امام مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف): حقانیّت و واقعیّت، با ما اهل‌بیت رسول‌الله (ص) می‎باشد و کناره‎گیری عدّه‎ای از ما، هرگز سبب وحشت ما نخواهد شد؛ چرا که ما دست‌پرورده‌های نیکوی پروردگار می‎باشیم و دیگر مخلوقین خداوند، دست‌پرورده‌های ما خواهند بود.    (بحارالانوار: ج ۵۳، ص ۱۷۸)  

توصیه مهم رهبر معظم انقلاب به دانشجویان:

انصراف از مبانی درست و تبدیل شدن به آدم بی‌تفاوت، ممنوع!

امام خامنه‌ای در دیدار رمضانی با هزاران نفر از دانشجویان سراسر کشور، ضمن امیدبخش و مژده‌آفرین خواندن رشدیافتگی سطح تفکّر، تحلیل و برداشت مجموعه‌ی دانشجویی، در این رابطه افزودند: خوشبختانه تفکّر حاکم بر محیط دانشجویی تفکّری است که به سمت پخته‌تر شدن و جامع‌نگر شدن دارد پیش می‌رود.
رهبر معظم انقلاب در ابتدای دیدار، به سخنان یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه عناصر امنیّتی و نظامی در مواقع حسّاس در مقابل رژیم صهیونیستی به وظیفه‌شان عمل نکردند و تبدیل به بیانیّه‌نویس شده‌اند، اشاره کردند و در این رابطه فرمودند: این درست نیست؛ آن کسانی که باید کاری را انجام بدهند، در وقت خودش کار را انجام دادند. اگر آن کاری که شما متوقّعید انجام بگیرد و انجام نمی‌گیرد...،کاملاً دارای توجیه است.
ایشان در بخش دیگری از این بیانات با اشاره به اعتقاد خود به تکیه بر جوانان، شرط آن را استقامت بر مواضع دانسته و افزودند: این‌جور نباشد که به یک تحلیلی برسید، یک قضاوتی بکنید که انقلابی است، درست است و مورد قبول است، بعد بر اثر حتّی یک مانع کوچک، یک تردید، از آن مبنا منصرف بشوید و تبدیل بشوید به یک آدم بی‌تفاوت. مراقب باشید که این روحیه را، این احساس را، این نشاط را، این تحلیل را حفظ کنید.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به فقدان برخی شخصیت‌های برجسته انقلابی مانند شهید سید حسن نصرالله و شهید سید ابراهیم رئیسی فرمودند: نبودن این عزیزان خسارت است، حوادثی که در منطقه‌ی غرب آسیا پیش آمد حوادث تلخ و دردناکی است؛ لکن جمهوری اسلامی بحمدالله رشد خودش و پیشرفت خودش و افزایش قدرت خودش را همچنان دارا است.
امام خامنه‌ای در تبیین علت تداوم قدرت جبهه مقاومت افزودند: اگر دو عامل آرمان و تلاش در یک ملت و یک مجموعه وجود داشته باشد، به حرکت کلی آنها ضربه وارد نمی‌شود.
حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای در بخش اصلی سخنانشان، در تبیین هویت دانشجوی ایرانی به دو تجربه متفاوت جوانان ایرانی در دوران معاصر در مواجهه با غرب و تمدن غربی پرداختند و تأکید کردند: نتیجه مواجهه اول، «شیفتگی و خودباختگی» بود و نتیجه مواجهه دوم، «شناخت تمدن غرب، برخورد انتخاب‌گرانه با واقعیات غرب، احساس استقلال و در مواردی احساس تفاوت عمیق و جدایی کامل».
حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای با اشاره به دست‌بردار نبودن قلدرهای عالم از مبارزه و توطئه علیه انقلاب اسلامی، گفتند: آن‌ها می‌گویند «اول ما»، یعنی همه دنیا باید منافع ما را بر خود مقدم بدارد که این منفعت‌طلبی را امروز همه مشاهده می‌کنند و امروز ایران اسلامی تنها کشوری است که قاطعانه گفته است به هیچ وجه منافع دیگران را بر منافع خود ترجیح نمی‌دهد.
ایشان در بیان چارچوب‌های نقّادی، گفتند: نقد اشکالی ندارد؛ اما نقد متفاوت از تهمت است. مطرح کردن سؤال و ابهام اشکالی ندارد به نحوی که فرصت جواب دادن نیز ایجاد شود. البته گاهی پاسخ به برخی سؤالات ممکن نیست که در این موارد حتی ابهام را نیز مطرح نکنید و فرضیات احتمالی را مسلّم نپندارید.
رهبر معظم انقلاب: «پرهیز از اختلاف‌افکنی، ناامیدسازی، دوقطبی‌سازی، بدبین‌سازی مخاطبان به مسئولان تصمیم‌گیر و بن‌بست‌نمایی» را از دیگر چارچوب‌های نقّادی برشمردند و افزودند: گاهی اشکال‌ها به نحوی بیان می‌شود که شنونده احساس می‌کند مسیر پیش رو بن‌بست است که این کار غلط باعث ناامیدی مردم می‌شود و باید جداً از آن پرهیز شود.
امام خامنه‌ای در بخش پایانی سخنانشان درباره آمریکا فرمودند: اگر آمریکا و عواملش حرکت غلطی بکنند، خودشان بیشتر ضربه خواهند خورد. البته ما دنبال جنگ نیستیم، چرا که جنگ چیز خوبی نیست؛ اما اگر کسی اقدامی کند، قاطعانه جواب می‌دهیم.
ایشان در نکته پایانی سخنانشان، مقاومت فلسطین و لبنان را قوی‌تر و پرانگیزه‌تر از قبل دانستند و گفتند: مسئولان ایرانی از جمله دولت و رئیس جمهور در این مورد اتفاق‌نظر دارند که باید با همه توان از مقاومت فلسطینی و لبنان حمایت کنیم و ان‌شاءالله ملت ایران در آینده هم مثل گذشته، پرچمدار مقاومت در مقابل زورگویی‌ها خواهد بود.