امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

دستاوردهای انقلاب اسلامی (3)

کارآمدی نظام جمهوری اسلامی در آینه‌ی آمار

هرچند که مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، دستاوردهایی فرهنگی بوده است؛ لیکن عملکرد سال‌های پیشین نظام جمهوری اسلامی، حاکی از آن است که در حوزه‌های دیگر نیز موفقیت‌های چشمگیری برای ملت ایران به‌دست‌آمده است که در این جا به برخی از آن موارد اشاره می‌شود:
۱. هرچند که تولید و توزیع مواد مخدر در کشور همسایه‌ی ایران، افغانستان، از رقم بالایی برخوردار است و این امر، جوانان ایران را به‌شدت تهدید کرده و می‌کند؛ لیکن به‌قدری در این جهت نظام جمهوری اسلامی از خود حساسیت نشان داد که در سال ۱۳۸۲ از سوی سازمان بین‌المللی مبارزه با مواد مخدر، ایران به‌عنوان موفق‌ترین کشور در امر مبارزه با مواد مخدر معرفی گردید. این در حالی است که در زمان رژیم پهلوی، درباریان نقش مهمی در معاملات مواد مخدر ایفا می‌کردند.
۲. نظام جمهوری اسلامی ایران، علی‌رغم توطئه‌های همیشگی قدرت‌های بزرگ جهان از طریق تحریم اقتصادی، به راه‌انداختن جنگ عراق علیه ایران، کودتا و اموری ازاین‌قبیل، در عرصه‌های مختلف، کارآمدی خود را نشان داده است. به‌عنوان نمونه، رشد تولید ناخالصی داخلی، در سال ۱۳۶۸ برابر با ۹۵۱۴/۶ میلیارد ریال بوده است که در سال ۱۳۷۵، به ۱۴۶۴۹ میلیارد ریال (یعنی ۶/۴ درصد رشد متوسط سالانه) افزایش یافت.
۳. در بخش کشاورزی، از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد رشد ارزش‌افزوده بخش کشاورزی بوده‌ایم، به‌طوری‌که ارزش‌افزوده‌ی این بخش از ۲۷۴۶ میلیارد ریال در سال ۱۳۶۸ به ۳۸۲۲/۹ میلیارد ریال در سال ۱۳۷۵ رسیده است که از متوسط رشد سالانه‌ای معادل ۴/۸۴ درصد برخوردار است. این رشد در سال‌های ۷۸، ۷۹ و ۸۰ نیز به ترتیب، ۱۳/۵۴، ۱۲/۵۶ و ۱۲/۰۹ درصد بوده است.
در زمینه‌ی دستاوردهای بخش کشاورزی باید خاطرنشان سازیم که در حیطه‌ی کشاورزی و دامداری، بنابر آمار رسمی دولت در سال ۱۳۵۶، دولت فقط توان تأمین مواد غذایی مردم خود را برای ۳۳ روز در سال داشت و ناچار بود تا باقی مواد غذایی را از خارج وارد کند؛ ولی هم اینک کشورمان به‌رغم رشد سریع جمعیت، به مرز خودکفایی رسیده است؛ به‌گونه‌ای که باتوجه‌به این که تولید گندم در سال ۱۳۵۶، ۵/۱ میلیون تن بوده و کشورمان سال‌ها از بزرگ‌ترین واردکنندگان گندم در دنیا محسوب می‌گردید، در سال ۱۳۸۳، با تولید بیش از ۱۴ میلیون تن، توانست در تولید این محصول راهبُردی به خودکفایی دست یابد.
۴. بر اساس سرشماری‌های عمومی در سال‌های ۱۳۵۵، ۱۳۶۵ و ۱۳۷۰ از افراد ۶ساله و بیشتر، نسبت باسوادان به ترتیب ۴۷/۴۷، ۶۱/۷۸ و ۷۴/۰۶ درصد بوده است. در سال ۱۳۸۲ نیز این نسبت به ۸۵ درصد رسیده است.
ادامه دارد...
(منبع: مصباح یزدی، محمدتقی، انقلاب اسلامی و ریشه‌های آن، قم، انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره))