امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

کوتاه و گویا 1193

 با قدرت‌ترین شیطان! 
از همه شیاطین باقدرت‌تر، شیطانی است که موظف است اشخـاصی کـه می‌خواهنـد نماز شب بخوانند را وسوسه کند. این شیطان در وسوسه خیلی استاد است.
(آیت الله حق شناس ره)
 
 آیا سران فتنه از ابتدا نقشه براندازی داشتند؟
علامه محمدتقی مصباح یزدی پاسخ می‌دهند:
شما باور می‌کنید که این سران فتنه، مخصوصاً آن‌هایی که سوابق و مسئولیت‌های بزرگی در کشور داشته‌اند، این‌ها از اول بنا داشته‌اند که این نظام را براندازند؟! 
من باور نمی‌کنم. کم‌کم در اثر تضادها این‌گونه شده‌اند. البته در این‌ها یک ریشه‌ها و زمینه‌هایی هم وجود داشته؛ اما عمده عامل، توقعاتی است برای پست‌ها، مقام‌ها، پول‌ها، درآمدها و چیزهایی از این قبیل و آن لذت‌هایی که از پول حاصل می‌شود. 
وقتی جلوی‌شان گرفته شد و راه سد شد و دیدند این‌گونه نمی‌شود یا دیدند که این پول‌ها از دید آن‌ها در جیب رقیب‌ها رفت، می‌گویند: با این نمی‌شود ساخت و باید فکر جدیدی کرد و باید انقلاب جدیدی کرد. 
بعد هم برای آن تئوری فلسفی را می‌سازند که هر انقلابی هم عمری دارد، یک دوران جوانی و پیری دارد و بعدش هم می‌میرد. این انقلاب هم دیگر عمرش سرآمده و باید یک انقلاب جدیدی کرد. ما انقلابی هستیم، منتها این انقلاب دیگر کهنه شده و باید این را کنار گذاشت و انقلاب جدیدی کرد. تئوری‌سازی هم می‌کنند و تفسیر فلسفی و جامعه‌شناسی هم روی آن می‌گذارند.
 
بی‌نمازها از شفاعت محروم‌اند
یکی از آشنایان، خواب شهید سید احمد پلارک را دید. وقتی ازش تقاضای شفاعت کرد، شهید پلارک بهش گفت: من نمی‌توانم شما را شفاعت کنم... فقط وقتی می‌توانم شما را شفاعت کنم که نماز بخوانید و به آن توجه کنید، همچنین زبانتان را نگه دارید. در غیر این صورت هیچ کاری از من بر نمی‌آید...
(خاطره‌ای از شهید سید احمد پلارک)
 
جاسوس همین‌قدر می‌تونه ظاهرالصلاح باشه! حواستون به انتصابات دولت جدید باشه
کاربری با نام آدم نوشت: 
ایشون علیرضا اکبری هستن، سابقه ۷۰ ماه حضور در جبهه، معاون وزیر دفاع، مشاور دبیر شورای عالی امنیت ملی، رئیس مؤسسه مطالعات راهبردی، مشاور فرمانده نیروی دریایی، معاون حوزه امنیتی دفاعی وزارت دفاع و معاون روابط خارجی وزارت دفاع، عضو ارشد هیئت نظامی ایران در مذاکرات پایان جنگ (قطعنامه ۵۹۸) و بعد مشاور همراه هیئت مذاکرات هسته‌ای و... که در نهایت جاسوس انگلیس از آب دراومد که بخاطر دسترسی به بعضی دستگاه‌های حساس کشور و دسترسی به اطلاعات پراهمیت، یکی از مهم‌ترین عوامل سرویس جاسوسی انگلیس بود و سال ۱۴۰۱ اعدام شد. جاسوس همینقدر می‌تونه ظاهرالصلاح باشه!
جاسوس و مهره فاسد، شاخ و دُم نداره دوستان!... (با دشمن بیرونی خوب می‌جنگیم؛ اما با دشمن داخلی که تکمیل کننده سناریوی دشمن خارجی است، مدارا و تسامح بی‌جهت بخرج می‌دهیم...)
 
یک تجربه ی مشابه و درس عبرت برای ما 
برخی می‌گویند با بی‌حجابی برخورد قانونی نکنید. برای کشف حجاب، جرم‌انگاری نکنید. کار فرهنگی کنید. با بگیر و ببند، کار درست نمی‌شود.
کسی لازم بودن کار فرهنگی را انکار نمی‌کند؛ اما بیایید به یک تجربه مشابه در کانادا نگاهی بیندازیم. از زمانی که در ایالت بریتیش کلمبیای کانادا، از داشتن و مصرف مواد مخدر جرم‌زدایی شد، آمار اعتیاد به شدت افزایش داشته است. فقط در سال جاری میلادی در این ایالت،  ۲۰۰۰ نفر از مصرف بیش از اندازه مواد (اوردوز) مرده‌اند.
از زمانی که جاستین ترودو در ۲۰۱۵ سرکار آمده، تا حالا، آمار معتادان ۳۰۰ درصد رشد داشته. از زمانی که معتاد را به جای مجرم، یک بیمار تلقی کردند، مواد مخدر به عنوان دارو تلقی شده و توسط خیلی‌ها مصرف شده و به تدریج آنها را معتاد کرده است. کمبود و گرانی مسکن، باعث بی‌خانمانی و بی‌خانمانی باعث اعتیاد شده است و بالعکس اعتیاد، باعث بیکاری و سپس بی‌خانمانی شده است و این دو، مشدّد یکدیگرند و هر روز از یک‌جای شهر، یک کمپ جدید بی‌خانمان‌ها سر بر میاورد. اگر کشف حجاب یک جرم و یک عمل حرام شرعی و سیاسی شناخته نشود و صرفاً، یک آسیب اجتماعی در نظر گرفته شود که نیاز به کار فرهنگی و توصیه‌های غیرالزام‌آور و یا نهایت یک جریمه مختصر دارد، این قطعاً باعث گسترش این پدیده زشت خواهد شد.