امام حسین علیه‌السلام: بهترین نوع صله‌رحم آن است که از کسی که قطع رحم کرده و با تو رفت و آمد نمی‌کند، دیدار و صله‌رحم کنی. کشف الغمه، ج ۲، ص ۲۹ 

گفته‌ها و نکته‌ها 1124

نکته جالب شهید مطهری در مورد تفکیک جنسیتی 
" اگر دختران در اجتماعات عمومی لباس ساده بپوشند، کفش ساده به پا کنند، با چادر یا با پالتو و روسری کامل به مدرسه و دانشگاه بروند، آیا در چنین شرایطی بهتر درس میخوانند یا با وضعی که مشاهده میکنیم؟ اصولًا اگر التذاذهای جنسی و منظورهای شهوانی در کار نیست چه اصراری است که بیرون رفتن زن به این شکل باشد؟ چرا اصرار می ورزند که دبیرستانهای مختلط به وجود آورند؟
من شنیده ام در پاکستان معمول بوده است- نمیدانم الآن هم معمول هست یا نه- که در کلاسهای دانشگاه بخش پسران و دختران به وسیله پردهای از یکدیگر #جدا باشد و فقط استادی که پشت تریبون قرار میگیرد مشرف بر هر دو باشد. آیا بدین طریق درس خواندن چه اشکالی دارد؟ "
مجموعه آثار شهید مطهری، ج19، ص453 و 454
 
بسیجی یعنی غیرت   
داود مهدوی زادگان نوشت: براندازها می‌گویند شهید حمیدرضا الداغی بسیجی نبود. اما مگر بسیجی چیست و کیست که نتوان الداغی را بسیجی نامید؟ او با غیرت بود و همین یک خصلت، برای بسیجی بودن کافی است. چون بسیج یعنی غیرت، یعنی ناموس، یعنی جوانمردی و شجاعت، یعنی امنیت. بسیج از دل همین معانی قدسی پدید آمد و بالیدن گرفت. 
روزگاری نه چندان دور، شروری زورگو و متجاوز بر این آب‌وخاک طمع ورزید و چشمان ناپاکش را بر جان و مال و ناموس میهن عزیزمان ایران باز نمود و یورش برد و تعرض کرد. به خیال اینکه مملکت بی‌صاحب است و جوانان با غیرت ندارد. ولی خوابش با فرمان عمومی آن عالم ربانی که درود و رحمت خدا بر او باد، پریشان شد. از هر گوشه این مرزوبوم، جوانان با غیرت به سوی دشمن متجاوز هجوم آوردند و در این راه چه جان‌نثاری‌ها و جان بازی‌ها که نکردند. جهان از این همه غیرت جوان ایرانی، مات و مبهوت مانده بود. اکنون هم مبهوت است. 
شهید الداغی امتداد همان غیرت جوانان بسیجی دفاع مقدس است. هیچ مرز و تمایزی میان آن غیرت و این غیرت نیست. اگرچه یکی در مرزها برابر دشمن متجاوز رخ می‌نماید و یکی در شهر برابر اشرار خیابانی. غیرت، همان نخ تسبیح همه جوانان بسیجی است. 
بنابراین، نام شهید الداغی به عنوان بسیجی با غیرت ایران‌زمین باقی خواهد ماند. جبهه برانداز هم باید فکری به حال خود کند که خون آن شهید، باطن بی‌غیرت آنان را بیش‌ازپیش آشکار ساخت.
 
تئوریزه کردن خشونت علیه روحانیت از سوی اصلاح‌طلبان 
به نظر می‌رسد که اصلاح‌طلبان در حال تئوریزه کردن این مسئله هستند که خشونت علیه روحانیت یک واکنش طبیعی است! این جریان می‌کوشد ضمن معنادهی به برخی خشونت‌های موجود، تاکید کند که یک شکاف در جامعه به وجود آمده است. این اقدام نه تنها همراهی با اقدامات تروریستی محسوب می‌شود؛ بلکه مقدمه خون‌شویی از قاتلان خیابانی نیز هست. "اجتماعی کردن خشونت" هدف اصلی طراحان این پروژه خطرناک است.
رسانه‌های اصلاح‌طلب، تکریم حمیدرضا الداغی و اقدام او از سوی مردم را نیز سانسور کردند، تا مبادا کسی ذهنش سمت شهادت الداغی برود!
تعرض به روحانیون هم (ترور آیت‌الله سلیمانی، حمله به دو طلبه در قم و زیر گرفتن روحانی دیگر در تهران) نه تنها مورد محکومیت این رسانه‌ها قرار نگرفت؛ بلکه حتی در مقام توجیه و یا تحریک بیشتر آن هم برآمدند.
مدعیان اصلاحات به‌ویژه طبقه روحانیون آن‌ها باید بدانند که حرکات زشت آن‌ها، نشست بر شاخ و از بن بریدن است؛ زیرا هر چند آن‌ها با ماشین‌های گران‌قیمت رفت‌وآمد می‌کنند و کنار خیابان برای اتوبوس و تاکسی نمی‌ایستند؛ ولی اگر این گونه خشونت‌ها باب شود، بالاخره دامن آن‌ها هم خواهد گرفت. 
 
حتی دوستان آمریکا هم  به کنار گذاشتن دلار روی آورده اند! 
کره جنوبی و اندونزی توافق کردند که از ارزهای خود در مبادلات مالی و تجارت، استفاده کنند. بانک های مرکزی این کشورها نیز توافق مشابهی را امضا کردند
در مقابل سلطه دلار، یوان ، ارزهای محلی و طلا همچنان به رشد خود ادامه می دهند.!
 
پوشش شما، به دیگران ربط دارد!
یک کار فرهنگی خوب از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد 
 
ادامه سریال خروج قطارها در آمریکا
این بار یک قطار در شهر وودسون، کانزاس از ریل خارج شد.
قابل‌توجه خود تحقیرهایی که فکر می‌کنند حوادث جاده‎ای فقط در ایران اتفاق می‌افتد!
 تنها در چهار ماه اخیر، بیش از ۴۰ حادثه ریلی در ۲۷ ایالت آمریکا رخ داده است!
 
«کاروشی» نتیجه اقتصاد منهای خدا    
"کاروشی" در زبان ژاپنی به معنای مرگ ناشی از کار زیاد است. این پدیده، علاوه بر ژاپن، در کره جنوبی و چین نیز شایع است.  
 «وزارت بهداشت، کار و رفاه ژاپن» تأیید کرده که کاروشی به دو شکل اتفاق میافتد: اولین حالت آن، مرگ ناشی از خستگی و بیماریهای قلبی ناشی از کار زیاد است. دومین مورد، خودکشیهایی است که دلیل اصلی آن، مشکلات روانی ناشی از کار و فعالیت بیش از حد میباشد. این احساس ناامنی و تنهایی و حذف خدا و اینکه تو باید تمام نگرانیات این باشد که خودت به تنهایی مشکلات اقتصادی‌ات را با تلاش حداکثری حل کنی، کشنده است.
 
تورم بالا در فرانسه   
نظرسنجی امسال از فرانسوی‌ها درباره تورم در کشور فرانسه:
آیا می‌توانید برای هر روز  غذای کافی تهیه کنید؟
پاسخ مردم فرانسه:
۷۴.۳درصد خیر۲۵.۷درصد بله 
البته این مطلب به معنای توجیه تورم بالا در ایران نیست؛ بلکه منظور این است که مراقب باشیم گول سیاه‌نمایی رسانه‌های غربی را نخوریم
وضع خود تحریم‌کنندگان ایران هم وخیم است!
 
  یکی هم اضافه هست  
️عالیه سادات مینویسد: در بحث ازدیاد  فرزند آوری ما با دو مشکل اساسی مواجه هستیم که مانع از فرزند آوری میشود‌
️مورد اول مشکلات اقتصادی و معیشتی است و مشکل دوم فرهنگ غلط  فرزند کمتر کافی است که بین خانواده‌ها جا افتاده است.
️حل مشکل دوم به مراتب سختر از مشکل اقتصادی است‌،چه را که زن خود را برای داشتن فرزندان زیاد وتربیت صحیح آنها ناتوان می‌بیند.گمان می‌کند او سلامتی و آمادگی روحی و جسمی لازم برای فرزندان زیاد را ندارد .در اینجا باید کار فرهنگی جدی صورت بگیرد.اطلاعات دقیق علمی از رابطه فرزند زیاد و سلامت بانوان ،مهارت تربیت فرزند زیاد درراختیار زن قرار بگیرد ،به جای ساخت فیلم هایی با الگوی تک فرزند و دو فرزند یا ساخت فیلم‌هایی مثل دردسر والدین و تقبیح فرزندان زیاد در سریال ،سریال‌هایی با شخصیت پردازی قدرتمند از والدین با فرزندان زیاد ساخته و ضمن الگو سازی به بانوان آموزش ودلگرمی داده شود .
 
قوانین پوشش سخت گیرانه مردان غربی 
باید بگویم در غرب قوانین سخت  پوشش برای مردان اجرا می‌گردد و برای زنان آزادی پوشش در نظر گرفته می‌شود.لذا در همین غرب برابر برای زن ومرد ،مردان پوشش های سخت تر ومتمدن تری نسبت به زنی که در رده های بالای اجتماعی است دارند .
حال این سوالی است که باید زنان کشف حجاب کرده از خود بپرسند،چرا مردان غربی  قوانین پوشش سخت خود را همیشه وهمه وقت رعایت می‌کنند اما به ما آزادی پوشش را دیکته می‌کنند؟
نکته دوم چقدر بستن یقه توسط مردان مذهبی ما  توسط سلبریتها در سریال های مختلف به مسخره ولودگی کشیده می‌شود اما همینها بستن یقه و کراوات غربی ها را نماد متمدن بودن میدانند ؟
(️عالیه سادات)
 
طرح  منتخب
«نه» بزرگ ملت به موج‌سواری منافقین جلاد