امام حسین علیه‌السلام:  شایسته نیست که انسان با ایمان، نافرمانی خدا را مشاهده کند و با بی‌تفاوتی از آن چشم بپوشد؛ بلکه او وظیفه دارد در جلوگیری از منکر اقدامی بکند.  (وسائل الشیعه، ج ۱۶، ص ۱۲۵) 

قطعی‌های برق و خسارت‌های آن

قطعی‌های مکرر برق، مشکلات زیادی از جمله اختلال در امنیت جاده‌ای و ارتباطات ایجاد می‌کنند. خاموشی سیستم‌های روشنایی و علائم راهنمایی احتمال تصادفات را افزایش می‌دهد و اختلال در شبکه‌های ارتباطی باعث ایجاد اضطراب و احساس ناامنی در مردم می‌شود.
از طرف دیگر باعث اضطراب و استرس، به‌ویژه برای افراد وابسته به تجهیزات الکترونیکی می‌شود و می‌تواند روابط اجتماعی را کاهش دهد و به افسردگی و تنش‌های اجتماعی منجر شود.
همچنین قطعی برق به تجهیزات مخابراتی (باتری‌های در معرض قطع و وصل‌های مداوم برق) آسیب می‌زند و باعث اختلال در خدمات ارتباطی می‌شود. این در حالی است که به شکل عادی سایت‌های مخابراتی در مناطق دورافتاده و جاده‌های مواصلاتی کشور عموماً در معرض سرقت و آسیب قرار دارند و قطعی‌ها به این مسئله دامن می‌زند.
ایجاد سیستم‌های برق پشتیبان، استفاده از فناوری‌های نوین مانند روشنایی خورشیدی و هیبریدی در جاده‌ها، و استقرار تیم‌های گشت سیار برای نظارت بیشتر می‌تواند به کاهش اثرات منفی قطعی برق کمک کند.