فرستاده است. این کنوانسیون البته قدمتی بیش از ۴۰ سال دارد و موضوع آن پارهای از سلاحهای متعارف است که از نظر این کنوانسیون، آسیبزایی قابلتوجهی دارند. بهطور مشخص نگرانیهایی وجود دارد که برخی سلاحهای راهبردی همچون سلاحهای لیزری یا پهپادهای انتحاری بر اساس این کنوانسیون در ردیف سلاحهای ممنوعه قرار گیرند و پیوستن جمهوری اسلامی ایران به این معاهده موجب تحمیل شرایطی مغایر منافع ملی به ایران شود.»
هممیهن: کاش پزشکیان به جای زلنسکی با ترامپ ملاقات و میز مذاکره را ترک میکرد(!)
روزنامه هممیهن در یادداشتی عجیب که بوی خودآزاری به خاطر شیفتگی به مذاکره میدهد، نوشت:
«تصور کنید که پزشکیان برخلاف زلنسکی بیآنکه در جواب ترامپ کلامی به زبان بیاورد، استوار و مقتدرانه بلند شود و بعد از نگاهی عمیق و معنادار از جنس نگاه عاقل اندر سفیه به ترامپ، با صلابت و شجاعت میز مذاکره را ترک کند و از محل جلسه خارج شود و در اولین گفتگو با رسانهها اعلام کند که ترامپ شایسته حتی یک جواب کوتاه هم نبود و قضاوت درباره این دیدار را به مردم دنیا واگذار کند.»
نویسنده هممیهن توضیح نداده که اگر ترامپ فردی نامتعادل و متوهم و زورگو و مذاکرهناپذیر است، چه مرضی هست که حتماً با او دیدار داشته باشیم و توهین ببینیم و بعد نگاه عاقل اندر سفیه به وی بیندازیم و میز مذاکره را ترک کنیم؟!
عکس هفته
واکنش کمال شرف، هنرمند یمنی به پخش سریال معاویه از شبکه سعودی mbc