امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

گفته‌ها و نکته‌ها 1217

ضعف حکمرانی در فضای مجازی  
حجت الاسلام حمید رسایی، نماینده مجلس شورای اسلامی، در یادداشت کوتاهی به مقایسه مدیریت فضای مجازی در ایران و آمریکا پرداخت و در این رابطه نوشت: «درک و فهم مسئولین آمریکا از مسئله‌ی فضای مجازی، منطبق بر حکمرانی بدون تعارف است! تا جایی که اخیراً تصویب کرده‌اند: شبکه‌های اجتماعی خواهان فعالیت در آمریکا، باید الگوریتم‌ها و برنامه‌نویسی‌هایشان را در اختیار دولت آمریکا قرار دهند و اگر تایید شد، اجازه خواهند گرفت فعالیت کنند! این یک نوع حکمرانی‌ست. یک نوع حکمرانی دیگر فضای مجازی هم در ایران اتفاق می‌افتد که آقای فیروزآبادی، دبیر پیشین شورای عالی فضای مجازی این‌گونه از آن یاد می‌کند: همین‌که ما یک شبکه اجتماعی مثل واتس‌اپ را باز کرده‌ایم و یکی دیگر را باز نکرده‌ایم، این یعنی حکمرانی»!
 
جنگ با حجاب! 
کانال بیداری ملت، درباره سخنان اخیر الیاس حضرتی درباره فرایند سابق گزینش در کشور نوشت: «رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، رسماً به جنگ حجاب و چادر آمده است آنهم به بهانه گزینش! این روایت‌سازی دروغین از فرایندهای اداری و ساختاری گزینش در کشور برای کنار گذاشتن ارزش‌ها و هنجارهای دینی حاکم بر جامعه، دقیقاً همان جنگ نرم‌افزاری دشمنان است که توسط این جماعت حاکم بر امورات جامعه، در حال انجام است. دشمن ما همین‌جاست و جهاد نرم‌افزاری با همین جماعت است که در مغز و استخوان نظام نفوذ کرده‌اند و روایت دشمنان دین و انقلاب و کشور را پیاده‌سازی می‌کنند.
در مملکت ما اگر گزینش به وظایف خود خوب عمل می‌کرد که این آقای رفیق شهرام جزایری و دیگر متهمان امنیتی و فتنه‌گران که نباید در آن جایگاه‌های بالا مشغول به فعالیت می‌شدند. دستگاه‌های نظارتی نمی‌خواهند جلوی این رخنه و نفوذ دشمن را مسدود کنند؟»
 
زهی خیال باطل
حجت الاسلام محمد کرباسی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر قم، درباره حضور ظریف در رسانه ملی آن هم در شام تشییع سیدالشهدای مقاومت نوشت: «این حضور، کج سلیقگی مدیران سیما نیست؛ بلکه اقدامی طراحی شده بود تا تشییع خیره کننده سید را که نقطه اوج بهره‌برداری رسانه‌ای جبهه مقاومت است، به حاشیه ببرند که البته کور خوانده‌اند؛ بیچارگان تصور کرده‌اند می‌توانند حرارت خون شهید را کم کنند!
مگر تلاش نکردند با دوگانه کذایی میدان و دیپلماسی، حاج قاسم و جبهه مقاومت را تخریب کنند؛ اما زهی خیال باطل. حاج قاسم و مقاومت همچنان زنده است؛ و چه زیبا فرمود: فَاَمَّا الزَّبَدُ فَیَذهَبُ جُفآء؛ اگر از وادادگان و بیگانه‌پرستان قبل از شما خوشنامی ماند، از شما نیز می‌ماند ای کف‌های روی آب!
راستی! مدیر انقلابی، جناب آقای جبلی! مومن دوبار از یک سوراخ گزیده نمی‌شود. چنین اتفاقات تلخ در رسانه ملی مسبوق به سابقه است. مردم از شما انتظار دارند محکم و انقلابی جلوی عوامل نفوذی در نهاد رسانه بایستید و حریم رسانه را از لوث آنان تطهیر کنید!»
 
نتیجه دستکاری افکار عمومی
  حجت الاسلام احمدحسین شریفی درباره نقش ویژه خواص در جهت‌دهی به افکار عمومی نوشت: دشمنان تلاش کرده و می‌کنند تا از راه نفوذ و از راه آلوده کردن ذهن و ضمیر «خواص»، افکار عمومی را «دستکاری» کنند.
«خواص جلّال» و «حرام‌خوار» آرام آرام حساسیت‌های خود را نسبت به اصول اسلامی و اصالت‌های انقلابی از دست داده، ناخودآگاه، دچار نوعی «دیاثت سیاسی» و «بی‌غیرتی فرهنگی» و «قانون‌گریزی مصلحت‌اندیشانه» می‌شوند.
عامه مردم نیز با مشاهده بی‌عملی و بهانه‌جویی و ملاحظه‌کاری و مصلحت‌سنجی و دنیاطلبی خواص، نسبت به درستی ارزش‌های جامعه دچار تردید می‌شوند. نتیجه تردید، فروپاشیِ ابهت و اقتدار نظام اسلامی و اصالت‌های انقلابی در ذهن و ضمیر عامه مردم است! 
و نتیجه تردید و دودلی آن است که آرام آرام زمینه‌های اقدامات سخت دشمن هم فراهم می‌شود. 
تجربه سوریه پیش چشم ماست. همگان دیدیم که دولت سوریه علی‌رغم داشتن ارتشی ۵۰۰ هزار نفره و هزاران موشک بالستیک و صدها هواپیمای جنگی و هزاران تانک رزمی و... نتوانست به مدت دو هفته در برابر یک نیروی شورشی ۲۰ هزار نفره دوام بیاورد! زیرا، دشمن بیش از یک دهه مشغول دستکاری افکار عمومی بود و توانسته بود ذهنیت بخش وسیعی از جامعه را نسبت به دولت بشار اسد تغییر دهد. بعد از موفقیت در جنگ نرم بود که با یک جنگ سخت چند روزه، توانست دولت بشار اسد را سرنگون کند. این است نقش «دستکاری افکار عمومی» در جنگ نرم! و حضرت ولایت چه اخطار مهم و تکان‌دهنده‌ای دادند: «اگر در دفاع نرم‌افزاری مشکل داشته باشیم، مشکل را ابزارهای سخت‌افزاری برطرف نمی‌کنند.» 
 
حمله رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت به استقلال مجلس
الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، در واکنش به وصول استیضاح همتی، گفته است که این اقدام مجلس، اقدام مناسب و عاقلانه‌ای نیست!
این تعیین تکلیف حضرتی برای خانه ملت در حالی است که اساساً انجام استیضاح حق قانونی و بدیهی نمایندگان در چارچوب مطالبه از دولت و حمایت از مردم است. نمایندگان این حق را دارند که نسبت به عمل به وظایف ذاتی خود و دفاع از مطالبات مردم اقدام کنند. 
برخلاف روحیات اصلاح‌طلبان، جمهوری اسلامی ایران نظام دیکتاتورمآبی نیست که دولت بخواهد برای مجلس نسخه بپیچد و اقدام قانونی نمایندگان را غیرعاقلانه بخواند.
الیاس حضرتی، التهابات اخیر بازار ارز را هم نه ناشی از بی‌تدبیری‌های همتی، که از چشم نمایندگانی دیده است که به دنبال استیضاح وزیر بی‌کفایت دولت پزشکیان هستند! 
او همچنین بخش دیگری از تقصیرها را متوجه افرادی دانسته است که اخیراً شایعه اخراج رئیس بانک مرکزی را مطرح کرده‌اند. شاید رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت اطلاع ندارد؛ اما باید یادآور شد که اتفاقاً رسانه‌ای که اخیراً موضوع اخراج فرزین از بانک مرکزی را مطرح کرد، روزنامه اعتماد، ارگان رسانه‌ای تحت امر او بوده است.
 
جناب آقایان قالیباف و محسنی اژه‌ای، رئیس جمهور درباره شما صحبت می‌کند!
حجت الاسلام حمید رسایی، درباره سخنان پزشکیان مبنی بر نقش آقایان قالیباف و محسنی اژه‌ای در گران شدن دلار نوشت: «ادعای آقای پزشکیان درست است. او در مجلس هم این جملات را گفت.
جناب آقایان قالیباف و محسنی اژه‌ای!
رئیس جمهور درباره شما صحبت می‌کند. آقای پزشکیان شما را شریک آقای همتی در افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی می‌داند. شاید شما خودتان را به حواس‌پرتی بزنید؛ اما با این ادعای رئیس جمهور، شما در گران شدن دلار از حدود ۵۰ هزار تومان به ۹۰ هزار تومان نقش داشته‌اید و باید پاسخگو باشید. پزشکیان در حضور جناب آقای قالیباف هم به صراحت این ادعا را مطرح کرد و رئیس مجلس فقط نظاره‌گر بود. بنده با صدای بلند، نه یکبار که دوبار از آقای قالیباف خواستم تا درباره این ادعا توضیح دهد و آقای قالیباف ترجیح داد سکوت کند. اینکه رئیس قوه قضائیه به این ادعا پاسخ خواهد داد یا نه را نمی‌دانم؛ ولی اگر این ادعا درست باشد، این فقط پزشکیان نیست که مسبب وضع موجود است؛ بلکه رؤسای مجلس و قوه قضائیه هم باید به ملت پاسخ بدهند.»
 
عکس هفته
بوسه ای که جهان را مبهوت کرد