حجاب دیواریست که اگر فرو ریزد، همه چیز فرو خواهد ریخت
حقیقی
آسیبهای بیحجابی جلوی چشم همگان است و حجاب در واقع پیشانی و لوگوی حکومت و جامعه اسلامی و سر فصل حیات طیبه است. موضوعی که متاسفانه برخی حوزویها و دانشگاهیان ما از قرار به آن حساسیتی نشان نمیدهند. سهلانگاری و بیتوجهی به رعایت حجاب و عفاف در جامعه اسلامی، کلید باز کردن درب کابارهها، سواحل مشترک، قمارخانهها، سالنهای مد و فشن، سینمای مستهجن و برهنگی در استخدام تجارت خواهد بود. مقایسه بیحجابی با ربا و رشوه، قیاس معالفارق است. حجاب همان دیواریست که اگر فرو ریزد، همه چیز فرو خواهد ریخت...
دشمن، اهمیت حجاب را خوب درک کرده است، کاخ سفید میلیونها دلار دستمزد به امثال مصی علینژاد میدهد تا پروسه کشف حجاب را به سرانجام برساند، واقعاً چرا؟ و حضرت آقا هم فرمودند که "این همان دیواری است که اگر فرو ریزد، فتح بقیه جاها آسان میشود" (تلویحی).
کشف حجاب و به دنبال آن تضعیف فرهنگ عفاف، شاهکلید نفوذ فرهنگ ضد دینی است.
به همین دلیل عفاف نباید در هیچ کجا وجه المعامله قرار بگیرد و در قبال اقتصاد و معیشت به گروگان گرفته شود.
آیا در شعب ابیطالب، پیامبر (صلی الله علیه وآله وسلم) مردم را به دلیل ضعف مفرط و گرسنگی شدید، از نماز خواندن و یا رعایت بقیه احکام دینی معاف کردند؟
اسلام در اجرای احکام، اولویتبندی قرار نداده است و اجرای یک حکم را مشروط به اجرای بقیه احکام نکرده است. هیچ جای دین نیامده که اگر خمس و زکات مالتان را ندادهاید، باید نماز خواندن را هم تعطیل کنید. یا اگر در ریشهکنی دزدی، و یا رشوه، و یا شرب خمر به طور کامل موفق نیستید، پس بقیه احکام را هم فعلاً تا اطلاع ثانوی لغو کنید!
حجاب و عفاف، اولین قطعه سازه نظام اسلامی است؛ ولی بانکداری بدون ربا، اولین قطعه این سازه نیست، هرچند ممکن است قویترین قطعه باشد.
در سازههای دومینویی اولین قطعه هرچند هم ظاهراً کوچک باشد؛ ولی کلید ریزش و فروپاشی کل سازه است و حجاب همان اولین قطعه سازه حکومت دینی است.
و این را کاخ سفید ۴۰ سال است فهمیده است و برایش هزینه میکند؛ ولی برخی حوزویهای صورتی و دانشگاهیان ما هنوز در پی استدلال و مجادله بر سر آن هستند...!
جناب اژهای مردم ناراحتند!
کانال خبر فوری سراسری نوشت:
جناب آقای اژهای دستان من آماده دستبند شما.
اما مردم معتقدند به هر طرف که نگاه میکنند، کمکاری و ترک فعل دستگاه قضایی و دادستانی به عنوان مدعیالعموم باعث بسیاری از احساس بیعدالتیها و نارضایتیهاست.
اگر دیجیکالا و طاقچه و ازکی و... را درس عبرت سایرین میکردید، امروز شاهد چنین جسارتی از فیلیمو نبودیم!
اگر زنگنه را به دلیل خسارتهایی که به واسطه قراردادهایی مثل کرسنت بر ملت ایران تحمیل کرد، محاکمه میکردید!
اگر ظریف را به واسطه خسارتش به ملت ایران بهخاطر تحمیل برجام محتوی سازوکار ماشه، محاکمه میکردید!
اگر همتی را به خاطر ارائه اطلاعات محرمانه مالی به صندوق بینالمللی پول محاکمه میکردید!
اگر اگر اگر... مردم به اجرای عدالت در نظام اسلامی خوشبینتر میبودند. مردم شما را منصوب رهبری میدانند، بیپرده بگویم کوتاهیهای شما به پای رهبری نوشته میشود. اهل مناظره نیستم؛ اما حاضرم با شما در این خصوص مناظره هم داشته باشم.
جناب اژهای در صداقت شما شکی نیست؛ اما مصلحتاندیشیهای شما مانع از تحقق عدالت از نگاه مردم شده است. جناب اژهای! مردم ناراحتند.
توهم اقتدار دشمن؛ نتیجه جنگ رسانهای
حسین جلالی
اخیراً برخی افراد مذبذب و واداده در فضای مجازی، آیههای شیطانی یأس و نومیدی قرائت نموده و میگویند سوریه از دست رفت، لبنان هم دیگر نداریم، یمن هم تحت فشار آمریکاست و عراق هم از ما جدا شده و دیگر با ما نیست. از این مقدمات غلط نتیجه گرفتند که چارهای جز مذاکره با آمریکا و برقراری ارتباط و کنار آمدن با آمریکا نیست!
افراد حقیری که اعلام کردند ما میدان را قبول نداریم و راهمان اقتصاد قوی است. با عینک بدبینی، همه چیز را کوچک و سیاه دیده و اقتدار میدان را نمیبینند.
امروز حقیقتاً میدان تعیین کننده است و دشمن در میدان مستأصل و ضعیف شده و مقاومت لحظه به لحظه مستحکمتر و قویتر گشته است. چند دلیل برای اثبات این مطلب:
1. مرگ بر اسرائیل و آرزوی نابودی صهیونیسم در جهان طنین انداز شده و خروش ملتها حتی در قلب آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه و سایر کشورها بیداد میکند. ما تاکنون شاهد چنین اجماعی بر هیچ مسألهای نبودهایم.
2. مسأله آزادی فلسطین و تشکیل کشور مستقل، در صدر مسائل جهان و مطالبات عمومی دنیا قرار گرفته است.
3. برای اولینبار دادگاه بینالمللی لاهه، نخست وزیر و وزیر جنگ اسرائیل را جنایتکار جنگی خوانده و همه کشورها حتی کشورهای غربی را ملزم به دستگیری آنها کرده است.
4. همه مجامع بینالمللی و حقوق بشری اعم از سازمان ملل، شورای امنیت، حقوق بشر، سازمانهای دفاع از حقوق زنان، کودک و ... اسرائیل را غاصب، تجاوزگر و وحشی خواندند که تمام پروتکلهای جهانی و جنگی را زیر پا گذاشته است.
5. اثبات ناکارآمدی سازمانها و مجامع زنگ زده و بیخاصیتی که سالیان سال با عناوین حقوق بشری و امنیت جهانی، ابزار دست مستکبرین شده بودند. مقاومت، تار و پود آنها را به هم ریخت و ثابت کرد باید برای دفاع از حقوق ملتها در تمدن جدید، طرحی نو درانداخت.
6. از بین رفتن آبروی کشورهای غربی خصوصاً آمریکا که تا لحظه آخر به رژیم کودککش اسرائیل، سلاح و دلار دادند و ذرهای آبرو برای خود نگذاشتند و در جهان بی آبرو شدند.
7. قدرتنمایی مقاومت و جهانی شدن مقاومت بهگونهای که فلسطینیها به جای سنگ پرانی، اسرائیل را موشک باران کردند و یمنیها در دریای سرخ، عرب، مدیترانه و خلیج عدن، ناوهای آمریکا را درهم شکستند و آنها را فراری دادند و از دو هزار کیلومتری، موشک فراصوت به وزارت دفاع اسرائیل شلیک نمودند. مقاومت آنچنان قوی شد که چهارمین ارتش دنیا یعنی اسرائیل در ١۵ ماه نتوانست به اهداف خود اعم از نابودی حماس، آزادی گروگانها، کوچ اجباری مردم و الحاق غزه به اسرائیل دست یابد و از غزه در قفس، شکست خوردند.
در این شرایط باید گفت هیمنه ارتش کودککش اسرائیل فرو ریخته است و سقوط دولت رو به زوال اسرائیل را به زودی شاهد خواهیم بود. افول آمریکا نیز قطعی است و قدرت از غرب عالم به شرق عالم منتقل خواهد شد.
قدرت آینده، قدرتی است که بر ذهنها، و دلها بر پایه فطرت، انسانیت و حقیقت، شکل میگیرد. قدرت آینده، قدرت ایدئولوژی برتر است و آن انقلاب اسلامی ایران که توحیدی و انسانی با مقیاس جهانی و متناسب با تمدن نوین اسلامی و نظم جدید جهانی است.
دنیا دنبال اقتصاد زر و زور است؛ اما جمهوری اسلامی درصدد فرهنگ برتر و انسانیت والاست که بحمدالله به کمک مقاومت در منطقه، غرب آسیا و جهان در حال تحقق است.
معطل یک سگ امریکایی!
چند وقت قبل، آقای «محمود عثمان»، نماینده سنی کرد عراقی پیش من آمد. نماینده مجلس و شخصیت بارز سیاسی عراقی هست. تعریف میکرد: «یکبار به منطقه خضرای بغداد (تحت حفاظت آمریکا) رفتم. کارت نمایندگیام را نشان دادم تا رد شوم. گفتند: باید بازرسی شوید. گفتم: خب بازرسی کنید. گفتند: الان نمیتوانیم؛ باید یک سگ شما را بازرسی کند که آن هم الان خواب است! گفتم: خب بیدارش کنید. گفتند: الان نمیشود؛ باید منتظر باشید تا یک افسر آمریکایی بیاید این سگ را بیدار کند!»
اینها قصه نیست. مربوط به دوره قاجار هم نیست. مربوط به همین دوره کنونی ماست. در همین کشور عراق، همسایه خودمان است؛ عراقی که بر اثر جنگِ آمریکا، تاکنون یک میلیون آدم کشته شده است.
حالا یک عده میگویند: شعار «مرگ بر آمریکا» نه!
اسم این را چیزی جز مزدوری میتوان گذاشت؟!
روایت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کتاب «برادر قاسم»
مشکلات اقتصادی را گردن آخوندها نیندازید
دکتر حسین راغفر، استاد اقتصاد دانشگاه:
بخش قابل توجه مشکلات اقتصادی کشور به خاطر عملکرد اقتصاددانان و مدیران نئولیبرال است؛ مدام این مسائل را گردن روحانیون و آخوندها نیندازید!
سال ۷۲ قیمت ارز به یکباره سه برابر شد، همان موقع رئیس بانک مرکزی وقت به من گفت ما دلار را گران کردیم که صادرات، تولید و درآمدهای ارزی بیشتر شود؛ به نظر شما صادرات و تولید افزایش یافت؟!
عکس هفته
بدون شرح...