امام حسین علیه‌السلام:  بخشنده‌ترین مردم کسی است که به آنکه امید ندارد و درخواست یاری نکرده، کمک کند و ببخشد. (کشف الغمه، ج ۲، ص۳۰) 

گفته‌ها و نکته‌ها 1207

از زبان یک زن آمریکایی؛
فلسفه حجاب  اسلامی در یک داستان کوتاه  
یک خانم نویسنده آمریکایی از سفری که به مصر داشت خاطراتی نوشت به این شرح:
در داخل اتوبوس داخل شهری در مصر نشسته بودم. دیدم جوان مصری وارد شد، ایستاد و میله اتوبوس رو گرفت. بعد از چند دقیقه دیدم توجهش به دختری که نشسته بود جلب شد.
دقت که کردم دیدم دخترک طوری نشسته که بین جورابش و پاچه شلوارش فاصله افتاده و اون پسر جوان به همون چند سانتی که عریان بود داشت با دقت و حالتی خاص نگاه می‌کرد.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا حسرت خوردم که چرا هیچ‌وقت شوهرم به من همچین توجهی نداره.
همونجا به ذهنم رجوع و گذشته رو مرور کردم.
این خانم در ادامه میگه:
 در بین مرور گذشته‌ام متوجه شدم در جامعه غربی مثل کشور من، وقتی یک مردی مثل شوهر من که از منزل بیرون میره تا وقتی که میخواد برگرده، ناخواسته با صدها زن بدون حجاب و پوشش مواجهه داره و ناخواسته در ذهنش من رو با این صدها زن مقایسه میکنه و طبیعتاً اونی که در این مقایسه شکست میخوره من هستم؛ چون قطعاً توان رقابت با صدها زن رو ندارم.
در ادامه میگه: در جوامع غربی وقتی یکی مثل شوهر من از سرکار به خونه برمیگرده، این‌قدر با زن‌های مختلف و بزک کرده با پوشش نامناسب غربی صحبت کرده که وقتی به من میرسه دیگه میل و علاقه‌ای برای صحبت با من براش نمیمونه؛ چون اشباعه.
 مثل کسی که از صبح به غذاهای مختلف ناخنک بزنه، وقتی ظهر شد، دیگه میلی برای غذای اصلی نداره.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا بود که به فلسفه حجاب در اسلام پی بردم و فهمیدم چرا در اسلام گفته شده خداوند حجاب رو برای تحکیم بنیان خانواده‌ها مقرر کرده.
(در اینجا باید به هموطنان عزیزی که در دام بی‌غیرتی و بی‌عفتی افتاده‌اند، گفت: از این ماجرا درس عبرت بگیرید. بدانید از بی‌حجابی و عریانی نه تنها زنان سودی نمی‌برند؛ بلکه مردان هم متضرر خواهند شد. تنها چیزی که برایشان می‌ماند شهوت زودگذر خواهد بود که همان هم قطعاً دامنگیر آنان خواهد شد. دیگر نه عشقی وجود خواهد داشت، نه فرزند، نه خانواده، نه امنیت نه شرف و... عزیزان، به خود بیاییم. خداوند هیچ‌وقت بدی ما را نمی‌خواهد. حکم حجاب، یعنی حکم سعادت دنیا و آخرت بشریت...)
 
پزشکیان در بحران تصمیم سازان!    
ضمن عذرخواهی از جامعه پزشکان، میخوام یک مثال بزنم. فرض کنید بیماری به پزشک مراجعه میکنه و پزشک با دیدن مدارک بیمار به صورت اغراق‌آمیز شروع کنه از وضعیت وخیم بیماری اون فرد صحبت کردن!
 در اون لحظه بیمار بیچاره تنها کاری که میتونه انجام بده و به عقلش میرسه، اعتماد کردن و سپردن خودش به پزشک و استفاده از تمام دستورالعمل‌هایی هست که درست یا نادرست اون پزشک براش تجویز میکنه!
حتی میتونه بیمار رو وادار کنه برای تسریع روند درمان در همون لحظه اقدام به بستری شدن و عمل جراحی کنه!
 نئولیبرال‌ها هم به همین شکل عمل میکنن!
اساس کار و سیاست نئولیبرال‌ها هم بر القاء بحران به مدیران تصمیم‌گیر و مردم جامعه‌ست!
این افراد با القاء بحران‌هایی مثل ناترازی‌ها و کسری‌ها و کمبودها و مسائلی از این دست، مسئولین و مردم رو ابتدا در شوک قرار میدن و وقتی کاملاً ترس رو بر اونها غالب کردن، حالا شروع میکنن به ارائه و تحمیل نسخه‌های خانمان‌سوز و دولت افکنی مثل گران‌سازی، جهانی‌سازی، خصوصی‌سازی و...
شک نکنید این صحبت‌های جناب پزشکیان ناشی از شوک و ترسی هست که اطرافیان نئولیبرالش به ایشون القاء کردن که نهایتاً منجر به این خواهد شد که جناب رئیس جمهور تصمیماتی بگیرند که بر مشکلات اقتصادی کشور و مردم خواهد افزود!
تنها برندگان این جریان کثیف، نئولیبرال‌ها و جریان سرمایه‌داری خواهد بود.
 
غرب‌گرایان به جنگ با خدا آمده‌اند؟!    
بابایی
اتفاق عجیبی در حال رقم‌خوردن است! غرب‌گرایانی که در کارنامه‌ی خودشان برنامه‌ریزی و اجرای اغتشاشات متعددی همچون فتنه‌های سال‌های ۷۸، ۸۸، ۹۶، ۹۸ و ۱۴۰۱ را دارند، اخیراً یک‌صدا قائل شده‌اند، اجرای قانون «عفاف و حجاب» باعث هرج‌ومرج اجتماعی خواهد شد! جلّ الخالق!
یعنی می‌توان باور کرد که پدران آشوب و مادران اغتشاش، نمی‌خواهند این فتنه و درگیری جدید را به فرزندی قبول کنند؟!
پس ماجرا چیست؟
۱) باقی‌ماندن وضعیت پوشش در حالت معلق فعلی، از نگاه آنان همان پاشنه آشیل نظام است تا هرزمان اراده کنند، به‌واسطه‌ی آن بتوانند از حکومت اسلامی باج بگیرند!
۲) پروژه‌ی «ززآ» با میلیاردها هزینه‌ی خارجی و داخلی هنوز به سرانجام خودش نرسیده است؛ سرانجامی که امروزه در قامت کریه‌المنظر «انقلاب جنسی» در دنیا دیده می‌شود! نشان به آن نشان که نتانیاهوی کودک‌کش به‌عنوان یکی از پیمانکاران اصلی این پروژه در حالی که با بحران موجودیت خودش و رژیم جعلی‌اش دست‌وپنجه نرم می‌کند؛ اما تاکنون دوبار با ملت ایران با اسم رمز «ززآ» سخن گفته است!
۳) فراگیری ویروس برهنگی در کشور، یقیناً بر دوقطبی‌های اجتماعی بین طرفداران متین پوشش و بین هواداران نانجیب برهنگی خواهد افزود که به مراتب اثرش از فتنه‌ی چندروزه‌ی اجرای قانون «عفاف و حجاب» بیشتر است!
۴) آشوب‌های این‌گونه، نیاز به پشتیبانی‌های کلان پیمانکاران اصلی دارد، در حالی که این روزها رژیم صهیونیستی درگیر جنگ وجودی است و آمریکا هم در حال دوره‌ی انتقال قدرت! لذا فعلاً باید صبر کنند!
۵) در نگاه غرب‌گرایان، زیان بدبین کردن ده‌ها میلیون ایرانی مؤمن و معتقد، به ارکان نظام و قوای سه‌گانه خصوصاً مجلس و قوه‌ی قضاییه به‌خاطر به‌تعویق‌افتادن قانون اسلامی و انسانی «عفاف و حجاب»، به مراتب بیشتر از آشوب‌های احتمالی اجرای این قانون است!
۶) از همه‌ی آنچه گفته شد مهم‌تر، ناامید کردن «هسته‌ی سخت انقلاب اسلامی» از اجرای قوانین اسلامی و انقلابی در دوره‌ی حاکمیت «جمهوری اسلامی» است و این یعنی عدم حضور یا حضور کم‌رنگ میلیون‌ها «بسیجی دلداده‌ی انقلاب» در فتنه‌های احتمالی آینده است! همان حضوری که بارها و بارها غرب‌گرایان را در رسیدن به اهداف شومشان ناکام گذاشته است! 
چه باید کرد؟
۱) تا زمانی که قانون مترقی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر البته با شرایطش وجود دارد، چه جای ناامیدی و نگرانی است؟! احدی نباید از این سیاسی‌کاری‌ها دل‌نگران باشد. هرکداممان از اقوام و دوستانمان شروع کنیم؛ یقیناً نتیجه‌اش را به‌سرعت خواهیم دید.
۲) تبلیغات پرحجم حقیقی و مجازی جهت معرفی بخش‌های مختلف قانون «عفاف و حجاب» خصوصاً توسط نمایندگان مجلس و نخبگان اجتماعی و اهالی رسانه، قطعاً روی بخش عمده‌ای از بانوان که پوشش مناسبی ندارند و بانوانی که درصدد پیوستن به این حرام سیاسی اجتماعی هستند، موثر خواهد بود.
۳) مطالبه‌ی فراگیر از ارگان‌ها و مجموعه‌های فرهنگی برای پاسخ به سه سؤال:
- تاکنون برای اجرای این قانون الهی چه کرده‌اید؟
- برنامه‌های سلبی و ایجابی‌تان در آینده چیست؟
- علت واکنش‌های کم‌اثرتان نسبت به فراگیری این حرام سیاسی و شرعی چیست؟
۴) تبیین فوری وضع موجود برای جوانان مؤمن انقلابی توسط دلسوزان آبرومند حوزوی و دانشگاهی و مدیران مخلصی که کماکان دل در گرو «انقلاب خمینی» دارند و خودشان را سرباز «امام خامنه‌ای» می‌دانند.
۵) مطالبه‌ی نخبگانی و روشمند از دولت و مجلس و قوه‌ی قضائیه برای انجام قوانین قبلی در عرصه‌ی عفاف و حجاب و زمینه‌سازی عاجل برای اجرای قانون فعلی!
نکته‌ی پایانی خطاب به بسیاری از مدیران «حرم جمهوری اسلامی» که جامانده‌ی دوران دفاع مقدس‌اند: آیا شما وصیت‌نامه‌ی شهیدی را پیدا می‌کنید که در مورد حجاب سفارش نکرده باشد؟!
مبادا در دنیا و آخرت شرمنده‌ی رفقای شهیدتان شوید!
 
عکس هفته
سکوت تحریرالشام در برابر تجاوز اسرائیل به سوریه